Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Cum e setul ala de pescuit fetelor ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Ina, imi place tare mult cum te distrezi. Si imi place si grupul mare de prieteni. Imi pareti tare uniti. Si petrecareti.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Edit: Ca sa vedeti, cu gandul vesnic la Olga, am scris "Oli" in loc de "Ina". Acum rectific.
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Cum e setul ala de pescuit fetelor ?? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
O undita din plastic care are in varful firului un dispozitiv (ca si cand ar fi pluta) din magnet. Pestii sunt din platic dar in "gura" au un pic de metal. Cand apropii "pluta" de gura pestelui cu dexteritate se prinde pestele. Si gata masa.
http://www.amdetoate.ro/set-de-pescuit-kiwi.html
Cam asa, nu stiu cat se vede in imagine
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Fetelor sunteti tare dragute
Chato simti tu ceva, ca as naste diseara? Eu tare as vrea Pe David tot pe 16 intr-o joi l-am nascut cu dr care trebuia sa plece. Mi-ar placea sa se repete istoria
Floric cred ca ai mai multe emotii decat mine Eu deocamdata am 0 emotii. Dar sa ma vad maine
Am avut si noi setul acela cu pestisori, dar nu se prindeau asa bine si apoi au cazut cuiele din gura pestelui . Mi-ar placea sa gasesc ceva de genul acesta, dar mai de calitate, caci lui David chiar ii place pescuitul
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
chatonel spune:
oli, eu vreau sa scapi de nasterea indusa, care cica da dureri oribile... asa ca te incurajez sa nasti deseara :) zi-i si lui cristi sa gaseasca o juma de ora ca sa faceti "exercitii"
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel oli, eu vreau sa scapi de nasterea indusa, care cica da dureri oribile... asa ca te incurajez sa nasti deseara :) zi-i si lui cristi sa gaseasca o juma de ora ca sa faceti "exercitii" Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Da am auzit si eu ca doare tare de aceea tot astept. La "exercitii" sigur nu-l induplec pe Cristi Ma duc sa mai fac ceva treaba prin casa...Desi sunt imuna deja la asa ceva Mai dati-mi idei fetelor
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
ramona7575 spune:
Buna a pranz,
L-am lasat de dimineata pe stafan la gradinitza si m-am dus la cumparaturi, batea un bant turbat in frigider. Cand m-am intors de la grdinitza mi-am gasit locul ocupat dupa ce ieri am lopatat mai bine de o ora la zapada . Acum mi-am parcat masina intr-un morman de zapada de nu stiu cum voi iesi, trebuie sa ma rog de oameni sa ma impinga... Imi vine sa-l omor pe dobitocul ala, imi vine sa-i sparg geamurile , aare nr. de italia si e o duba mare...
Aseara am vb.cu sotul, a fost foarteeee fericit cand a auzit ca vom avea un bb , o sa fie aiurea, vine cand eu am 7 luni si pleaca inainte sa nasc
Ma duc sa dau papa lu` Stefan si poate il dobor la somn mai devreme de 15:00
ramona7575 spune:
Novus- o poti intreba pe colega ta daca stia motivul pentru care saliva abundent in timpul sarcinii ?
Olga - Doamne ajuta sa nasti usor si repede
pisigri spune:
Oli, dar daca dr lipseste doar 2 zile, de ce nu astepti sa se declanseze nasterea?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)