Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Intru si eu pe fuga de la servici; am vazut ca m-ai intrebat, Carstea unde locuiesc. Suntem in Sheffield, dar tu?

Apoi, ar putea cineva sa-mi dea si mie parola de la picassa unde puneti poze? As vrea si eu sa va cunosc si sa pun si eu cateva poze cu burtica.

Mai voiam sa mai spun ceva, sa mai raspund cuiva, dar am uitat. Of, minte de femeie insarcinata. Imi amintesc poate si mai scriu mai tarziu.

34+ cu Pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Haydee, se prelungeste, dar nu mai mult de 12 luni:

Art. 4. - (1) Prezentul contract se incheie pe o perioada de patru ani, cu posibilitatea revizuirii anuale.
(2) Daca nici una dintre parti nu denunta contractul cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat, valabilitatea acestuia se prelungeste pana la incheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 12 luni.

Si oricum, am inteles ca a fost denuntat in decembrie 2010, nu mai stiu unde am citit.

Deci acum, angajatorul e acoperit de lege, dc nu vrea sa dea salariul. E misto ca voi aveti propriul CCM, noi nu avem...

Irina, 31+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sovi, parca asa ii duceam si noi bunicului, chestii dietetice, supe de legume. Probabil tine de cat de masiv e, localizare etc., dar ca idee sunt oameni care se refac complet din ele, bunicu' era paralizat pe o parte si avea vreo 75 de ani si si-a revenit complet dupa spitalizare, a murit de cu totul altceva dupa niste ani buni.

Si eu sunt cu ochii pe childlife essentials ca firma si am vazut ca multi pediatri le recomanda, da' ce nu-mi place la asta de zici, e ca e recomandat de la 6 luni incolo, pt. ca are colostru de la vaca in compozitie, nu doar probiotice. Si stiu ca recomandarile sunt de dat treburi de la vaca abia dupa 1 an chiar. Jarro-Dophilus ala e recomandat de la nastere si are mai multe probiotice in compozitie am vazut.

Riscul de hemoragie intracraniana la copiii nascuti la termen (se schimba treaba la prematuri) parea de 5 la 100.000 de copii din ce am citit aseara in linkul pt. Ana. Temerile erau de leucemie ca efect secundar, dar pareau sa se infirme tot la linkul ala.

Bre, nu incerc sa fiu spaima natiunii, sunt eu prea Stan Patitul :P - de ex. de la prea multi care-mi dadeau regimuri naturiste cu orez si fructe si eu aveam rezistenta la insulina, prediabet (prea multi carbo pentru mine), pana la cura Valeriu Popa sa scap de rana pe col, terminata prost, cu dureri si tot cu rezectie sa scap de treaba aia, homeopatice care tot asa, erau apa de ploaie la mine personal (nu zic ca la toata lumea, poate cuiva ii e suficienta o ameliorare de 1%, e tot ce are nevoie) si cate si mai cate, ca am tolba plina.
In rest, Sovi, tie ti-am pove faza cu "studiile zic" si de ce ma duc eu sa vad studiul cu ochiul meu (e una din faze, ca mai sunt si altele, dar nu mai retin cum erau rasucite informatiile cu "studiile zic" pe unele site-uri) :P

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Meg, Tala multumesc, deci raman cu mai multe sarmale pentru mine. :)
cerebrolysin incaseaza deocamdata, pana se lamuresc ce e cu el, ca e mai multe. a reinceput sa vorbeasca, in afara de un brat inert e relativ ok. supa si gratarul, am inteles.

Tala, si eu tot iarna mi=am luat-o pe coaja si tarata de caini -tot asa, cu izmana groasa pe dedesubt. astia o iau razna iarna se pare.

