Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore oricum este interzis la bebe luna asta. Din ce motiv nu e bine chiar in prag de ovulatie? In afara faptului ca ovulul din luna asta este radiar?

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Mai fetelor eu tot ce am obtinut in viata am obtinut destul de greu, dupa mult efort si multa suferint, se pare ca si cu bebe e la fel. Problema mare este ca deja sunt f., dezamagita de doc asta care ma sedeaza efectiv cu medicamente desi eu sunt sanatoasa tun. De-abia astept sa fac o data HSG si nici nu-i mai trec pragul cabinetului, sunt jurata. Macar sa stie ce sa faca luni.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of Katy cate probleme si la tine, cum sa iti zica ca sunt aglomerati odata ce aveai programare.
Fetelor mi-am facut cont si pe amazon si pe ebay acum am o alta problema pe ebay de unde as putea sa iau cu mandat postal imi pune la transport 4 lire chiar daca acolo scrie 1 lira, in fine cum fac pe amazon ca am vazut ca acolo se poate plati doar cu cardul.
Eu am card bancar normal si am niste bani pe el cum fac, cand ajung la modalitatea de plata ce trebuie sa trec?
Va rog ajutati-ma sa pot da si eu comanda.
Maine merg cu masina la revizie sa nu ma dati disparuta.
Noapte buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Buna seara fetelor..n am mai scris demult pentru ca ma enerveaza moderarea asta si nici aiurea n as vrea sa postez doar ca sa fac cele zece postari..Oricum eu va citesc si sunt alaturi de voi chiar daca nu postez...Noi saptamana asta suntem la ovulatie,sa vedem daca iese ceva...Aveti girja de voi si fiti puternice pentru ca mereu dupa ploaie va veni si soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara.sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica de ceva vreme.imi doresc fff mult un bebe,dar din pacate trebuie sa luptam sa il avem.sper sa ma primiti printre voi.va multumesc.

am emotii ca va scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Katy nu este voie sa fii la ovulatie pentru ca in cazul in care,sa zicem tu o faci cu 2zile inainte,iar cu o zi inainte ai ovulat si sa zicem ca se prinde deja bebe,tu te duci la radiatii cu bebe,ceea ce nu e ok,ar fii sarcina cu probleme,cred.Eu asa gandesc chestia asta.Are totusi si ea o logica.Ma rog,toata problema este sa n-o faci deloc(cel putin 3zile)inainte de interventie.Intelegi?
Apoi dupa ce iti face HSG poti s-o faci chiar in ziua respectiva,n-ai interdictie.Cica s-ar va prinde mai repede sarcina dupa HSG.

Mergi la inceput

fetele din acest punct de vedere sunt linistita. Cum pana acum am fost la menstra am fost in pauza si cum luni imi face interventia la fel o sa facem pauza, in plus sunt pe antibiotic si nu avem voie bebe, ni s-a spus clar ca tb sa ne protejam luna asta. Am crezut ca ar fi altele problemele. Multumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Mihaela nu gasesti maine vreo farmacie in drumul tau?Imposibil.Si iti cumperi de acolo teste.Sau la voi nu au asa ceva prin farmacii?Eu am luat ieri 5+ 1test sarcina am dat 12ron.
Fetele nu mai fiti suparate.Eu am 3ani de cand incerc,dar sa nu mai pun ca imi doream bebe din 2004(adica ar fii 8ani).Incerc anul asta o inseminare intrauterina,iar daca nu se prinde fac la anul in vitro.Si cam atat.Daca nici aia nu se prinde RENUNT DEFINITIV sa mai sper!

Mergi la inceput

Ana stiu cum e cu renuntatul definitiv, eu mai am totusi o farama de speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

katy nu cred ca exista si alte pericole

eu in luna cu hsg am prestat

de asta ziceam ca e foarte riscant sa nu iradiezi ovulul si apoi sa ramai pt ca sunt multe sanse sa apara malformatii

Mergi la inceput