Bobocei de Sept-Oct 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
lalu85 spune:
Neata fetele mele M-am trezit azi dimineata mai optimista, in sensul ca, mi-l doresc pe mai mult decat orice, dar voia nu este la mine...cum o vrea Dumnezeu...dak e sa fie acolo sanatos si dragalas va fi pana se va naste, daca nu...nu si asta este. Eu cred in DD pt. ca El stie prin cate am trecut ca sa am acest
Dar hai sa fim vesele si sa ne bucuram.
mihaela eu m-am dus prima data la eco la 4 saptamani exact cand mi-a iesit testul pozitiv si abia abia e vedea un punctulet cam cat doua bobite de mac...doctora mi-a zis ca este sarcina in uter dar k trebuie sa vin peste 2 saptamani sa vedem daca evolueaza...si peste 2 saptamani cand m-am dus era o frumusete de si i-am auzit si inimioara. Asa ca stai linistita pana data viitoare si o sa vezi k o sa fie acolo si o sa-i auzi si inimioara. Va
lalu85 10+
mlhaela spune:
Ce frumos, Lalu, chiar m-ai incurajat, tocmai i-am citit si viitorului meu sot mesajul tau si visam la momentul cand ii vom auzi inima nostru. Am inteles ca luni mergi la medic, sper sa fie totul bine!
mlhaela spune:
No, am scris 10 mesaje pe alte forumuri, asa cum m=ati sfatuit, dar vad ca inca tot trebuie sa astept sa fie moderate :). Va multumesc mult pentru incurajari, si eu ma duc luni la analize de sange si urina. Week-end placut la toate.
anda82 spune:
Lalu85, asa este cel mai bine sa te relaxezi si sa-L rogi pe Dumnezeu sa ti-l lase pe bebe.Stii cum spune Mantuitorul ..cere si ti se va da,bate si ti se va deschide...DECI roaga-te si va fi bine!Si eu trec prin aceleasi stari neavand simptome, dar stiu ca totul depinde numai de voia LUI Dumnezeu si doar LUI ii pot cere sa ma ajute.Lalu stii cand ai sa fii mai linistita, cand o sa inceapa bb sa miste si ai sa-l simti in fiecare zi
Fetelor eu sunt ff somnoroasa, imi este rusine insa ma apuca cat un somn...Insa trebuie sa-l alung ca bebe de 6 luni imi cere multa atentie.Eu la doctor ma duc abia pe 27...Bine si cand ma duc ma linistesc doar pt cateva ore.Asa sunt eu o panicoasa, il doresc enorm pe bb...La sarcina trecuta saptamana si ecograful.
lalu85 spune:
Anda, tu ai ceva dureri de burtica? sau macar simti ceva acolo, o tensiune ceva? Eu nu mai simt nimic in burtica insa am o burta mare mi-a crescut burtica ff repede
lalu85 10+
gaitica78 spune:
Buna Mihaela! se pare ca ai aceleasi coordonate ca si mine :)
Si eu cred ca era prea devreme pentru medic sa se exprime, cel putin la minne asa a fost, dar ma duc saptamana viitoare din nou la eco sa vedem cum stam. Intre timp am facut BHCG de 2 ori, care arata sarcina clar. Tie nu ti-a zis medicul sa faci BHCG?
Citat: |
citat din mesajul lui mlhaela Tocmai m-am inscris pe forum si nu prea cum stiu sa procedez. Voi fi mamica de bebe de octombrie, mai exact pe 16 octombrie, ultima menstruatie am avut-o in 10 ianuarie. Am si eu nevoie de o vorba buna de la voi ca sunt fff stresata. Dupa testul ce mi-a iesit pozitiv m-am dus la medic sa-l vad pe bebita, dar doctorul nu m-a incurajat deloc. Mi-a zis ca e prea devreme sa vorbim de sarcina, ca bebe e in uter dar inca nu stim daca sarcina va evolua sau nu. Asta ati auzit si voi la primul consult? Plus ca nici nu mi l=a aratat pe bebe pe ecran, doar pe foaia pentru medicul de familie i-am vazut dimensiunile scrise. Am un bebita de aproape o jumatate de cm cub :). Nu stiti, daca am doar 5 saptamani, ma pot duce la piscina? Nu face rau apa aceea cu clor? Scuze de prea multe intrebari si sarcina usoara la toate. |
5+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
Fetele, referitor la simptome, eu cred ca am intrat in perioada de pofte :)) as manca non stop, da rnu de foame pur si simplu imi ploua in gura.
In rest nu prea am simptome, o usoara greata seara dar fara voma si somn, in rest sunt ok!
Va pup si va doresc o seara frumoasa,
5+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
mlhaela spune:
Da, Gaitica, am observat si eu ca am conceput bebelusii cam in acelasi timp. Nu, nu mi-a dat nimic medicul sa fac, mi-a scris doar o foaie pentru ca medicul de familie sa ia sarcina in evidenta. Medicul de familie mi-a dat sa-mi fac niste analize de sange si de urina, dar din ce-am vazut, chestii simple, gen glicemie etc. Cui trebuie sa ma adresez pentru BHCG? Tot din sange se obtine?
anda82 spune:
Lalu nu am niciun fel de simptom.Nu am avut nici la sarcina trecuta, din acets motiv pana a miscat bb am fst saptamanal la ecograf...asa de stresata eram.Nu e musai sa ai simptome.Ginecologul mi-a zis atunci ca daca nu ai simptome, inseamna ca se creaza intre bb si corpul mamei o simbioza perfecta.Hai, incearca sa fii optimista...iti spun sigur ca eu nu am avut la sarcina trecuta si nici acum simptome.
paula_m spune:
Buna seara
Am intrat la voi , special pt Mlhaela. Eram curioasa daca te-ai inscris la odisee....
Pt mine, fetele de la odiseea de delfinasi au fost cel mai mare sprijin pe care l-as fi putut primi in perioada sarcinii si mai ales, dupa nastere. Fara ajutorul lor, cred ca o luam razna de multe ori si vizitam atat ginecologul, cat si pediatrul de muuult mai multe ori. M-au scutit de multi bani pe care i-as fi cheltuit doar din cauza ca eram prea stresata...
Oricum, stai linistita, ca si pe mine ginecologul m-a trimis acasa si mi-a zis ca ne vedem dupa 6 saptamani, pana atunci nu poate sa imi zica mare lucru.
Va doresc tuturor sa aveti o sarcina frumoasa, o nastere usoara, recuperare rapida si bbi sanatosi si veseli.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012