HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Adriana ce ti-a zis dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

si eu o alaptez exclusiv,am incercat cu ceai anti colici,nu la aceptat si am renuntat sa il mai dau,dar ma solicita cam toata ziua,k cateodata vrea sa suga si la o ora.doar noaptea doarme cate 3,4 ore si nu ma trezeste mai des.\Nu prea apuc sa fac treaba.Cu colici cum stati?
Si eu am primit primul zambet acum vreo 2 saptamani,acum zambim in fiecare zi la mami,ii o mare bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

aly_k Bine ai revenit! Spune-mi datele printesei sa o trec in listutza (greutate, cm)

Trec in listutza ultimii bulgarasi si in titlu pe carpediem

Am citit tot ce ati scris, dar nu am acum timp sa raspund...Va pup

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

A avut 2750 kg si 49 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Felicitari Bia!!!! Bine ai venit Iris!!!
Olga bafta multa!!!!
Mrg eu la Cari am facut epidurala iar acum rahie. Dupa rahie parca mi-am revenit mai repede.
Miha ce bine ca vine mama ta . A mea inca "nu a reusit" si Toma a implinit azi 2 saptamani. Motive sunt multe, dar pe mine deja ma lasa rece.

Cristina am primit cadou un wrap elastic dar inca nu mi-am facut curaj sa il pun - am senzatia ca e asa firav inca.

Dr Anca si eu la fel cu lohiile . Se oprisera cateva zile si vad ca acum iar o iau la vale mai ales cand alaptez.

Carpediem bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Am ramas la spital,contr nedureroase.La 9 intru inoperatie.Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelorb la mine situatia e clara nu mai produc suficient lapte.

bebele a scazut cu 50 de grame dar nui bai ca el oricum luase mult in greutate.

m-am muls pentru maine si nu am scos decat 110 ml din ambii sani eu care scoteam cate o suta si ceva di fiecare.

iar acum la masa asta nu a mancat decat 60 de ml din ambii sani,si ma mai miram de ce nu mai doarme nici zi nuci noapte de 3 zile.

ce stimulente de lactatie cunoasteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Consultanta in alaptare de la clinica unde am nascut ne-a spus de galactogil si de galafor - http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3102. Ea a facut relactatie cu galafor.

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelorb la mine situatia e clara nu mai produc suficient lapte.

bebele a scazut cu 50 de grame dar nui bai ca el oricum luase mult in greutate.

m-am muls pentru maine si nu am scos decat 110 ml din ambii sani eu care scoteam cate o suta si ceva di fiecare.

iar acum la masa asta nu a mancat decat 60 de ml din ambii sani,si ma mai miram de ce nu mai doarme nici zi nuci noapte de 3 zile.

ce stimulente de lactatie cunoasteti?

implinita de Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

carina i-am dat telefon sotului acum sa-mi cumpere galafor ,galactogil si ceaiuri de lactatie am si eu in casa dar nu ma mai ajuta nici alea,singura speranta ramane galafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Mrg Doamne ajuta ! Haaai mrg!!!!

Mergi la inceput