Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Loredana71/Loredana71.jpg)
Loredana71 spune:
Sunt si eu de acord cu fetele,Tomaca...E o experienta minunata,Viena este minunata!
O sa iti spun cat consumam noi pe luna,stiu ca e alta tara,insa e tot pe acolo...Noi cheltuim 600€ pe mancare si nu ne retinem de la nimic...Alti 200 ii avem rezervati pentru diverse maruntisuri,mai ceva de imbracat,cosmetice,jucarii pentru Lara,etc...Uneori ii cheltui pe astia,alteori nu...Cam asta e,la doctor nu se plateste nimic niciodata,o sa aveti sigur asigurare,nu stiu daca in Austria e la fel,inclin sa cred ca da,si medicamentele sunt gratis pentru copil si aproape gratis pentru adulti(nu vorbim de aspirina si altele de genul asta,ci de medicamente pentru tratament cu reteta)...Benzina...depinde cat ai de mers,pretul e aproape ca in Ro...Cam asta e...Gradinita te poate costa cred cateva sute,aici in Germania se calculeaza in functie de venituri,nu stiu acolo cum e...As putea sa ma uit putin,daca ai nevoie...
Legat de limbile straine,nici noi nu vorbim acasa germana,pediatrul Larei ne-a zis sa continuam asa,germana o va invata la gradi,deci nu poate fi decat un avantaj pentru Tudor,pune bazele unei limbi greu de invatat si foarte utile...
Larisel,imi pare foarte rau de probleme,va doresc sa se simta babi mai bine,sa se refaca si gemanutzele sa nu va mai dea niciodata sperieturi din astea,sa fie sanatoase!M-am tot gandit la voi in ultimul timp...
Ruxita,tare nasol ce zici tu acolo :( Imi pare rau,urez multa sanatate sotului tau!
La multi ani din inima urez Plateei si Marei,sa fiti sanatoase si fericite!
Si sotului tau,Blue,la multi ani!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Tomaca nu stiu cat te ajuta in luarea deciziilor voastre, dar iti spun din ce am vazut aici in UK si din ce am trait....e un exemplu(o suma mica spre medie) o familie se poate descurca dintr-un singur salar, in conditiile in care multi salariati iau intre 1000 - 1500 de lire pe luna, sincer eu cred ca tu mergi pe salar mai mare, deci poate sta sotul linistit o perioada acasa pana va asezati. Si noi traim dintr-un singur salar momentan si spun eu ca ne descurcam
Simply,mami de fetita frumusica
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Tomaca nu stiu cat te ajuta in luarea deciziilor voastre, dar iti spun din ce am vazut aici in UK si din ce am trait....e un exemplu(o suma mica spre medie) o familie se poate descurca dintr-un singur salar, in conditiile in care multi salariati iau intre 1000 - 1500 de lire pe luna, sincer eu cred ca tu mergi pe salar mai mare, deci poate sta sotul linistit o perioada acasa pana va asezati. Si noi traim dintr-un singur salar momentan si spun eu ca ne descurcam ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
OFF-TOPIC
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Parca il vad pe sotul Tomacai intrand pe forum si intreband diverse despre Tudor...cat mami e la serviciu....tati trebuie sa se descurce....
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
sorry, nu m-am putut abtine.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Lore, simply - multumesc. salariu da, cred ca este acoperitor (mai ales ca platesc chiria). Nu stiu care ar fi pachetul (il aflu dupa ce dau raspuns).
Loredana, daca nu este o bataie de cap prea mare, mi-ar fi de ajutor informatia
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
OFF-TOPIC ![]() ![]() ![]() Parca il vad pe sotul Tomacai intrand pe forum si intreband diverse despre Tudor...cat mami e la serviciu....tati trebuie sa se descurce.... ![]() ![]() ![]() sorry, nu m-am putut abtine. ![]() ![]() Mama fericita |
Da, n-ar fi de vise rele. Ca lui ii place sa faca o conversatie, se pricepe. Dar s-ar putea sa ramana la stadiul acela doar
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
![]() ![]() ![]() ai reusit sa ma bine-dispui, desi nu am apucat sa citesc mai nimic din mesajele tale... ![]() salut fetelor! multumesc frumos pentru urari, dar mai ales pentru ca nu m-ati uitat. recunosc ca nu am mai intrat deloc, pe motiv de sesiune, examene multe, copil zvapaiat si casa de intretinut. am apucat doar sa citesc ca a fost ieri ziua Decenuelei si ii urez din tot sufletelul meu un sincer La multi ani! LA multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat! pupici multi, fara exceptie! ![]() noi suntem bine, multumesc Domnului. Teo e tot ceea ce trebuie sa fie un copil de 2 ani. il iubesc pana la cer si inapoi si-mi lumineaza viata si gandurile mereu. e cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu.. va las si o cinste adecvata: tort diplomat cu fructe si jeleuri, o tarta cu zmeura, saratele, piftelute marinate si piftelute de pui cu susan, rosii cherry umplute cu branzica si salata de vinete, oua umplute si bulete de cascaval. iar de baut... dupa preferintele fiecaruia... va imbratisez si va promit ca incerc sa mai intru ca mi-e dor de voi! Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Subscriu!!!!!!!!!
