Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Eu am asa o stare proasta...Am picat intr-un butoi plin de nostaligie...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Ce s-a intamplat Claudy?
Hai ca nu esti singura, suntem alaturi de tine
Mi-au iesit analizele nasoale...Trebuie sa ma apuc de tratament..Astept sa vad si Papanicolau cum iese..

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Si nici nu prea am incredere in rezultatele care au iesit...

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

da cami astea se pot face oricand doar sa fie pe stomacul gol dimineata
ca nu sunt hormonii

doar hormonii se fac in anumite perioade atunci cand ating un anumit nivel de concentratie adica in diferite face ale ciclului

te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Si nici nu prea am incredere in rezultatele care au iesit...

Un nou inceput!

pai ce analize ti-ai facut? ce ti-a iesit prost?

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

La multi ani Catalina, sa fi sanatoasa alaturi de parintii tai si multe impliniri.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Lore sau Alex vreau sa imi fac AMH-ul si vreau sa stiu daca se face in corelatie cu inhibina B, sau e de ajuns doar amh.... of si sunt atat de scumpe, la medlife sunt: amh 210 ron si inhibina B 175 ron, la synevo amh este 260 ron de ce o fi asa de mare diferenta

Mergi la inceput

Pai o data mi-a iesit un chist. Apoi la secretii mi-a iesit E. Coli si Candida. De unde naiba, nu stiu...Sa vedem si Papanicolau ce mai zice..

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Candida ma asteptam sa iasa nu si E. Coli de care tot citesc pe net.
Asteptam sa imi vina rusii (daca or veni) si ma apuc de tratament. Antibiotic si antifungice...

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
miky eu am facut amh la synevo si am inteles ca ar costa atat de mult din cauza faptului ca-l trimit in germanica...daca stiam ca stau atat de prost il faceam la matei bals, unde este mai ieftin
eu zic sa faci doar amh-ul, inhibina b n-am mai facut-o...a fost destul de dezastru amh-ul al mine...dar tu ai avut prb cu fsh-ul vreo data?
daca ai si ceva pui de endo sa stii ca asta papa rezerva ovariana, iar amh-ul este bun sa vezi daca mai ai outze ...dar sa stii ca analiza asta iti arat doar cantitatea si nu neaparat si calitatea, doar e de ajuns unu bun si tanar ca sa iasa bebe. calitatea se mai calculeaza si corelat cu varsta si cel mai bine se vede la fiv ca fac punctia...deci pana la procedura asta se calculeaza cantitatea...
eu zic sa vb cu dr tau si sa faci analiza asta si sa te lamureasca.
te puuup si bafta
ps:vezi ca vine rsp in 14 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
miky eu am facut amh la synevo si am inteles ca ar costa atat de mult din cauza faptului ca-l trimit in germanica...daca stiam ca stau atat de prost il faceam la matei bals, unde este mai ieftin
eu zic sa faci doar amh-ul, inhibina b n-am mai facut-o...a fost destul de dezastru amh-ul al mine...dar tu ai avut prb cu fsh-ul vreo data?
daca ai si ceva pui de endo sa stii ca asta papa rezerva ovariana, iar amh-ul este bun sa vezi daca mai ai outze ...dar sa stii ca analiza asta iti arat doar cantitatea si nu neaparat si calitatea, doar e de ajuns unu bun si tanar ca sa iasa bebe. calitatea se mai calculeaza si corelat cu varsta si cel mai bine se vede la fiv ca fac punctia...deci pana la procedura asta se calculeaza cantitatea...
eu zic sa vb cu dr tau si sa faci analiza asta si sa te lamureasca.
te puuup si bafta
ps:vezi ca vine rsp in 14 zile

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Multumesc mult! O sa vb inainte cu dr sa vad ce zice, din cate stiu nu am avut probleme cu fsh-ul. Tu cum mai esti?

Mergi la inceput