Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!
Raspunsuri - Pagina 2
claudela spune:
Eu am asa o stare proasta...Am picat intr-un butoi plin de nostaligie...
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris foarte bine ai facut DenyAnd tu acum esti in tara? |
Nu sunt in tara , inca mai stau pe aci...
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui claudela Eu am asa o stare proasta...Am picat intr-un butoi plin de nostaligie... Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Ce s-a intamplat Claudy?
Hai ca nu esti singura, suntem alaturi de tine
camcris spune:
lorena daca mai esti prin zona sau alte fetele care cunosc analize de BIOCHIMIE - Calciu total, calciu ionic, magneziu, sideremie, glicemie, insulina, cholesterol, triglyceride, TGO (ASAT), TGP (ALAT), uree, acid uric, creatinina serica, bilirubina indirecta, bilirubina directa, bilirubina totala (importante pt sustinerea sarcinii), vit. B12, folat seric (acid folic), homocisteina (depinde formarea placentei)
- se pot face in orice zi, eu pot sa le fac maine fiind in Z3
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi hello astazi este ziua fetitei madutzei!! fetele care o cunosc m am gandit ca poate vreti sa ii uram impreuna un sincer la multi ani Catalina, o viata plina de bucurii si impliniri!!! |
La Multi Ani Catalina! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare mare si frumoasa! Sa ai parte de multe bucurii si fericre, si nu in ultimul rand iubirea parintilor tai care te iubesc mult-mult
camcris spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Buna dimineata fetele mele edit later: Cat despre mine, mai simt mult mai bine, pt ca ziua de ieri s-a terminat frumos for me, ca Valentine's Day |
si nu vrei sa spui nimic, cine este misteriosul Valentine's
DenyAnd spune:
Fetele, eu revin mai tarziu ca am ceva treaba.
Camcris, nush ce raspuns sa-ti dau. Mi-ai trezit si mie interesul la analizele de biochimie.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui camcris si nu vrei sa spui nimic, cine este misteriosul Valentine's |
(inca e secret, mai tarziu o sa va spun)
Hai ca plec la treaba.
Va doresc tuturor o zi frumoasa si plina de zambet si soare
camcris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
(inca e secret, mai tarziu o sa va spun) Hai ca plec la treaba. Va doresc tuturor o zi frumoasa si plina de zambet si soare |
ma bucur pentru tine, i-ti doresc sa ai parte de tot ce este mai frumos si minunat
PaulaFrida spune:
Cristina simptome noi nu am,tot alea-s
LA MULTI ANI CATALINA-IOANA sa cresti mare,sanatoasa,norocoasa si ascultatoare
Graviduta fericita 8+