Ma bucur ca esti fericita!!!!!
Sa fii sanatoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
La multi ani Mara!!!!!!!
La multi ani sot de BF!
Tomaca Viena????????si stai sa te mai gandesti??????????????wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwfugi cat te tin picioarele!!!!!!!Bafta!Ma bucur mult pt voi!!!!!!!!!
Ruxita what?????????????????????????????
Atac cerebralllllllllllllll jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aveti grija!
Larisel multa sanatate la babi offfffffffffffffffff
doamne doamne!!!!!!!!!!!!!
lalitica2000 spune:
vad ca azi se dsicuta subiecte delicate....
in primul rand vreau sa transmit un gand bun si o imbratisare pentru larisel si ruxi
...refacere grabnica si sper ca peste scurt timp sa ne aduceti vesti bune...sa ne spuneti ca tratamentele au dat roade...multa sanatate.
tomaca si eu sunt categoric in asemntinemtul fetelor...bine pana la urma treaba asta trebuie intoarsa pe toate partile...pus pe hartie avantaje si dezavantaje...dar pe de alta parte borba lui BF nu va duceti in Asia, asa ca sunt convinsa ca daca nu va veti putea acomoda veti avea la ce sa va intoarceti acasa (la job ma refer). Eu zic ca acum e varsta sa raspunzi provocarilor...dupa ce inaintezi in varsta...mai greu...mai bine sa ai regretul ca ai incercat si nu a mers decat sa te intrebi toata viata cum ar fi fost daca....e foarte important ca al tau barbat te sustine...cu Tudor va fi bine, vei vedea ca ei se acomodeaza mult mai usor decat adultii...iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru voi...pana la urma asta conteaza, voi sa fiti multumiti...pentru noi care suntem pe margine ne e mai usor sa vorbim despre asta, sa ne dam cu parerea ca nu suntem in aceeasi barca cu tine...sunt convinsa ca simti o presiunea deoarece daca vei raspunde cu DA viata voastra se va schimba...
dece...inca o geanta zici...sper ca e alta culoare decat maro,nu?
mire, sa-ti fie de bine mutarea in casa noua...ai gasit usor sau ai tot intampinat greutati ca datile trecute...din mesajul tau inteleg ca ai gasit tot in zona aia, daca zici ca esti aproape de cabinetul lui thiery..
eu sunt amarata rau...david nu mai mananaca...este o chinuiala maxima...nu mai bea lapte dimineata si seara...nici macar mancarurile (gen gris cu lapte, orez cu lapte, branza cu fruct) pe care le manca cat decat, nu mai vrea si scuipa intr-una...stau cate o ora la fiecare masa...asta ca sa va dati seama ca la noi avand 6 mese pe zi inmultit cu o ora/masa...6 ore pe zi david sta in scaun si imi manananca nervii si eu pe ai lui...sper ca diseara sa reusesc sa-i bag mana in gura sa vad daca nu cumva cauza nemancatului or fi ultimele masele. treaba e ca deschide gura, nu ca alte dati cand ma chinuiam sa-i bag lingurita...doar ca scuipa ff mult...imi scoate peri albi si cei mai nasol este ca am inceput sa manac iar compulsiv....nu mananca el si bag eu...din pacate m-am ingrasat iar, pe baza de stres...trebuie sa ma adun si sa incep iar sa slabesc ca vine primavara...vara
larisel, sa stii ca si lui david i-a iesit marita fosfataza alcalina, dar nu stiu valoarea...doar marti merg sa ridic analizele...am vb doar prin telefon cu dr si mi-a spus sa maresc doza de vigantolletn si sa refacem peste 3 luni ca cica atunci se vad rezultalele cel mai bine...mi-am dat seama si eu ca are o forma de rahitism din cauza burticii, a coastelor usor evazate. O sa vedem si noi mai departe ce va fi
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() ![]() Ne este dor de tine! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si ![]() |
subscriu cu drag!!!
tomaca spune:
merci lali de sfat. Nu stiu daca am la ce sa ma mai intorc, ca nu cred ca-mi pastreaza postul aici. Dar in fine, om vedea.
Cat despre mancat, ii dai tot pasat. Ca Tudor facea la fel, pana am trecut la snitel, chiftele, bucati de mancare pe care le mananca mai mult singur. Piureuri nu mai vrea