Clubul "babelor" FIV-oase 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Babutelor pt o persoana cu FSH mare e ok un protocol scurt numai cu Menopur si orgalutran/cetrotide? Cred ca nici AC nu-mi vor da. Va fi un mini FIV, o stimulare usoara cat sa creasca cei cativa antrali vazuti in zi 2-3 (la CM-ul acesta aveam 7 antrali: 7-5-5-5-2-2-2)
Mi-e frica sa incerc ceva nou, pana acum numai gonal am facut, 3 IA si un FIV cu urmatoarele doze 75 ui (acum 3 ani) 150 ui si la fiv 300ui. Raspuns prost la FIV din 6 antrali doar 2 ovocite din care doar unul matur si a rezultat un embrion de calitate foarte buna care s-a prins. Sarcina oprita din evolutie , doza de clexane mica La ultimul FIV nu am mai facut FSH, nu stiu cat era acum 1 an.

Daca e dispusa vre-o persona sa ma ajute cu un raspuns ok, daca nu nici o suparare, mai sap

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sper acum ma simt eu cu musca pe caciula: M-a deranjat enorm tonul tau poruncitor. Nu spuneai: "ar fi indicat sa testezi antiFx-aul", ci tu spuneai: "Testeaza antifxaul!" Si cam toate postarile tale erau asa...motiv pentru care am avut unele mesaje ironice. Simteam ca orice mesaj de-al tau imi da cu un ciomag in moalele capului. Da' gataaa...pace, pace intre doua dobitoace! Si recunosc ca am sarit postarile tale, ca-mi era greu sa diger tronul poruncitor...asa ca nu stiu ce raport ai intre FSH si LH. In practica, protocolul primit de tine are sanse sa dea rezultate. Daca nu primesti AC-uri, eu cred ca e foarte bine, ca oricum nu ai vreo productie record. Esti inhibata doar pe final, deci, iar e bine. Nu inteleg ce te nelinisteste...numarul mic de antrali? doza de menopur? E prea mica?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Draguta unde ai vazut tu ca am poruncit sa faca antifxa? Am scris "poti face antifxa" iar asta e singura analiza prin care se vede dc esti sub doza corecta de clexane.
Nu stiu ce ai nu noi venitele, de toate te-ai luat. Te-am rugat sa nu mi te mai adresezi, esti o persoana foarte acida/rautacioasa. Te inteleg ca nu ti-au reusit FIV-rile si ca ai trecut prin perioade urate, de deznadejde dar trebuie sa-ti revii si sa nu-ti versi nervii pe fetele noi venite. As vrea sa stiu ce faceai daca erai in situatia mea, sa-ti reuseasca 3 proceduri dar cu toate tratamentele de sustinere sa pierzi sarcina si sa mai ajungi si la chiuretaj. Sa afli ca rezerva ta s-a dus, ca dr ti-au gresit de fiecare data doza de clexane si acum nu mai ai cu ce sa faci FIV. Te-am rugat sa nu mi te mai adresezi, am intrat aici sa cer un sfat de la fete, nu ti l-am cerut tie expres.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

O Doamneeee...si eu sunt "rautacioasa si acida"?
Bine ca ti-au reusit tie 3 proceduri si mie nicuna...ce tare esti...dementiala!

...incheie persoana acida si rautacioasa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Aristica asta ai inteles tu din ce am scris? Crezi ca ma bucura acele reusite si ca am ajuns la chiuretaj?

Multa sanatate tuturor si un bebe cat mai curand!
Dc vrea cineva sa-mi dea un sfat legat de tratamentul scurt cu menopur o rog sa-mi raspunda la FIV Sibiu, aici nu voi mai intra.
Multumesc

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata babute de weekend!

Ieri m-a durut toata ziulica capul. Si de azi dimineata mi-a dat borsul pe nas. Uff... tocmai ma laudam ca in iarna asta n-am avut probleme cu asta. Dar ma gandesc ca ce este in plus, da pe afara

Lara, daca stiam ca esti treaza la ora aia (eu atunci am facut ochi) veneam sa-ti tin de urat

Aristicule asa am mers noi atunci? Fara bilet? Wow...ce curajoase!!

Pup toate babutele si sa avem un weekend frumos!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???

aristico,astazi sunt Mosii de Iarna.
daca nu ai morti in familie si daca nu ai facut pachete si coliva pentru biserica poti spala linistita ca nu este Cruce Rosie.

eu am terminat.vreau sa va spun ca 50 de pachete nu au fost suficiente.
asa zapada mare nu am mai vazut in viata mea pana acum.
avem o fata la cimitir care are grija de mormant si a curatat saraca totul de jur-imprejurul mormantului.
era zapada pana aproape de sold pe mormintele din jurul nostru.
adinutzo,voi???ati terminat???m-am gandit la tine astazi,in timpl slujbei

acum....am program casnic...am mancat si noi ceva si stau juma de ora la siesta si ma apuc de curatenie ca simt pe sub papuci numai zahar pudra din bucatarie de pe jos...adus in holul mic si in sufragerie...desi am maturat aseara....da la cat am trambalat pachetele ale in traiste mari de Cora...am facut mizerie.

va pupizez...sunt prin zona

Mergi la inceput

samiruta eu am incheiat curatenia - raman doar inca 2 masini de spalat. Nu, n-am facut pachete. Ma vad deseara cu niste prietene si fac cinste cu o masa, pentru bunicii mei.
Da elenusho, asa am mers...si tu-mi ziceai ca eu miros a mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Stampilez ,,babute"! sa aveti o zi frumoasa
budinca aia de cioco e delicioasa eu n-am avut pudra de roscove si am pus cacao
am luat reteta de aici http://floridecires7.blogspot.com/2009/03/budinca-de-ciocolata-fara-foc-raw.html

chestii interesante despre diete am gasit si aici http://www.acubalance.ca/fertility-diet/acubalance-fertility-diet/chapter-1-fertility-diet-research-recommendations

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hello si from my side, tuturor babutelor de WE!

Elenush, dap si m-am si trezit pe la 8 dimi, trebuie neaparat sa termin un proiect pana luni, acum sunt la faza de pwp..in juma' de ora o sa fug pana la mall, ma rapeshte hubby la o cafea la Starbucks, iar apoi am sa caut cu disperare o rasnita..

Anaasta, go on, go on girl..eu mi-am deschis deja folder cu toate retele tale, ale lui Qiao, Adinei si sunt ca un buretzel..sotzulache e si el un true suporter, doar ca, la fel ca si Adina n-ar putea trai ever exclusiv vegan-raw..eu mi-as dori sa consum pe cat posibil doar alimente macrobiotice, dar ma multumesc si cu o hrana truly hranitoare, nu just calories..
Qiao & Anaasta m-ati inebunit cu mousse-ul vostru, in consecinta eu mi-am inebunit sotzul, deci musai sa incerc..
Ari, pe principiul what goes together, should definetely stay together, am trimis friends request..
Sami, la fel si toata gashca..
pe deseara

to be continued..

Mergi la inceput