cum scap de infectia urinara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Problema asta am avut-o si eu, doar ca faceam temperatura extrem de mare si ajungeam la spital. Ultima data a ajuns infectia la rinichi. Eram disperata. Acum slava Domnului am gasit leacul (mi l-a spus un doctor, seful de sectie de unde am fost ultima data) si m-am vindecat. Cum? Iei fructe de merisor. In orice forma vrei, sunt in orice farmacie- pastile, fructe uscate, suc, etc. Este demonstrat stintific ca fructele de merisor contin un acid care distrug bacteriile din zona cu pricina. Iau profilactic si nu mai am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Proteine in urina apar in mod normal la oamenii inalti si slabi. Daca esti inalta si slaba nu e neaparat un semn de boala, dar poate fi.

Altfel, proteine in urina inseamna mai multe: in principal e un semn ca rinichii nu functioneaza normal si nu elimina proteinele care ajung astfel in urina. Motivele pot fi multe: de la tensiune mare a sangelui, la infectie urinara, infectie la rinichi, infectie in gat cu streptococ si altele.

Ca sa afli motivul trebuie facute investigatii suplimentare. E posibil sa fie legat de infectia urinara, insemnanad ca bacteria e prezenta. Sau e posibil ca sa fie afectati rinichii. Dar asta doar medicul poate spune.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice.03 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri..
Pana ami vine rezultatul analizei de la urina o sa ancerc cu ceauil de merisor.
O sa va spun sapt viitoare cum a iesit analiza si ce trebuie sa urmez...
Va multumesc ancaodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu ceai, e foarte slab. Vezi daca gasesti produsul Urell, e frantuzesc si are o concentratie mai mare de merisor(cranberry) Se da fara reteta ca e naturist. Si niste vitamina C te poate ajuta ca schimba PH urinei.
Dormi cu perna electrica in zona vezicii, evita umezeala si poarta chiloti de bumbac 100%.
Garantat vei fi mai bine.

Si intreaba dr de ceva pentru cresterea imunitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu m-am chinuit ani de zile cu o infectie urinara cu e-coli. am cheltuit mii de lei, am facut sute de analize. nu reuseam sa scap de ea.
medicul de familie, dupa atatea incercari, m-a trimis la institutul cantacuzino pentru auto-vaccin. era foarte ieftin, dar foarte greu de tinut si facut.
am 10 ani de cand n-am mai facut infectie urinara. efectul vaccinului era garantat pentru 7 ani si era facut din urina proprie, deci este individualizat.
acum nu stiu daca se mai face, dar n-as ezita sa-l mai fac daca as mai avea vreodata probleme, indiferent cat de greu este de facut.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

totusi e bine ca nu ti-a iesit microb in urina. inseamna ca faci cistita. pt. cistita mai e buna MONURAL
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3253 (mai in josul paginii)

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Ramonika, cistita e data de infectie cu bacterii: E.coli cel mai des dar si Klebsiella, Enterobacter si unii stafilococi.

Mergi la inceput

alice, nitriti nu au iesit in urina la testul rapid? E unul din semnele clare de infectie cu bacterii.

Mergi la inceput

Ca sa fiu mai explicita, am spus si in alt post: infectia urinara e un termen generic. Aceasta poate afecta caile urinare si/sau vezica urinara, caz in care se numeste cistita. Sau poate afecta rinichii cand se numeste pielonefrita. Infectiile urinare sunt date de bacterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Proteinuria are aproape intotdeauna origine renala. Nu te culca pe o ureche si investigheaza mai departe cauza. Riscul de insuficienta renala e mare la pacientii tineri cu proteinurie. Ce valoare ti-a iesit?

Mergi la inceput