Test de memorie
Raspunsuri - Pagina 2
simplyana_m spune:
Recognition score
( if you saw it )
Your score: 195%
Average score: 92%
This is a measure of your ability to remember the photos you've seen, regardless of the part in which you saw them. From all 24 photos shown in Parts 1 & 2, you recognised: 47 photo(s).
Temporal memory score
( when you saw it )
Your score: 91%
Average score: 68%
This is a measure of how often you recognised a photo and matched it to the correct part, instead of just remembering which ones you'd seen. From all the photos you recognised, you matched: 43 photo(s) to the correct part.
Adica le-am recunoscut pe toate, dar 2 din partea 1 le-am plasat in partea 2.
http://www.lucamic.blogspot.com/
eveline spune:
Se pare ca am recunoscut 48 din 48 si 46 din 48 le-am plasat corect
.
This is a measure of your ability to remember the photos you've seen, regardless of the part in which you saw them. From all 24 photos shown in Parts 1 & 2, you recognised: 48 photo(s).
This is a measure of how often you recognised a photo and matched it to the correct part, instead of just remembering which ones you'd seen. From all the photos you recognised, you matched: 46 photo(s) to the correct part.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mianna spune:
"Recognition score
( if you saw it )
Your score: 95%
This is a measure of your ability to remember the photos you've seen, regardless of the part in which you saw them. From all 24 photos shown in Parts 1 & 2, you recognised: 23 photo(s). Temporal memory score
( when you saw it )
This is a measure of how often you recognised a photo and matched it to the correct part, instead of just remembering which ones you'd seen. From all the photos you recognised, you matched: 21 photo"
mai bine decat ma asteptam, avand in vedere cat de prost stau cu memoria vizuala. si nu inteleg nici eu cum poti recunoaste 47 de poze din 24
simplyana_m spune:
Eveline, !
Misterul lui 47 din 24 cred ca sta in detaliul "part 1& 2", adica 24 part 1 + 24 part 2 = 48. Incape 47!
Mai departe insa nu reusesc nici eu sa deslusesc procentele alea si m-am uitat la pozisoare mai jos, acolo, cu X si V .
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Misterul lui 47 din 24 cred ca sta in detaliul "part 1& 2", adica 24 part 1 + 24 part 2 = 48. Incape 47! |
asa o fi, doar ca in testul pe care l-am facut eu erau doar 12 part 1 si 12 part 2 oricum nu vad cum e posibil sa recunosti mai mult de 100%. adica le-ai recunoscut pe toate si ceva in plus?
simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
asa o fi, doar ca in testul pe care l-am facut eu erau doar 12 part 1 si 12 part 2 oricum nu vad cum e posibil sa recunosti mai mult de 100%. adica le-ai recunoscut pe toate si ceva in plus? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Au, da, ai dreptate! In partile 1 si 2 sunt cate 12! Halal memorie! Atunci ramane si misterul asta la ala mare al procentelor...Tre sa fie cineva care sa inteleaga cum sunt facute, s-ar putea sa fie numarate de 2 ori pt ca le recunosti o data ca fiind aratate sau nearatate in cele doua calupuri, si inca o data ca recunosti momentul in care ti-au fost aratate (alea aratate), in calupul 1 sau 2. Si mai ai si posibilitatea sa recunosti poza ca fiind vazuta, dar sa confunzi calupul, si asa poza sa-ti aduca doar 1 punct din doua si sa-ti iasa numar impar...
eveline spune:
Testul e de fapt partea a 3-a cand iti da 48 poze si sa vezi daca recunosti in ele din cele 24 initiale (12 in patrtea 1 si 12 in partea 2) si sa spui care nu le-ai mai vazut.
Eu am "recunoscut" toate 48 in sensul ca mi-am dat seama care le-am mai vazut si care nu. Cu alte cuvinte am recunoscut toate cele 24 vazute in partile 1 si 2 si cele lalte 24 am recunoscut ca nu le-am vazut :)))).Si dintre ele, 2 (evident ca din cele recunoscute din partile 1 sau 2) nu le-am incadrat bine.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eumada spune:
Eu le-am incadrat pe cele never ...toate.
In rest...cica average scor 92% si 83%....
Simpatic...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
sorana spune:
am memorie :D
Recognition score
( if you saw it )
Your score: 100%
Temporal memory score
( when you saw it )