Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ClaraJ/ClaraJ.jpg)
ClaraJ spune:
ANA_LIA - da si al meu mai bea lapte din biberon, dar doar la somnul de prinz. Seara bea doar apa din biberon.:) Dupa ce ne spalam pe dintisori nu-i mai dau nimic care sa-i incarce. Cind am la fost la medicul dentist pentru controlul de rutina, ne-a recomandata sa nu-i mai dam lapte seara pentru ca zaharul din lapte ii va afecta dintisorii. Ori, daca ii dai, incearca sa o speli pe dinti imediat dupa, ori ca o solutie de compromis, pina se dezvata definitv, amesteca foarte putin lapte cu apa sau da-i doar apa, vezi ce merge.
DIANA - ma bucur nespus pentru vestile bune. Aveti grija de voi si va doresc din suflet sa fie din ce in ce mai bine.
ELLY - bine te-ai intors acasa si sper sa nu mai fie nevoie sa te intorci decit cind il vei naste pe bebe.:)
JOANA - decizia probabil ca iti va apartine tie pina la urma, mie mi se pare un pic ciudat ca un medic sa recomande cezariana de la 28 saptamini cind bebe inca e in plina dezvoltare si nu se stie clar cit de mult va mai lua in greutate, nu mai vorbesc de alte situatii gen pozitie, cordon ombilical etc. Mie nici cind au stiut ca bebe are cu aproximatie 4 kg, nu mi-au recomandat cezariana. Si Bryce a cintarit 3kg 900, nascut natural, fara epidurala. :) Aveti grija de voi si de deciziile pe care le luati!
Va pupam si duminca placuta,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 28+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Fetelor, evident ca n-am citit nimic din ce ati scris pana acum, am vrut sa va spun ca am avut o nunta superba, exact cum mi-am dorit. In realitate nu mi-am imaginat cum as vrea sa fie nunta mea, insa m-am simtit extraordinar si mi s-a parut cea mai frumoasa nunta la care am fost. A fost pe sufletul nostru. Nu mai spun ca am fost extraordinar de frumoasa(the power of make-up
). Am fost relaxata, zambitoare si am dansat aproape tot timpul. Chiar la sfarsit nu stiu ce am facut, m-am pus sa merg prea repede si am fortat un pic si m-a luat o durere de sold. Am mai avut pe piciorul ala inainte de sarcina, cred ca am fortat un pic un ligament ceva. Atunci mi-a trecut cu antiinflamatorii dar acum nu prea e voie, sa vad cum fac sa treaca de la sine. Asta e motivul pt care sunt treaza la ora asta in loc sa ma refac dupa party. Oricum la 12 noaptea deja ne intorceam spre casa, deci nu ma pot plange ca n-am dormit deloc pana acum.
Sa vad cand va recuperez si eu cu cititul, insa cred ca o sa citesc mai pe diagonala asa daca nu va suparati.
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
aever spune:
Cand o sa fiu mai coerenta poate va povestesc mai pe larg cum a fost.
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
aever spune:
Gata, am citit tot. Ma bucur ca sunteti bine, nu bag in seama simptomele de sarcina care sunt doar deranjante, deci consider ca o duceti bine. Felicitari Diana pentru progresele pe care le faceti! Ma bucur ca se stabilizeaza situatia voastra. Elly, bun venit! Bine ca s-au mai linistit si la tine contractiile si esti acasa in confortul tau. Vad ca v-ati si intalnit zilele astea, sper sa ne vedem cat de curand la un suc. Sa se mai duca din zapezi, gheata si mocirle. Sau daca va simtiti cu chef putem sa ne vedem si pana atunci, ca sincer pana se topeste zapada asta cred ca incep sa vine bebicii.
Andreea, 23+ cu BebeLUnu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Buna dimineata! Aever, ma bucur asa de mult ca ai avut nunta pe care ti-ai dorit-o, ca te-ai simtit excelent!
Si noi ne-am trezit devreme, pe la 6 si ceva, asta e ritmul nostru. Dar ieri am dormit la pranz doua ore si jumatate, deci n-am suferit prea tare. Am reusti pana la ora astea de-am citit jumatate de carte, am mancat si acum ne facem siesta. Mie mi-e sete intr-una, as bea litri de apa, insa nu pot decat o cana odata, ca simt ca mi se umfla stomacul de da pe dinafara.
Joana, si mie mi se pare mult precoce sa ti se recomande la varsta asta a sarcinii cezariana. Mult-mult prea devreme. Mi se pare ca prea usor medicii din Romania recomanda cezariana.
Diana, cat timp se acorda mamei, in Portugalia, concediu pentru cresterea copilului? Stiu ca sunt si tari care acorda numai 4 luni, deci putem sa fim multumite cu ce avem. Adevarul e ca tara e in picaj liber, astia de la putere nu stiu ce sa mai faca sa reduca orice cheltuiala. Au inceput anul trecut cu reducerea la un an, acum la 11 luni si cine stie ce vremuri vor mai veni.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Aever, felicitari pentru nunta iesita cum ti-am dorit . Asta conta cel mai mult in toata "treaba". Daca esti multumita, e foarte bine. Te lasam sa-ti mai tragi sufletul si apoi vre detalii si poze
.
