Buburuze 2011 - LA MULTI ANI BUBURUZE! (131)
Raspunsuri - Pagina 3
RaluKara spune:
mirela pentru tine! in fiecare zi ma minunez cum faci tu fata cu 2 teroristi! ca eu pic lata dupa una, si mai am si ajutoare la indemana! eu ti-as ridica statuie!!!!las' ca nu te cearta nimeni ca le zici ca ii faci terci, eu ii zic ca o arunc de la balcon...sa invete sa zboare liber liber! cand o sa inteleaga exact ce ii zic , voi renunta la replica asta si voi trece la "te agat in cui dupa ce te leg fedeles!"
luiza poate e la vreun puseu cerebral si de aici atata agitatie si planset. ia gandeste-te tu daca nu cumva in zilele astea a invatat sa faca niscaiva chestii noi si poate e asta explicatia. in acelasi timp toti copiii mai au si momente in care plang si noi nu reusim sa ne dam seama ce au : ca e oboseala, ca e plictiseala, ca e maraiala, ca e suprasolicitare nervoasa... mamica obosita!
piscotel
mada23 bine ai mai revenit si pe la noi! buburuzul! mie nu mi se pare ca e slabut, bine, eu vorbesc din experienta fotomodealei mele care abia are 9,250. despre striatiile pe dinti, nu stiu ce sa zic, nu am mai auzit pana acum. ce nalize v-a dat sa faceti?
Doloress spune:
LUIZA- pai ai raspunsul pentru agitatia lui, starea ta si moralul la pamant. Ei ne simt imediat si preiau din supararea noastra, dar spre deosebire de noi care incercam sa le ascundem si sa nu dam importanta, ei le exteriorizeaza imediat.
Mayane spune:
LA MULTI ANI
LUCAS EDUARD
Sa cresti mare, sanatos, frumos si norocos!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mayane spune:
Neatza
Luiza
Mada, sa-ti traiasca puiul. Nu te stresa cu greutatea.
Pup la toata lumea.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
madalina_m spune:
Neata! Neata!
Razvan a racit in toata regula. Spre deosebire de celelalte raceli ale lui in care nu a avut pb decat cu muci, de data asta tuseste in ultimul hal. Dr ne-a dat Ambroxol. A mai dat cineva ca nu prea v-am auzit cu acest medicamet?
madalina_m spune:
Dana merci mult de raspunsul cu Topfer. Cred ca o sa ii dau din start mai mult ca sa ii ajunga toata noaptea. Sau o sa ii bag si niste cereale, ceva.
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI LUCAS!
Sa cresti mare,sanatos si frumos!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns.
Acum daca stau bine sa ma gandesc,asa cum spune si Doloress a fost starea mea de vina si mai e ceva:ii dadusem peste cap programul cu somnul in ziua respectiva deoarece am avut un drum de facut sa rezolv niste treburi la banca si cum aia se miscau cu incetinitorul dragul de el nu a mai dormit cum trebuie decat cat a apucat pe masina..... mai,deci imi vine sa ....nu stiu ce sa le fac la aia de la banca m-au tinut 3 ore sa schimbe un grafic de rambursare....aaaa si nici dupa 3 ore nu se rezolvase! dar nu am mai stat noi,am plecat si urmeaza luni sa mergem din nou sa semnam.ce porcarie!
Sanatate puilor bolnaviori si o zi frumoasa va doresc!
noi mergem afara la sanius,e f frumos afara.
Mimo spune:
Cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI
ANTONIA LUIZA, pui de Monika_Bt
ANDREEA NATALIA, pui de Cocutza
LA MULTI ANI LUCAS EDUARD, pui de Bb_Yasmi !
bb_yasmi spune:
hello
va multumim frumos pt urari!!!
uram si noi la multi ani sarbatoritilor care au implinit 1 anisor!
daca ne trimite cineva datele de picassa va putem arata cateva pozici noi de la 1 anisor!
pupici
florintunde spune:
Happy Birthday!
Antonia Luiza - pui de mami MONIKA_BT
Andreea Natalia - pui de mami COCUTZA2011
Lucas Eduard - pui de mami BB_YASMI
SA CRESTETI MARI CUPILASI SCUMPI!
LA MULTI ANI!