cum scap de infectia urinara
Raspunsuri - Pagina 2
lorelei_19 spune:
Problema asta am avut-o si eu, doar ca faceam temperatura extrem de mare si ajungeam la spital. Ultima data a ajuns infectia la rinichi. Eram disperata. Acum slava Domnului am gasit leacul (mi l-a spus un doctor, seful de sectie de unde am fost ultima data) si m-am vindecat. Cum? Iei fructe de merisor. In orice forma vrei, sunt in orice farmacie- pastile, fructe uscate, suc, etc. Este demonstrat stintific ca fructele de merisor contin un acid care distrug bacteriile din zona cu pricina. Iau profilactic si nu mai am probleme.
mihaela_s spune:
Proteine in urina apar in mod normal la oamenii inalti si slabi. Daca esti inalta si slaba nu e neaparat un semn de boala, dar poate fi.
Altfel, proteine in urina inseamna mai multe: in principal e un semn ca rinichii nu functioneaza normal si nu elimina proteinele care ajung astfel in urina. Motivele pot fi multe: de la tensiune mare a sangelui, la infectie urinara, infectie la rinichi, infectie in gat cu streptococ si altele.
Ca sa afli motivul trebuie facute investigatii suplimentare. E posibil sa fie legat de infectia urinara, insemnanad ca bacteria e prezenta. Sau e posibil ca sa fie afectati rinichii. Dar asta doar medicul poate spune.
Multa sanatate!
alice.03 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri..
Pana ami vine rezultatul analizei de la urina o sa ancerc cu ceauil de merisor.
O sa va spun sapt viitoare cum a iesit analiza si ce trebuie sa urmez...
Va multumesc ancaodata
giulia71 spune:
Nu ceai, e foarte slab. Vezi daca gasesti produsul Urell, e frantuzesc si are o concentratie mai mare de merisor(cranberry) Se da fara reteta ca e naturist. Si niste vitamina C te poate ajuta ca schimba PH urinei.
Dormi cu perna electrica in zona vezicii, evita umezeala si poarta chiloti de bumbac 100%.
Garantat vei fi mai bine.
Si intreaba dr de ceva pentru cresterea imunitatii.
madyrizi spune:
eu m-am chinuit ani de zile cu o infectie urinara cu e-coli. am cheltuit mii de lei, am facut sute de analize. nu reuseam sa scap de ea.
medicul de familie, dupa atatea incercari, m-a trimis la institutul cantacuzino pentru auto-vaccin. era foarte ieftin, dar foarte greu de tinut si facut.
am 10 ani de cand n-am mai facut infectie urinara. efectul vaccinului era garantat pentru 7 ani si era facut din urina proprie, deci este individualizat.
acum nu stiu daca se mai face, dar n-as ezita sa-l mai fac daca as mai avea vreodata probleme, indiferent cat de greu este de facut.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Ramonika spune:
totusi e bine ca nu ti-a iesit microb in urina. inseamna ca faci cistita. pt. cistita mai e buna MONURAL
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3253 (mai in josul paginii)
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
mihaela_s spune:
Ramonika, cistita e data de infectie cu bacterii: E.coli cel mai des dar si Klebsiella, Enterobacter si unii stafilococi.
mihaela_s spune:
alice, nitriti nu au iesit in urina la testul rapid? E unul din semnele clare de infectie cu bacterii.
mihaela_s spune:
Ca sa fiu mai explicita, am spus si in alt post: infectia urinara e un termen generic. Aceasta poate afecta caile urinare si/sau vezica urinara, caz in care se numeste cistita. Sau poate afecta rinichii cand se numeste pielonefrita. Infectiile urinare sunt date de bacterii.
Mirela72 spune:
Proteinuria are aproape intotdeauna origine renala. Nu te culca pe o ureche si investigheaza mai departe cauza. Riscul de insuficienta renala e mare la pacientii tineri cu proteinurie. Ce valoare ti-a iesit?