Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 22
Ingerash_Mic spune:
m-a chemat C la o portie de ras
samira de de-astea m-am lovit si eu poate nu trebuie sa primim chitante sau bon fiscal
cybele e bine ca perseveram
lyly ai aflat acum.. poti impartasi pe site-urile strainezilor..
dar chiar.. eu as fi curioasa sa vad ce reactii au strainezele la astfel de aberatii
adrianaady pai ce stim noi? nu stim nimic.. stiu altele de raman gravide repede si se pun pe dat sfaturi.. asa mi-e ciuda pe lumea asta.. nu am nimic cu niciuna dintre fetele care raman gravide atunci cand isi propun si care au copii sanatosi.. dar cand se apuca sa dea sfaturi de ce ar trebui sa fac/incerc m-apuca pandaliile
Qiao
elenus bafta la examen
fetelor va pup si va urez noapte buna si somn usor si vise cu soricei
_
adipapazi spune:
Elenush, bafta!
Cybele, e deja o grasutza!bravoooo!
Da,e tare reclama aia cu cel mai bun urmat de un substantiv femiNin.
Declar ca am reusit sa incap in nadragii de pe raftul interzis, ala de cand eram juna si nelinistita, dar keep on with my diet.
S-a bulit laptopul, a cedat nervos la cat am de citit aci zilnic.fusei azi in celalalt capat al orasului, se reparase. Acu iar e bulit. In concluzie, voi primi un martisor baban.
Fug la nani, maine am zi de biblioteca
Lara27 spune:
Io, ultima
Ingerash, ha, te-am prins..o sa-ti spun little freak (->> faza cu ciudata) sau octo-mum (->> faza cu cei 8 embryo)..doamne cat am ras, sper sa nu te superi..
zambeam, realizand inocenta, puritatea, starea perpetua de visare..plutesti parca intr-o lume cu zane, mi te-nchipui ca un copil intr-un magazin cu jucarii..serios, imi doresc sa stea timpul in loc, sa nu mai treaca anii peste tine, sa ramai vesnic in starea asta de contemplatie, admiratie, intr-o lume frumoasa cu qvadrupleti grasi si sanatosi..de multe ori, mi-e sa nu te contaminam, cu sarcasmul, cu ironia, vorbele de duh..toate cele se acumuleaza cu varsta, cu experientele mai putin faste, cu intamplarile lipsite de noroc si toate, dar absolut toate, lasa ..scars..de mult n-am mai resimtit atat de acut diferenta intre generatii..oare, sa ne fi schimbat atat de mult problemele in viata? ce proces neiertator..
cand te citesc pe tine, ma simt intr-o poveste de Hans Christian Andersen, cand mi te imaginez, in fata ochiilor imi apare un big pink bubble, cand ma uit la avatarul tau, mi se pare ca l-as mai completa doar cu un pamatuf de puf rose..
o sa merg sa visez feti frumosi, cai albi si o sa ma trezesc printesa..
iti doresc, ca viata sa nu te schimbe
Veve, iti predau stafeta
edit: te-ai prins ca am citit si "dincolo", da?
to be continued..
samira33 spune:
ba io-s ultima.
mare adevar ai grait lara
si ma fac sa plang vorbele tale...si eu faceam parte,candva,din lumea aia frumoasa si roz a ingerasului...iar acum fac parte dintr-o alta lume...care nu-mi place si pe care nu mi-o doresc.
noapte buna
Cris_25 spune:
M-ati facut sa bocesc Eu ma simt prinsa intre cele 2 lumi Nu sunt chiar la inceput ... dar ma simt ca si cum as fi ... Doar de cateva luni mai citesc una-alta! Pana acum, m-am lasat pe mana medicilor... Va citeam zilele trecute si am ramas pe ganduri ca nu pricep tot ce vorbiti pe aici ... apoi mi-am dat seama ca e normal (pt abordarea pe care am avut-o pana nu demult)!
Va admir mult si invat in fiecare zi cate ceva de la voi! va multumesc ca existati!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
elenus26 spune:
am legatura
Neata babe plangacioase M-ati facut si pe mine sa bocesc asa dis-de-dimineata
Io m-am trezit de la 3 jumate si am vazut filme si am o durere crunta de cap.
Mac sa plang langa o cana de ceai negru sa-mi revina buna dispozitie.
Va iubesc babutelor
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
velvet spune:
buna dimineata!voiam sa va salut si eu si sa va doresc o zi linistita si calda!va pup.
moromeata spune:
Offf, fetele, ce vremuri erau alea cand mancam tot ce zbura. Tin minte ca la primul FIV m-am prezentat la usa doftoritei cu punga de medicamente, cumparate dupa cum mi-a spus macelarul care mi-a scos trompa, in prima zi de CM, fara analize, fara sot, fara nimic, si i-am zis ca am venit sa fac ”azi” fertilizare. Ce credeti ca mi--au auzit urechile? Dupa doua ore de bocit la usa ei de se scutura camesa pe mine, m-a primit si a fost de acord. Si 2 saptamani mai tarziu, cand m-a intrebat la ET cati sa puna din supa aia de embrioni, am spus sa ii puna pe toti ca altfel luau drumul canalului - nu aveau frigidere. In final, am pus 3. Da la FIV 2 a zis hai sa incercam cu 5. Tot degeaba.
Iar cu cicatricile...de ce credeti ca tot bantui eu pe aici?
Samira, tratamentul a fost asa: utrogestan 400-0-400, estrofem - 2mgx2, acid folic.
Va pup, mah dragelor, pe toate
moromeata spune:
hai ca mai am una. La ultimul...ca esa ma situez eu in sppatiu si timp, primul FIV, al 2-lea... Deci la ultimul, am luat la rand toate bisericile, Sfantul mormant, zidul plangerii, pana am ajuns la ”milk grotto”, in Betlehem, unde se zice ca daca pui mana pe peretii aia albi, ramai insarcinata. In timp ce ghidul ne povestea toate astea, am luat o figura pliictisita, am dat ochii pe ste cap si am pufait superior. Am spus ca mai raman sa fac poze si cand toata lumea a iesit, m-am napustit pe pereti ca o pisica in calduri, mi-am rupt vreu 2 unghii de cat am zgariat, dar m-am intors zambitore la grup si cu buzunarele pline de calcar.
aristica spune:
cap nou
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"