Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore nu stiu ce sa zic, ciudat CM. Ai mai incercat un test de sarcina sau sa-ti faci o ecotransvag. Nu e normal din cate spui tu. Poate e o dereglare.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Ufiiiii LORI imi pare rau dar daca asa a fost sa fie inseamna ca pt tine exista altceva,mai bun si fara conditii

Cat despre cm de luna asta incearca sa faci niste teste de ov poate luna asta ovulezi mai devreme cu toate ca e ziua 7 doar.......

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor! Va urmaresc de mult dar abia acum mi-am facut un cont si incep sa descifrez misterele postarii pe forum, e prima data pt mine.Eu mi-am cumparat un microscop de ovulatie, OvuPred.A mai folosit cineva asa ceva? Mie luna asta mi-a indicat fertilitate in ziua 4 si acum din nou in ziua 10. Credeti ca asa ceva este posibil, adica sa ovulez de mai multe ori intr-o luna?! Va rog, cele care sunteti mai experimentate, daca puteti sa imi raspundeti.Anul trecut am avut o perioada de 6 luni cand mi s-a oprit ciclul, medicul la care am fost aici mi-a dat un tratament pe baza de plante, niste picaturi de vitex agnus castus, care le-am luat 3 luni.Analizele hormonale de atunci nu au aratat nimic suspect,toti hormonii erau in limite normale.Nu au avut nici un rezultat picaturile,aveam in unele zile o secretie maronie, dar nu ciclu.Dupa 3 luni am revenit, dr nu era dar ii tinea locul o alta dna dr, care si ea a refuzat sa imi schimbe trat, pe motiv ca hormonii sunt in limite normale si ecografia transvaginala a iesit f bine.Apoi am plecat o sapt in Romania, si am consultat si acolo un ginecolog care mi-a prescris 6 luni Duphaston, 2xzi din ziua 14, timp de 10 zile in fiecare luna, 6 luni.La 2 zile de cand am inceput sa iau mi-a venit ciclul, unul ingrozitor, f f abundent, cu dureri, tot tacamul.Urmatoarele luni a fost mai bine,aproape de normal.Eu nu am avut niciodata mai mult de 3-4 zile, si flux f redus, mai ales ultimele 2 zile.Acum de 2 luni nu am mai luat nimic si deocamdata totul e bine, adica imi vine ciclul regulat, la 28 de zile.Insa nu raman insarcinata, desi spermograma sotului e f buna si urmaresc f atent zilele fertile.Sa fie de vina aparatul asta ? Adica sa nu fie eficient? Nu stiu ce sa cred, poate a mai folosit cineva si imi poate da un sfat. Multumesc mult si sper ca nu v-am retinut prea mult cu povestea mea. Numai bine va doresc, viitoare mamici de bebelusi!!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alex ai pm

ai mare dreptate cu ce ai zis
ii las ca nu merita

nu cred ca ovulez acum, nici vb

dar totusi e ceva ca simt asa o tensiune, o apasare si ma dor si ovarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

O fi de la frig, si eu simt la fel, de parca am dureri de ovulatie de vreo saptamana...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex,Mrenescu va multumesc pentru sfaturi.
Katy sa nu-ti fie frica la HSG ca nu este chiar asa de dureros.Cam ca la ciclu sau mai putin.Am auzit k dak ai trompele infundate doare mai rau,dar ti le si desfunda in acelasi timp.Nu stiu sa zic cat de tare doare k eu le-am avut ok.Mai stiu ca dupa HSG poti ramane mai repede insarcinata.Nu ai interdictie la sex dupa,tb doar sa fii inainte de ovulatie stiu eu,mie mi-a mai cerut un test de sarcina sa-i arat sa vada daca nu cumva sunt k nu-mi mai facea.Il adusesem,dar a uitat sa mi-l ceara.Eu am mare incredere in dr mea asa k nu mi-a fost deloc frica.Am facut la policlinica de stat.Repet:am dat in toamna 200>dr(atat mi-a cerut ea),10>asistenta,la radioloaga>nimic
Va si vise placute
Mihaela ai grija sa nu te ratacesti prin Buc k e destul de mare orasul,s-ar putea sa fii cam dezorientata k e agitatie mare pe aici.Oricum intrebi si te descurci tu apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex m-ai intrebat mai demult daca am PM.L-am activat.Vroiai sa-mi zici ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lore asa am patit si eu luna asta sani s-au intarit dupa ciclu, foarte durerosi, am avut si dureri de burta si in z 13 sangerari, pana in z20..acum sunt in z24 si ar trebui sa-mi vina iarasi in weekend si sper ca manie sau poimaine sa merg la eco...poate mai aflu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Imi cer scuze ca nu am mai intrat in ultimele zile, dar sunt pe fundul prapastiei , din data de 29.06.2011, de cand bebe nu mai e, totul imi merge groazanic, nu mai stiu nici ce sa fac, nici cum...inainte eram calculata, optimista si acum sunt exact pe dos.
In fiecare zi aproape am mers sa fac analize, pe deasupra si cumnatul meu si-a prins piciorul intr-o presa la servici, am umblat si cu el la medici, se punea pb si de 2 interventii, intr-un final o sa vedem vineri cum e, tot vineri mai trebuie sa repet TSH-ul si ATPO, alta intepatura si alti bani
Nu mai inteleg nimic si parca nu mai stiu nimic, mi-am mai facut si TQ (care a iesit 15 adica exact limita superioara) si APTT care e prelungit, liza totala a chegului e peste 180 min, adica confirma fact VIII scazut si sindrom de sangerare , pe langa mutatiile de trombofilie, profa Ionita mi-a spus ca sunt al II lea caz pe care l-a avut asa in toata cariera.
Mi-a raspuns si d-na dr Uscatescu, care mi-a cerut sa mai fac si factorul von Willebrand si antigenul fact von Willebrand (alte 350 ron)si mi-a spus ca nu sunt un caz usor si ca medicatia in cazul meu trebuie foarte bine gandita (ca e periculos si sa iau Clexan - ca voi face hemoragie si sa nu iau Clexan - mi se va coagula sangele si fac trombi)
Pana acum aproape 4000 ron pe analize, fara sa-mi spuna cineva ce e de facut si ce tratament sa fac sau daca voi mai putea sa fac bebe, doar "nu e usor"; "e bine ca ai ramas insarcinata o data, ca asta insemna ca ai sanse sa mai ramai, chiar daca va o sa fie mai greu" etc, nimic concret si care sa-mi dea sperante.
Pe deasupra azi sunt z24 si testele de ovulatie sunt tot negative, deci luna asta iar voi avea cm peste 40 de zile.
Nu mai stiu ce sa fac....
Stiu ca forumul acesta se numeste "aspirante optimiste" si eu nu sunt deloc asa, din acest motiv de multe ori nici nu stiu daca sa mai intru sau nu, dar imi sunteti dragi si va sunt recunoscatoare pentru cat m-ati ajutat, daca nu erati voi, sigur mai amanam si eu analizele si ma gandeam oare de ce nu raman sau Doamne fereste poate mai pierdem o sarcina.
Va pup si va doresc tot binele din lume!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, nu mai stiu, cred ca de HSG vroiam sa intreb...ca asta e tema mea de gandire...sau vroiam sa iti trimit ceva??? M-ai intrebat ceva, ca sa vreau sa iti trimit vreo chestie?? M-am tampit, uit mult...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput