Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Lore, draga mea, imi pare foarte rau pentru job, dar cei care au pierdut, sunt ei, tu esti perfecta pentru postul acela, chiar prea buna. Sunt sigura ca o sa le para rau peste ceva timp si poate o sa te sune sa-ti spuna sa mergi, dar eu nu as mai merge. Doamne Doamne iti va da ceva mai bun, mai devreme sau mai tarziu. Te pup tare si te imbratisez.
Deny, scumpa, imi pare foarte bine sa aud ca rasare soarele pe strada ta. Iti doresc tot binele din lume si sa fii fericita si iubita de cine vrei tu si de cine te merita!
Alex, sper ca esti bine, ma gandeam la tine si zilele astea, prin cate ai trecut si ca iti doresti si gasesti puterea sa mergi mai departe, te admir!
Gaitica si Nety, FELICITARI! Sarcina la termen si bebelusi sanatosi, frumosi si papaciosi!
Va pup pe toate!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

yna imi pare foarte rau
parca ma vad pe mine
nu ai idee cat de bine te inteleg
pana sa pierd prima sarcina si viata mea era forte ok comparativ cu acum
aveam un job decent si bine platit, sotul la fel si nu aveam atatea griji si necazuri

nu stiu ce se intampla si nu vreau sa te descurajez dar din pacate e cam asa cum se zice ca un necaz nu vine niciodata singur

nu te descuraja si mai cauta si alte opinii
nu te opri doar la dr u

chiar mi-a zis tipa ca o sa ma contacteze cu prima ocazie cand va fi un post liber dar deja am cam trimis-o la plimbare
i-am zis ca am asteptat 2 ani jumate un asemenea post si ca nu mai pot atepta

o sa astept sa treaca starea asta pt ca involuntar m-a afectat foarte tare si apoi o sa vad ce o sa fac

va pupic pe toate
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor o mica greseala
am schimbat aparatele
eram la laptop logata pe contul meu si apoi am trecut la calc si am intrat automat in contul comun fiind memorat de la ultima logare atunci cand am facut capitolul nou

oricum cred ca v-ati dat seama ca sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata fetele

Mihaela¸asa cum am promis, incerc sa reproduc cat mai exact interpretarea analizelor de catre endocrinoloaga la care am fost ieri.

Reiau mai intai valorile:
1) T3 – 1.82 (0.58 – 1.59 ng/ml)
T4 – 10.70 (4.87 – 11.72 microg/dl)
TSH – 1.1596 (0.35 – 4.94 microUI/ml)
2) Z3 :
DHEAS 283.2 (95.8 - 511.7 ug/dl)
Estradiol 31 (21-251 pg/ml)
FSH 5.76 (3.35-21.63 mUI/ml)
LH: 8.34 (2.39-6.60 mUI/ml)
Prolactina 64.03 (1.2 - 29.93 ng/ml)
Testosteron 0.79 (0.13 - 1.08 ng/ml)
Testosteron liber: 2.17 (<4.1 pg/ml)
3) Z24: Progesteron; 10.4 (F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml)

Si avem asa:
Faptul ca T3 este usor ridicat nu constituie o problema el fiind legat si de nivelul proteinelor din sange si fiind sintetizat de TSH. Faptul ca acesta din urma este in interval normal indica functionarea normala a tiroidei/glandei pituitare. Numai valorile aiuristice ale TSH-ului pot indica o disfunctie a tiroidei.
Prolactina nu este suficient de mare (peste 100) ca sa ne faca sa ne gandim la ceva grav (prolactinom) mai ales ca gonadotropii (adica FSH si LH) nu au fost deloc inhibati, ba chiar LH-ul se apropie de valorile din faza ovulatorie . Valorile estradiolului si progesteronului demonstreaza si ele ca procesul de ovulatie/pregatire pt o eventuala sarcina se desfasoara in limite normale.
Daaar, valoarea Prolactinei nu este din pacate nici suficient de mica pentru a o ignora sau a da vina pe stres (daca ar fi fost 35 de exemplu, puteam sa spunem ca e din cauza stresului). Asa ca o sa trebuiasca sa repet aceasta analiza plus alte 3 chestii. (din pacate imi aduc aminte doar de Big Prolactina; pt celelalte 2 o sa dau un edit diseara cand ajung acasa; ceva cu ACTH ACTL – sunt blank la capitolul asta si am uitat sa-mi iau trimiterea de acasa)
Acum, fiindca prolactina poate fi influentata de o groaza de factori, pregatirea pentru aceasta analiza se face cu minim 2 zile inainte de recoltare: nici un fel de medicament (acid folic e ok, ca am intrebat special de el), fara carne procesata din comert (mezeluri, carnati, etc), alimentatie cat mai usoara si fara noutati pentru organism (mancaruri pe care nu le consumam uzual); mie mi-a recomandat sa renunt in acele 2 zile si la ceaiurile mele cu hibiscus si ginseng (nu stie daca afecteaza sau nu, dar mai bine sa fim precauti). Analiza se face pe nemancate de preferat.

Cam atat deocamdata. Sper sa fie utile info de mai sus, desi am vazut ca multe dintre voi stiti deja cum si cu ce se mananca.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!Haideti la o !Calda si dulce!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Ipopica multumesc mult de interpretarea analizelor, acum parca imi pare rau ca nu a facut si eu T3, oricum la mine prolactina e 37 deci stau in limita aia care se incadreaza la stres.
Yna si mult curaj, daca nu faceai analize si nu stiai nimic poate nu mai faceai copii niciodata, asa sa stii ca ai sanse, gandeste-te ca ai nimerit doctori buni, ca tu si sotul va iubiti si o sa fie bine, o sa reusim si noi candva.
Lorena imi pare rau de job side catelusa bolnava, de sani nu stiu ce sa zic ca si eu ii am durerosi chiar si acum, de fapt dupa ciclu nu au incetat sa fie durerosi si eu sunt ziua 9 astazi, deci eu am ajuns la concluzia ca e o luna data peste cap, aseara parca ma luau toate senzatiile cum ca mi-ar veni iarasi ciclu.
Am vazut ca suntem mai multe care ne plangem de simptome anormale in perioada asta.
Draguta tu ce faci? Cum esti astazi?
Alex testele de sarcina pe care scrie ca depisteaza hormon de la 10ml inseamna ca sunt mai bune decat cele pe care scrie 20ml? Am gasit ceva pe net si as vrea sa imi iau dar o astept pe Mrenescu sa intre sa imi spuna cum a procedat ea si in cat timp i-au ajuns testele de ovulatie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele,

Desi am baut cafeluta parca as mai bea una, asa de turmentata ma simt.

Mihaelafalt pentru orice achizitie de pe Amazon cred ca ai nevoie de card dar nu orice card ci unul care sa poata face tranzactii online. Nu stiu daca mai sunt si alte mijloace de plata ( gen Pay pal sau altceva) pentru achizitii de acolo pentru ca eu doar cu card am platit. Testele de ovulatie au fost 50 + 15 de sarcina ( tot One Step). Cele de ovulatie sunt foarte bune cele de sarcina mai putin ( toate testele mi se pozitivau astea mai putin. Iti trebuia lupa ca sa poti vedea a doua liniuta). Au costat cam 80 de RON cu tot cu transport dar mai am si acum din ele si le am de vreo 3 luni cred.

Lorena ca om care lucreaza intr-o companie mare iti pot spune ca actualmente recomandarile primeaza. Adica daca te recomanda cineva cunoscut ( sau te cunosc viitorii angajatori dinainte) ii incanta mai mult decat un CV bun. Asadar fata cealalta s-ar putea sa fi avut recomandari. In plus, nu e exclus sa fi avut pretentii salariale mult mai reduse decat tine pentru ca nu avea experienta. Si la cum merg lucrurile acum, angajatorii tind sa plateasca mai putin pe principiul "las' ca invata si-asta. ce s-a nascut cineva invatat? decat sa platim experienta de trei ori mai mult...". Din pacate cam asa stau lucrurile. Totusi, nu uita e ca ce e al tau e pus deoparte si poate DD a avut alte planuri cu tine. Eu prin 2006 am pierdut un concurs la o primarie bucuresteana in favoarea unei fete "cu recomandari". Eu eram a nimanui. M-am amarat o perioada dupa care am dat un alt concurs, in alta parte, mai inversunata ca oricand, si l-am luat. Concursul al doilea a constituit piatra de temelie a carierei mele actuale. Asa ca fruntea sus si concentreaza-te pe viitor nu pe ce a fost.

Yna eu zic ca n-are rost sa faci legatura intre lucruri. Din pacate viata e asa ciudata, cu suisuri si coborasuri. Nu e o regula sa alterneze deci...Asa ziceam si eu ca 2011 a fost un an foarte foarte prost. Uite ca nici asta nu are un inceput tocmai stralucit dar incerc sa adun "cioburile" si sa ma adun. Hai, fruntea sus

Despre mine: mai nimic. Ma testez in continuare si astept sa vad daca voi ovula tot in z18 ca luna trecuta. Sunt tare curioasa.

O zi frumoasa tuturor.

PS. Mooooaaama ce autostrada am scris. Nu mai scriu nimic astazi, promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata

Lorena imi pare rau pt job.
Si eu sunt de acord cu fetele ce spun despre job de ce nu te-au acceptat pana la urma. Gandeste-te si la varianta asta: poate fi si o coruptie pe acolo, o fi angajat eu pe un "neam" de al lor.

Eu sunt bine, aseara nu am mai putut intra ca am avut treaba multa.
Aici ieri a batut vantul asa de tare ca ai te dadea jos, azi lafel. Dar singur nu se compara cu ceea ce se intampla in Romania.

Buna venit noii venite, Daena. Sedere placuta si cat mai scurta. Imi pare rau pt situatia ta.
Daena scrie repejor peste 10 mesaje ca sa treci de moderare si mesajele tale sa apara in timp util odata cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

IPopica stie endocrinologul ce spune. La mine nesimtitul de TSH e dat peste cap si numai cu medicatie vrea sa stea in limite. La sfarsitul lunii mi-am propus sa ajung si eu la endocrinolog sa vedem ce spune "in lumina noilor informatii de care dispunem" ( sarcina obtinuta dar pierduta)

Mihaelafalt Cred ca mi-a ajuns comanda in 1-2 saptamani, nu mai retin exact. Ei au mai multe modalitati de a transmite comenzile, unele mai rapide altele mai putin. In functie de cate e de rapida metoda de expeditie, transportul costa mai mult.

Na, ca am scris iar, ma mananca degetele si nu ma pot abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Pup pe toaate fetele si va multumesc pt ca imi sunteti alaturi

Mergi la inceput