Clubul "babelor" FIV-oase 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

schema cu pastile la care lucrezi

eu lucrez la schema pentru pastilat una bucata sotz si moi...si surprinzator...contine cu tot altceva decat au continut precedentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anaasta nu e zi sa nu maninc fructe ,50 % din zile o singura data pe zi, 50% de 2 ori pe zi . In ultimele 3 luni am mancat cred ca de 2 ori pe zi fructe, plus o salata pe zi, dovada ca am reusit si sa slabesc vreo 3kg, facand si aerobic desigur Dar nu am reusit performanta sa nu maninc macar o bucatica de cioco neagra pe zi din pacate...
Samiruta eu zic ca ar fi indicat sa faci cura asta cu 3 luni inainte de fiv, se stie ca atit dureaza formarea foliculilor pe care ii "vei creste" la stimulare. Bine ca o mica cura de detoxifiere nu strica nicicand, mai ales dupa mancarea de sarbatori Sa stii ca achizitionez acel crom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,diabetul de tip 2 cand devine insulinodependent s-a transformat in diabte de tip 1....adica pancreasul si-a terminat secretia de insulina.

adriana,eu ma gandeam sa fac de 6 luni...dar intrebasem altceva:cand e mai bine sa fac detoxifierea:inainte sa ma apuc de vitaminizare sau in luna dinaintea procedurii FIV???
parca imi suna mai normal s-o fac inainte de fertilizare...sa curat organismul...sa fac loc hormonilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Te intrebam pentru ca se spune ca daca nu mananci multe fructe, atunci apare pofta de dulce - am experimentat-o pe pielea mea. Dar vroiam sa iti zic si de crom, doar ca mi-a luat-o Samira inainte. Uite mai jos o chestie:

"Cromul este un mineral esential pentru producerea insulinei de catre pancreas, or insulina este cea care scade nivelul zaharului din sange. Practic, cromul este mineralul responsabil cu trecerea glucidelor din sange in celule, unde sunt transformate in energie. Daca acest mecanism nu functioneaza si se inregistreaza un nivel scazut al insulinei, creste nivelul zaharului din sange, lucru care duce la instalarea starii de oboseala, iritabilitate, nevoie incontrolabila de dulce si, in final, chiar la diabet."

Mergi la inceput

lyly,aaaa....de lista aia zici...pai,o sa scriu cand e gata.

oricum nu mai am de gand sa iau nimic gen Vittex/Macca/Dong Quai etc...d-astea de echilibrare hormonala pentru ca pot da o imagine falsa a situatiei si tratamentul de stimulare trebuie stabilit fix pe coordonatele reale...nu pe cele imbunatatite cu ierburi echilibrante.

voi avea numai vitamine,antioxidanti si acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Deci crom scrie pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Samira, eu as face inainte detoxifierea si pe urma as avea un regim sanatos. Deoarece, prin detoxifiere organismul munceste din greu sa curete corpul de toxine si nu cred ca e o idee buna sa o faci chiar atunci. De asemenea, de mare ajutor intr-o detoxifiere adevarata si in plus e sanatate curata - cateva sedinte de colon hidroterapie. Asta e si una din chestiile citite in cartea lui Indichova despre care nu am apucat inca sa scriu - despre fertilitate.

later edit - eu stiam ca diferenta dintre diabet de tip 1 si 2 e ca si sterilitatea primara si cea secundara.... ca analogie...

Mergi la inceput

deci inainte...hmmm...total invers de cum zice creierul meu.
pai si pana fac FIV in toamna...nu ma intoxic la loc???
raw 100% nu tin pentru ca nu pot si nici nu vreau...si nici fara de pata n-am sa fiu ...de asta imi casunase mie ca-i mai buna varianta cu detoxifierea cu o luna inainte de FIV.

fetelor...eu imi fac in casa de luni de zile paine la masina de facut paine si nu mai mananc decat din asta.
pun volume egale de faina integrala,tarate de grau,gluten,apa si drojdie si imi iese o paine cu un indice glicemic foarte mic-in jur de 30,pe care o pot combina cu orice.
adriana,asta e foarte buna pentru noi,poate o incerci si tu.

sarea am eliminat-o din alimentatie aprope complet de ani de zile.
zaharul l-am inlocuit cu fructoza,siropul de agave,artar.
vreau sa incep ceva cura cu sucuri din fructe si legume...de asta te tot intreb ana de retete...dar nu chestii complicate de,vorba lylyshoarei,sa trebuiasca sa stau acasa sa le beau pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

va salut fetelor
stiti vreo cura de detoxifiere mai simplu de tinut?
mai basic asa?

eu nu zic nu la mancare cat mai eco, bio, raw etc...dar stiti mai bine decat mine ca e f dificil de tinut.

imi amintiti de topicul cu tratamentele liviei
am tinut si marar sub limba...asa ca eu una mi-s satula de ciudatenii crude sau fierte, mestecate sau tinute sub limba, sunat ceasul, oprit ceasul si intrebat pentru ce e....
dar cum nu ma lecuiesc niciodata spuneti rogu-va, daca stiti, ceva pe detoxifiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira

Mergi la inceput