HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)
Raspunsuri - Pagina 8
sara_ spune:
Altesa nu te lasa nu se pierde laptele asa deodata, poate a sc#259;zut din cauza ca e#537;ti stresata acum cu ex si botezul. Succes si fii optimista!
ica7 spune:
olga n-am apucat s-o contactez pt ca mai intai vreau sa ajung la restaurant sa vad exact de ce am nevoie. sper sa reusesc sa ajung cat mai repede. oricum nu am renuntat la idee.
sara_ spune:
Cati bravo lui Gruitza cel vorbaret
Sara cand e suparata scoate câte un neee. Are un glas tare dulce abia astept sa gangureasca mai mult
Ana chiar m#259; gândeam la tine cat de tare va fi cand vor rade gemenasii in hohote împreuna. Sa-i filmezi atunci sa ne bucur#259;m si noi de spectacol
gianina1983 spune:
Buna seara fetele.Noi azi am fost la control avem 4600grsi 55,5cmsi maine implinim o luna.Doamna doctor zice ca suntem o fetita sanatoasa si perfecta,nea dat doar vit D si atat fara calciu sau alt ceva.nea zis ca primul vaccin il facem la 2luni si e administrat oral(deci nu ne inteapa inca...yupiiiii)cam atat despre noi.
FELICITARI BIA BUN VENIT PRINTESICA IRIS
Pentru OLGA,CARPEDIEM,MRG SA DEA DOMNU SA AVETI NASTERI USOARE SI PRUNCI SANATOSI SI CUM E NORMAL SCOT SI CEVA MOTATE LA ATAC
Poop felele si aveti grija de voi si de comorile mici si frumoase
Alexa_G spune:
Buna,
annisia cum zicea si alice nu e nici o restrictie din partea Bisericii Ortodoxe cu privire la Taina Botezului.
biancabia - felicitari! refacere rapida!
olishka, carpediem, mrg - multa bafta, sa aveti naster usoare si bulgarasi sanatosi!
Am fost si noi azi la control. Col inchis si cam atat. Miercuri mergem din nou. Daca colul se mai scurteaza si se inmoaie ramanem in spital daca nu mai asteptam.
Au inceput durerile de spate si solduri pe semne ca bebe vrea sa fie punctual.
Din cauza unei toxinfectii alimentare azi am experimentat si primele contractii dureroase, spre fericirea mea am reusit sa imi revin si sa ajung si la control.
Multa sanatate,
Alexa +38
dr_anca spune:
Mrg !!!!! Bafta multa si refacere rapida!
Carpediem !!!
Nasteri usoare !!!
Olga!!!
Felicitari Bianca pentru bebe Iris!!!
Am iesit si noi putin afara azi dar tot asa am dormit.
Aia mare a facut Infarixul si nu a avut nici o reactie.
Da am sunat dr si mi-a zis ca sunt lohii, daca nu apar dureri sau cantitate mare de sange e ok, daca nu sa trag o fuga pentru o echo.
Ma duc spre dormitor Astept vesti bune de la voi fetele!!!!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra
noce spune:
Am fost si eu la dr azi. Bebe ok, se mirau cat de activa e (la testul non-stres), colul tare, mai am de facut miscare. Ma gandeam chiar sa caut o sala de fitness sa fac ceva banda zilnic.
Dupa DPN-ul oficial, azi am 41s implinite si intru in s42. Dupa calculele mele, cu luna menstruala mai mare si ovulatie mai tarzie, DPN-ul e cam pe 20 feb. Oricum, stam cuminti si asteptam, mai merg peste o sapt la control daca nu nasc intre timp.
Olga, nastere usoara si bebic sanatos!
Mihaela, asa e, cam invaziva verificarea colului, dar se practica la termen cand oricum te astepti sa nasti si nu mai e nici un pericol. Stiu si eu doua mame care au avut col tare la control si a doua zi au nascut. Pe de alta parte, eu una n-as merge la control la 2 zile, mi se pare cam des. Merg odata pe sapt acum, dupa termen.
Sa ajunga mama ta sanatoasa la tine!
Bun venit pe lume, Iris Ameli! Felicitari, Bianca! Ce repede ai nascut, chiar azi ma gandeam la tine!
Alice-Elena, ma intrebai de unde sunt. Stau in Bucuresti, dar acum sunt in Constanta ca sa nasc la Isis.
Ca purtator, eu de data asta mi-am luat un wrap elastic, sunt curioasa si cum e marsupi plus, daca e de pe hiphip e de incredere sigur. Prima oara numai nepotrivite am luat.
Suzieq, eu stiu ca sughitul la bebelusi e normal si nu trebuie sa facem nimic pentru asta. Ei sughita si in burtica si nu-i tratam. Se dezvolta ceva, nu mai stiu exact explicatia, cert e ca e suficient sa-i tinem in brate cand sughita.
Mami de Filip 1 august 2009 si 41s+
danezza spune:
Fruntea sus ca va fi bie! asteptsm vestile bune.
Altesa - mie pediatrul mi-a recomandat galafor, 1 l de lapte pe zi si din cand in cand cate bere fara alcool din care sa scot acidul (prin agitare). Sper sa-ti fie de folos. aa si ceai de chimion si anason.
Hai Olga, hai Mrg!
Citat: |
citat din mesajul lui carpediem Fetele, eu sunt in spital de vineri, fac monitorizare de BCF si tensiune, e totul ok. Diseara imi face testul non-stress si opresc clexane, maine ma baga la ceza. M-a apucat o frica de nu mai pot, dar nu pt mine, pt bebe...Am 38 sapt, sper sa fie bine, imi zise ca si daca are nevoie de incubator, mai mult de o zi nu crede sa fie nevoie si ca nu e mare lucru, dar mie mi-e frica, as vrea sa n=aiba nevoie. Ma gandesc ca ma va ajuta Maicuta Domnului, ca ea m-a ajutat si pana acum si va fi bine si cu nasterea. In spital fetelor...ce e aici...deprimare mare, sunt fete cu probleme grave, cu drame, cea de langa patul meu are 20 sapt si nu mai are lichid la bebe si nu prea-i dau sanse dr, dar D-zeu e mare! Si plange si mie imi vine sa plang cu ea, ca mi se rupe inima, stiu cum e sa=ti doresti cu disperare un copil si sa stai si-n cap pt a-l avea si a fi totul bine. Fetelor, bafta si nasteri usoare celor care sunteti aproape de marele moment, sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem bebeii sanatosi in brate! Va pup si va dau de veste maine! "Homo sum, humani nihil a me alienum puto!" MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt. Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste |