Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 21
lyly_mar spune:
elenusule,mai am si haina si costumul albastru care normal ca nu ma mai incape..dar eu il tin ca cine stie,mai slabesc....off, ce tanara eram acu 11-12 ani,nici nu stiim cum se scrie FIV
Bafta la examen!
Citat: |
citat din mesajul lui elenus26 Seara buna! Lylysor erai tare frumoasa...imbracata in albastru si cu o haina de blana Si zau ca ai fost personajul pozitiv. Daca nu apareai tu inebuneam si eu si Aristica tot cautand condurii aia. Mie mi-e somn. Maine am examen si ar trebui sa mai cetesc ceva, da nu mai am chef. Mai bine va citesc pe voi din urma o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani 2 IA nereusite, 2 FIV nereusite "Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie." "Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. " |
samira33 spune:
lara,merci...inseamna ca nu am fost atenta.
elenusho,ai grija...e mai bine sa nu fim ultimu lucru pe care il citesti inainte de culcare ca ti se "aseaza" informatia bine in creier si maine,la examen...cine-stie ce incepi sa povestesti.
moromeata,tu ce tratament de sustinere ai avut???
elenus26 spune:
Mercic Lylysor tanar si frumos!
Cand ne vedem iti aduc poze
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
elenus26 spune:
Hai ca va tzuc pe toate si ne hauzim maine
Somnic usor babutelor!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
da, moromeatza, bagam si Israelul la colectie
Veve, bafta la examen!!!
to be continued..
samira33 spune:
si eu ma retrag la baita si in vastele dormitoare.
va tzuc dulce si va spun somnic usor
velvet spune:
buna seara.acum m-am inscris pe acest forum.v-am citit cate putin.imi doresc si eu ff mult un bebe.si vreau sa va spun ca va admir f mult pt lupta acerba pt a avea copilul vostru.si eu si sotul intampinam probleme.deocamdata sotul face tratament .3 luni.sper sa avem sanse la IA.daca nu ,FIV scrie pe noi.va pup si va doresc o seara linistita!
QiaoBing spune:
nici eu nu pot sa profit de minune in 49 de zile, dar pot sa cumpar martisoare, sic ! abia astept sa vina sotul home sa ii spun, precis o sa creada ca trebuie sa bea cheag de ala de se pune la branza
de faza cu pozitia gurii am auzit si eu de la cumnata care l-a auzit pe Marinescu spunand unei paciente care isi dorea fata si a facut baiat, ca nu a tinut gura deschisa/inchisa (nu am retinut) in timpul ET Bine, si de mine au ras dr in spital la extrauterina, ca nu am stiut cum sa stau si sa-mi iau o carte de kamasutra sa studiez pozitii, de ma trimeteau zapacitele alea cu care am fost in salon (pot sa scriu o intreaga poveste cu aventurile noastre) la dr cel tinerel cand era intr-o noapte de garda sa il intreb daca nu are el sa imi imprumute un CD, sa nu ma obosesc cu buchisitul in carte.
In alta ordine de idei, eu am atins maximul de scranteala, am comandat fel de fel pt nepotel, farfurioara cu ventuza sa nu o tranteasca pe pe masuta cand o sa vrea voinicul sa fie independent (deja cam este), canuta din aia cu suzeta, tacamuri, castronele cu capac toate foarte frumos colorate. Prea m-am uitat cu jind ani de zile la chestii pt bebelusi, acum am si eu cui sa cumpar, sper sa nu dea de-a azvartila cumnata cu ele dupa mine pt ca precis are din ele.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
Dupa ce am postat imi aparuse si mie reclama, dar am mai dat un refresh (m-a mancat undeva) si am pierdut-o
Elenush bafta maxima !
Wow, ce a crescut printesica lui Toni ! Abia astept vestea ca o alapteaza.
LE: URAAA !!! Am aflat secretul ! Mai, dar ce seamana cu niste povesti asemanatoare despre candidoza, tiroida etc
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)