Incaltaminte ptr cei mici

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

De aceea mai bine dai 200 pe Geox dar copilul se joaca fericit si calca si prin balti, mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, uite, eu i-am luat de la bebeloo, dar de la reduceri.
Asa, am dat pe o pereche de pantofi 8o de lei, in loc sa dau 200 si ceva.

Si eu tot incaltari mai scumpe/mai bune ii iau,in general, dar numai de la reduceri.
Nu as da in veci 200 de lei pe o pereche de incaltaminte de copil.
Abia dau pentru mine si nu-mi mai creste piciorul:)

Pantofii de la Melania sunt primiti, nu stiu cat au costat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Partea sport a incaltamintei la noi este de la Adidas. Ghete de iarna si primavara iau de la Melania (au un depozit intre Timisoara si Arad unde sunt niste preturi extrem de mici) iar vara tot pe sandale si diverse de la Adidas, Nike mergem. Foarte multumita am fost si de incaltamintea de la Crocs (papuci, cizme de iarna si eventual tenisi de la ei)

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

theo_2004, nu stiu cum sunt alti copii, dar Dariei, dintr-un an intr-altul, incaltamintea nu i-a mai fost buna.

Acum are 3 ani si 2 luni si poarta 25, chiar 26, cred, 16 cm masoara talpita ei goala.

Anul trecut, in vara, purta 23-24.

alex, in Braila e si lipsa de magazine, adica nu prea ai de unde alege... Asta daca nu te multumesti cu chinezariile, evident...

Leonardo si Deichmann, altceva, eu nu am gasit...

Mai este un magazin de papucei pentru copii, Tino Brasov, chiar f. aproape de bloc, i-am luat si de acolo, odata, dar... nu au finetea celor straini.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

O pereche de incaltari bune pentru copii e cel putin 40-50 euro perechea.asta cand nu sunt reduceri. Papucii cu talpa de piele, subtire sunt mai ieftini.

Finn Constantine 15.10.2009 si 31+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Daca as gasi si eu geox la preturile de la voi ar fi bine. aici la pret intreg sunt cel putin 80 euro. asa ca ma rezum la keen care sunt foarte rezistenti si comfortabili.

Mergi la inceput

Ghetele de iarna Geox sunt si aici, inainte de reduceri, tot 80 - 100eur, in fct de nr. Stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, bebeloo au site pe internet, poti sa te uiti sa vezi daca au vreo promotie acum.
au vanzari si online.

eu am cumparat anu trecut o pereche de ghetute din piele, imblanite, no name, din dragonul rosu.
au fost dementiale. le-a purtat 2 ierni, ca iarna trecuta le-am luat, din greseala putin cam mari.

sunt si cazuri fericite, cand poti sa iei lucruri bune, chiar daca nu-s firma.

am cumparat si tenisi, din piata, la fel ghetele de cauciuc, pentru ploaie, tot din piata le-am luat.

Anul asta i-am luat ghetute ufo, pe care le-a combinat cu ghetutele de anul trecut si cu inca o pereche de iarna cu multa zapada.

Mergi la inceput

200 lei nu sunt 80-100 euro din cate stiu eu. pretul pomeit de selene.

iar eu nu vorbeam neaparat de preturile incaltamintei de iarna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

200 lei nu sunt 80-100 euro din cate stiu eu. pretul pomeit de selene.

iar eu nu vorbeam neaparat de preturile incaltamintei de iarna.

ok ... corectam ...
geox de iarna ai sanse sa gasesti cu 200 lei la reducere pt iarna urmatoare. pretul lor standard este ca si in Europa de Vest, ca si la tine de altfel, undeva la 80 -100 eur, poate chiar mai mult.
online nu am cumparat niciodata dar uite ce preturi am gasit aici http://www.fashionup.ro/copii/incaltaminte/filtru:brand:49-geox.html?gclid=CJ6WqvSKwa4CFUFD3wod9Vg0Mg

Mergi la inceput