Dara, deci jaro-dofilus, am inteles

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Dara: mi te si imaginez topaind Kuduro Miscarile de sold ca miscarile de sold, dar topaielile alea pe ambele picioare simultan nu-s prea recomandate in sarcina. Eu faceam salsa/bachata cand am ramas insarcinata, si date fiind conditiile de sarcina dr. mi-a recomandat sa opresc antrenamentele. A nu se intelege ca nu e de dansat in sarcina, doar fara topaieli din alea bruste.
Tala: putem vedea si noi dansul burtii?
Dana: drum bun la Constanta si sa ne vii cu vesti bune!
Wali: da, la fel mi-a zis si Crisan ca doar uterul dublu nu e recomandare de cezariana. A fost mai norocoasa ruda ta sa se intoarca bebe
Ionuta_m: bine ai venit! Inca o timisoreanca, ce bine Vad ca ai primit parola, spor la citeala.
Irinaelena: iti sta bine in rochituca, sa o porti sanatoasa!
Megbeng: merci de info, voi insista pe analizele de streptococ cand mai ajung la dr. Eu am constatat faze in miscarile bebelinei, in sensul ca in zilele cand simt puseu de crestere e mai linistita, apoi cand se mai relaxeaza burtica loveste mai mult. Ca sa o verific, uneori mai bag ciocolata si reactioneaza miscaret la ea
Aredwynn: pai usor nu va fi in travaliu, dar cica in prima perioada a lui poti incerca sa atipesti intre contractii, sa fii mai odihnita la expulzie.
Happylica, JD: merci, asa stiu si eu ca bebeii nascuti mici recupereaza destul de repede, dar ce sa fac si eu cu stresul asta de graviduta care nu-mi da pace
Haydee: multumim de info. Eu la ai mei la servici am intrebat si au zis ca nu mai dau acel salar prima
Sovi: ma bucur de vestile bunicele, sigur nu e usoara situatia dar orice imbunatatire e semn bun
Ana_30: ti-am dat PM cu parola

Eu ma gandeam ca am vazut in filmuletul cu childbirth ca membranele se rup de la diferente de presiune, si cum ma gandeam eu ca prin 8 martie e urmatoarea luna plina, ma gandesc ca poate pe atunci va fi data mea norocasa, sa vedem

35+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Apropo de deciziile legate de vaccinuri, citeam la bulgarasi cum ca gradinitele din RO nu primesc copii care nu au facute vaccinurile obligatorii, asa o fi? Se cam schimba treaba pentru cele care n-au cu cine lasa copilul cand revin la servici daca te conditioneaza astia asa.

35+ Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Apropo de deciziile legate de vaccinuri, citeam la bulgarasi cum ca gradinitele din RO nu primesc copii care nu au facute vaccinurile obligatorii, asa o fi? Se cam schimba treaba pentru cele care n-au cu cine lasa copilul cand revin la servici daca te conditioneaza astia asa.

35+ Bianca

Nu stiu cum e la stat, dar la particulara nu ne-a intrebat de vaccinuri. Dar noi le-am facut.

Irina, 31+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

Dara, aoleu ce problema ai si tu de dimineata . Apropo de asta, eu la cheful de saptam trecuta am dansat pinguinul , inchipuiti-va si voi ce dans mi-o fi iesit, bine ca nu m-a filmat nimeni . Eu din cate imi amintesc tu semnezi un contract cu sala la care faci botezul/nunta si in banii pe care ti-i ia e inclusa si taxa asta de drepturi de autor. Parca asa am inteles eu dar cred ca poti intreba la local.
Dana eu niciodata n-ama vut problem cu tensiunea, de cand ma stiu o am 120/70 sau prin jur. Te asteptam cu vesti bune de la Ct
Tala vrem si noi sa vedem filmuletul
Ionuta_m bine ai venit la noi!
Irina iti apare postul la celalalt capitol si am citit acolo
Aredwynn eu incepand de acu merg in fiecare saptam la control, asa e politica aici, de la 35 de saptam control saptamanal. Eco nu se face, doar control de rutina.
Strumfy eco am joia viitoare, abia astept . Fac intai eco si apoi am intalnire si cu moasa si-mi ia probe pt streptococ B.
Happy eu il tot rog sa stea pana pe 21 . Daca iese la greutatea care mi-a estimat-o moasa sunt super multumita. Oricum imi zicea ca sunt sanse mari sa aiba cam 3.6 kg pt ca si maica-mea si pe mine si pe frate-meu la aceeasi greutate ne-a nascut. Bine, nu e o regula dar cica sunt sanse. Felicitari pt cele 36 de saptam! Si pt ca ai zis de jobul tau, eu am lucrat in cealalta banca cu care se uneste banca ta si sa stii ca si acolo se dau bonusuri la nastere, inmormantare etc, deci nu cred ca alea o sa dispara
Sovi sper sa primiti cat de curand vesti bune legate de prietenul vostru

Pupici

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Buna,

Mda, clar, nu mai scriu la 1 noaptea . Cred ca am deschid tab-ul de raspuns la capitolul vechi .

Irina, 31+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaelena

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Buna,

Mda, clar, nu mai scriu la 1 noaptea . Cred ca am deschid tab-ul de raspuns la capitolul vechi .

Irina, 31+ cu Maria

hi hi, prima data e mai greu ca dupa aia te inveti

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput