despre fimoza si decalotare
Raspunsuri - Pagina 3
lally75 spune:
Multumesc pentru sfat Andreea ,am sa incerc si eu aceasta metoda si sper sa dea rezultate.
andabeji spune:
tot aici pe site gasiti un topic despre o crema mercuralis salbe sau cv de genul, stiu ca este folosita in decalotare. si poti incerca sa incerci treptat si bland sa il decalotezi la baie..sau mai poti astepta..consulta totusi un medic..poate il mai poti lasa,depinde cat e de decalotat..de ex al meu este decalotat in proportie de peste 90% la numai 2 anisori, inschimb fix acolo unde mai tine un picut pielea ramane smegma si se inroseste..deci..vezi..nicicum nu e bine..
ANDREEA_23_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andabeji tot aici pe site gasiti un topic despre o crema mercuralis salbe sau cv de genul, stiu ca este folosita in decalotare. si poti incerca sa incerci treptat si bland sa il decalotezi la baie..sau mai poti astepta..consulta totusi un medic..poate il mai poti lasa,depinde cat e de decalotat..de ex al meu este decalotat in proportie de peste 90% la numai 2 anisori, inschimb fix acolo unde mai tine un picut pielea ramane smegma si se inroseste..deci..vezi..nicicum nu e bine.. |
miany75 spune:
buna..ne-am confruntat si noi cu problema asta;initial,i-am facut si nu i-am facut decalotare..pana cand,am observat ca jetul de pipi e intrerupt si depune oarecare efort cand face...la un consult de rutina,dr.chirurg-ortoped pediatru a recomandat decalotarea,si un control peste cateva luni in vederea interv.chirurgicale....intre timp am schimbat med.de familie ,care ne-a recomandat Elocom sau Locoid timp de o luna....dupa o saptamana de la aplicare,era decalotat complet...de atunci il decalotam dupa baita ,dupa ce in prealabil aplicam o crema cu ceva anestezic (am primit-o de la o prietena din Italia,care lucreaza pe o sectie de urologie-chirurgie,dar banuiesc ca trebuie sa existe si pe piata romaneasca ceva similar),asteptam 1-2 min..si actionam atat cat se poate...
multa sanatate!!
Elle_seb spune:
Decalotarea este un proces care se intampla natural, nu trebuie sa intervenim noi acolo, pentru ca vom face mai mult rau decat bine.
La baiatul meu cel mare (va face in curand 8 ani) i-am facut eu decalotarea, la indicatia pediatrului, iar la 3 ani am ajuns cu el la operatie, si a fost groaznic si traumatizant pentru el si pentru mine.
O veriosoara de-a mea (fi-su are 10 ani) aprocedat si ea la fel si l-a operat pe copil de 2 ori in decurs de un an de zile.
Cu cel mic nu voi mai face aceiasi prostie. Tineti minte ca natura stie cel mai bine ce face si de ce face, laati copiii in pace si incercati sa va informati si din alte surse, preferabil medici si opinii de afara.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)
paula_m spune:
Un www.pediatrucluj.ro/2012/03/28/fimoza/" target="_blank">articol care mie mi-a raspuns la multe intrebari.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2