Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ce ziceti de poza mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetele mele, eu ma bag inapoi la invatat germana ca e musai sa o invat.
Va doresc o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, e superba catelusa!
Camcris, incerc si cu Baneocin, multumesc!
Ana, daca n-oi gasi nimic la histeroscopie, te mai intreb unde ai facut HSG...acum merg pe mana lui Dragos Albu si le fac pe toate la Medlife, nu am cum altfel.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alex iarta-ma sunt cam varza in ultimul timp dar de ce vrei tu sa faci histeroscopie?

sarcina ta a incetat in evolutie asa ca sansele sa ai ceva la uter sunt minime

iar hsg chiar nu vad de ce ai face cand tu doar ce ai fost insarcinata

chiar banuiesti ca ai avea malformatii ale uterului care nu sunt vizibile la eco si din cauza asta sa fi pierdut sarcina?

sper sa nu te superi pe mine, ti-am zis ca sunt cu capul de ceva vreme

Mergi la inceput

Lore, am fost la dr. Dragos Albu si mi-a dat o lista de analize si investigatii recomandate in boala abortiva (declarata la 3 avorturi repetate), printre ele apare si histeroscopia. Sincer, eu nu mai stiu ce sa cred, dar nu imi asum niciun risc. Din ce am simtit eu, pentru ca nu s-a hazardat sa isi dea cu parerea, inclina catre o problema la uter sau prezenta de celule NK. Uterul septat, sinechia partiala sau polipii de pe uter ar permite sa se prinda, dar sa se opreasca in evolutie.
HSG nu as face chiar acum, ci doar daca nu raman cateva luni, ca sa accelerez un pic procesul.
De ce sa ma supar?

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele....reusesc si eu sa intru dupa o zi groaznicain fine...sunt cu moralul la pamant. Mi-am facut o mie de nervi pe la scoalasi acum incerc sa imi revin un pic dar nu reusesc.
va pup dulce si sper sa aveti o seara mult mai frumoasa decat a mea...
Ma duc sa va citesc un pic din urma
Despre mine ....sunt Z11 nimic nou

Mergi la inceput

Lore, ai PM.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

OF...Lore...imi pare sincer rau. Te pup dulce si sunt sigura ca vei gasi ceva si mai bun....sau sa fie un semn? Vine bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!presimpt eu ca o sa fiecat de curand.pup

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ce faceti fetelor

ma reprimiti si pe mine in grupul vostru?

eu sunt foarte trista

poate o sa credeti ca sunt nebuna dar sunt sigura ca sunt blestemata

dupa ce am trecut de 3 etape ale interviului si dupa ce toti imi garantau postul azi m-au sunat sa-mi zica ca din pacate nu sunt eu aleasa ci au ales o alta fata pe care am si cunoscut-o
tipa nici macar nu e biolog ci ecolog, a terminat ecologia si nu are nici macar o ora de experienta
normal ca am intrebat care e motivul
daca faptul ca e necasatorita si ca normal nu o sa faca copii prea curand
ei au infirmat lucrul asta si mi-au dat o explicatie de-a dreptul penibila
ca au ales-o pe ea ca tocmai cautau pe cineva fara experienta deloc ca sa-l formeze
ideea e ca si in anunt era specificat clar ca au nevoie de cineva cu minim un an experienta

chiar nu mai stiu ce sa zic
daca va zic ca sunt ok v-as mintii si oricum nu m-ati crede
asa ca va zic ca sunt la pamant

o sa-mi treaca si asta ca la cat am suportat si prin cate am trecut asta e doar inca o incercare

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex cu mare placere te ajut,daca pot.Apropo,colega mea care si-a rezolvat problema cu "sinechia" sau ce-o fii avand,a mers la Sp.Judetean Ilfov,la un dr. negru(Tarig).Acolo se fac si inseminari.
Eu sunt cam suparata ca n-am mai ramas deloc,de anul trecut de cand am pierdut sarcina aceea(oprita in evolutie).Nu stiu cauzele,n-am investigat inca.Sunt in pom cu banii si m-am cam saturat de analize.
Dr care mi-a facut avort atunci mi-ar fii zis k vreo forma anormala de s-a prins pe acolo si deci corpul respinge cand ceva nu este in regula(sotul avea pe atunci 25% forme anormale,peste limita max).Cred k am mai zis asta pe aici.Uit cam mult.Am imbatranit
Eu in 2010 cand am inceput investigatiile pentru bebe am cheltuit 3000Ron(inclusiv operatia sotului,analize,tot).
Asa ca acum>pauza la analize.Doar sotul mai face spermograma din cand in cand(cand il trimit eu).Nu comenteaza deloc!
Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

MeAlex, incearca sa ungi zona cu un iaurt probiotic natural si lasa sa actioneze cam 15 min, apoi sterge si usuca.Cumnata mea a probat la fetita ei de 6 ani si a mers.Poate ajuta si la tine.
Numai bine!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput