Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
addya_21 spune:
am incercat sa intru pe contul comun,s-au schimbat cumva parolele?daca da,mi le dati si mie va rog!!!!!
andreea 23+ ?????? ???????
maimutzica10 spune:
diana, felicitari pt succese! probabil ai 'ajutat' si tu, prin faptul ca te=ai linistit cu toate chestiile organizatorice pe care le aveai pe suflet.. s-au rezolvat alea, te-ai relaxat si tu, revine si Mirciulica in fortza!
ana_lia, si eu am avut la prima sarcina placenta praevia, dar s-a ridicat ulterior - diferenta a sesizat-o dr dupa vreo 6-8 sapt la urmatoarea echo (eu n-am luat pastile, am lasat-o mai moale cu efortul) si am nascut natural in final.
clara, si eu stiam ca lapticul noaptea nu e bun.. in primul rand n-ar trebui sa pape nimic ca sa se odihneasca si stomacelul lor (ca si al nostru), si apoi din cauza dintilor care s-ar putea strica. A mea nu are decat jumate de dintzoc, dar trebuie sa incerc si eu sa o fac sa renunte la bibe.. inca nu stiu cum!
aever, felicitari pt petrecerea minunata!
addya, sper sa nu fie nimic rupt/ fisurat.. sanatate!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 20s
think pink
Ellyshor spune:
Pupicei la burticute!
Andreea sa fiti fericiti si impliniti! Casa de piatra!
Addya s-a schimbat doar parola de pe picasa, dar pe care ti-am trimis-o din ce retin. Daca nu, spune-mi si mai trimit o data.
Noi il asteptam pe tati ca sa mancam de pranz Nu mai stiu ceam mai vrut sa spun, dar revin.
Elly 29+ cu Babyboom
AMR 10+ saptamani!
tigruta spune:
Salutare la burtici..
Andrea CASA DE PIATRA sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit..
Virginia nu acolo ma mananca putin mai jos mancarimi vaginale sau cum sa le spun ca nu stiu, dar devin enervante..
Ana lia al meu nu a mai baut strop de lapte dupa ce l-am intarcat, biberon nu aavut niciodata..el mananca laptele doar combinat cu ceva, dar simplu in nici un caz nu il bea..
Addya tare amuzanta situatia ta..cel mai sigur o sa vezi cand se va naste..
Ioana nu te supara dar si eu cred ca ti-a spus prea devreme ca iti face cezariana doar ca a estimat ca bebe va fi mare la nastere nu e un motiv real parerea mea.
Diana
Anitta chiar ca arati ca o pustoaica va invidiez sa stiti..eu cu cine ma intalnesc??
Elly e bine acasa asa-i?
Nu pot sa cred ce legi tampite mai scormonesc astia..dar s-a aprobat??
Nu stiu ce mai mancam azi i-am zis lui tati ca pe diseara e treaba lui si a zis ca ne scoate in oras normal ca n-ai sa il vezi pe el gatind..
Duminica placuta in contrinuare
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 27+
Shoshonik spune:
Buna ziua.
Mi-am facut si eu curaj si am pus o poza pe picasa cu burtika si rochita de la mami.
Merg sa pap si revin.
Pupici si o zi frumoasa, la noi e soare in sfarsit.
Ellyshor, deja te gandesti la AMR??? Emotii?
Mihaela25+ cu Edward-Flavius
virgiL spune:
IUBESC ideea cu AMR-UL....si mie mi-a trecut deja prin cap...!Sunt super nerabdatoare sa-l cunosc pe bebe si prefer sa-mi calculez cat mi-a mai ramas din sarcina pe ideea „mult a fost ,putin mai este!”.Putinul asta de 9-10 saptamani ma ajuta sa depasesc mai usor neplacerile de final de sarcina.
TIGRUTZA...ce sa-ti zic...?Mancarimi(usturimi)+secretie modificata=micoza...Adik mergi la medic sa-ti dea ovule pt ca ciuperca sa nu-ti pericliteze integritatea membranelor.Teoretic ar trebui intai facuta o cultura din secretie cu fungigrama si antibiograma(ca sa vezi ce carcolac traieste acolo si la ce medicamente este sensibil)
Virginia 28+ cu ,mami de Ioana
diana85 spune:
...10 saptamani? Parca nu-mi vine-a crede... Si poate la noi chiar mai putin. Eu nu-s speriata, dar mi se pare inca inimaginabil. Si nu ma simt pregatita. Nu neaparat de a intra in rolul de mama cat de a-l parasi pe cel de gravida.
Diana 28+ cu Mirciulica
Anitta_O spune:
Eu in dimineata in care am nascut vorbeam cu cumnata mea la telefon si-i spuneam ca nu vreau sa nasc! Abia asteptam intalnirea cu bb, dar nu voiam sa se incheie perioada sarcinii. Pe de alta parte, abia asteptam sa scap de burtoi. Ciudat.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+
addya_21 spune:
elly,nu pot intra pe picasa.te rog mult da-mi si mie parola
AMR 17 SAPTAMANI
andreea 23+ ?????? ???????
Ellyshor spune:
Virgi chiar nu puteam s-o spun mai bine ca tine. Este exact motivul pt care am trecut AMR-ul. Ma ajuta mult psihic sa vad ca am ajuns la mai putin de 10 saptamani pana il voi vedea pe puiul meu iubit.
Addya am trimis PM.
Tigruta e tare tare bine acasa! Tu cum esti?
Shosho da, sunt si emotii, dar mai mult nerabdare si mult drag de a-l intampina pe bb.
Elly 29+ cu Babyboom
AMR 10+ saptamani!