Anitta, cum ziceai, 4 luni e . Ca in Romania (1-2 ani), nu stiu sa mai fie pe uneva. 4 luni 100% platit din burt ori 5 luni 80% platit (practic aceeasi suma impartita in 4 ori 5 luni, cum preferi). Tatal mai are parca 1-2 luni (daca nu mai mult, stiu ca am avut un coleg care mai mereu era in concediu in anul cand i s-a nascut copilul). Eu o sa-mi iau 5 luni si apoi inca vreo 4 fara plata (se poate sa-ti iei fara plata pana la 2 ani) si apoi...om vedea. Pot sa-mi mai iau si sa lucrez de acasa pe cont propriu, pot sa negociez cu compania mea sa lucrez de acasa, ori daca vreau neaparat ma duc la lucru si sotul meu o sa-i fie doica
. Oricum, cat timp alaptez am dreptul sa lucrez doar 6 ore si sunt platita 100%, asa ca tot e ceva.
Diana 28+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Neatza dragelor,
Aever, ma bucur mult tare ca ai avut o nunta frumoasa, asacum ti ai dorit :). Casa de pitra si sa fiti tare tare fericiti
Va spun sincer ca si mie mi s a parut destu de rapida si precoce decizia de cezariana, in fine vedem cam ce greutate estimeaza ecograful la 36 de sapt si luam atunci o decizie. Acum ar mai fi ca si daca treb sa aleg intre cezariana si epiziotomie va spun sincer, si sper sa nu generez conflicte, ca aleg cezariana. Nu stiu...vedem mai avem timp, important este sa stea printul meu cat mai mult in burtica si sa se mai ridice putin, desi e asa incapatanat ca numai in vezica si in col da.
Pupici dragelor
ps a venit vremea buna, dragi bucurestence si cele care pot ajunge ce ziceti de un suc saptamana care vine???
Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
neatza fetelor,
as noapte iar am stat cu ochii cascati pan pe la 2..asa ca va servesc eu cafeaua intarziata
AEVER,casa de piatra!Sa fiti fericiti si sa va iubiti pan la adanci batraneti!.Sper ca de acum ai terminat cu stresul si agitatia, si lasi si tu bebelushul ala sa creasca linistit ca painitza in cuptor.Ia si te odihneste ca destul te-ai zbuciumat.
DIANA,va pup si pe tine si pe micul inimos!Uite,cu ajutorul lui dumnezeu mai aniversam o saptamana,si nu una oricum,una cu mari progrese...O rog pe ELLY sa treaca pe prima pagina „distinctia” de bebe luptator in dreptul lui Mirciulica.
ASTEROPIPAN,si noi ne chinuim nu neparat cu dormitul ci cu adormitul ...stau cu ochii holbati pana pe la 1-2 noaptea,apoi de bine ce adorm ,ba am contractii,ba misca bebe,ba am treaba la baie.....iar dimineata...nu va spun ca imi ajund cearcanele pa la dinti si nu-s buna de nimic.Bebe tot asa jos loveste si la mine,doar ca n-am avut sangerari...Si eu sunt pregatita pt o nastere prematura...
ANITTA,ma enervezi ingrozitor cu „matinalismul”asta al tau...nush de unde mai scoti atata energie...Ce face barbatzelul tau de baza?
MIRELA,te-ai refacut dupa calatoriile de we?Pe unde mai esti acum?
Despre legea cu luna de stat acasa a celuilalt parinte nu pot decat sa spun..
Ca la noi.la nimeni....La mine oricum va intra sotul in concediu...mai vedem ce-o mai fi...s-ar parea ca nu-i de stat prea mult pe acasa pe vremurile astea.
Virginia 28+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Aever, casa de piatra, multe bucurii si fericire maxima impreuna!
Di, Anitta, din cate stiu eu,in Ungaria au marit CIC de la 2 ani la 3 ani! Deci sunt si tari in care se poate :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 24s+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/addya_21/addya_21.jpg)
addya_21 spune:
Buna dimineata!
AEVER,casa de piatra!!!!Sa va toata iubiti toata viata asa cum va iubiti acum,sa va bucurati de bebe!
ELLYSHOR,bine ai revenit!Sa nu ne mai lasi singurele!
Eu ce sa mai zic:fetita mea care a devenit baietel ,se pare ca se tine de sotii si e tot fetita!Adica dr meu tot nu vede "nimic crescut in mod deosebit ,sa fie de acord cu doctorita care mi-a facut morfofetala de trim II".Oricum nu imi doresc decat sa fie bebe sanatos si atat.
Se pare ca saptamana asta stau in pat.Ieri am alunecat pe gheata si ma doare glezna.Sper sa nu fie vorba de vreun os fisurat.radiografie nu am facut ca e periculos pentru bebe,asa ca mai bine stam cuminti cateva zile.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!!
andreea 21+ ??????
???????