Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
inapreda - aseara am folosit din nou tigaia minune: concluzia este ca nu-i trebuie absolut de loc nici o picatura de ulei (ca atunci cand am pus la final a iesit o catastrofa, aproape)
am inceput sa fiu multumita de ea (desi mi-a ramas sufletul la cea ceramica, ma consolez si cu asta, ce sa fac)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 legat de jucariile de apa: mie una mi-a stat sufletul la o caracatita care pe fiecare tentacula are cate un pui de caracatita care-i ca o ventuzica: se poate prinde de cada/faianta, se poate umple cu apa si stropi, este super... dar mai bine sa va pun link-ul: http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/jucarie-baie-caracatite-2699-p-165-c.aspx |
Daaaa, o avem si noi si e super !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Ati banuit bine: flori , muuuulte ciocolati de la diferite firme(stie ca impart cu tot poporul, dar de data asta a cumparat pentru tot blocul si in + a luat si o cutie "monstruoasa" de la un ciocolatier belgian) si..inca 2 esarfe de matase ca alea de la Craciun.
Barbatul meu e tare consecvent de felul lui.....Acum e in perioada esarfelor.
Nu pot sa zic decat: bine, ca a iesit din cea a ceasurilor sau a prfumurilor ca lasau gaura mult pre mare la buget, ca el nu se multumeste doar cu un exemplar.
Eu i-am luat un film cu varianta clasica si 3D (il avea deja) si i-am facut crema de zahar ars.
Asta-i jucaria, pe care mi-o cer toti copii, care vin la noi
http://www.picwic.com/page_nouveautes_fiches.asp?produit_id=809
facem campionat. Are un motoras pe abterii, care face apa sa circule.
Exista si varianta: ratoi si undita si pescuit in cada, lighean sau galeata. Da-ti covoarele la o parte si distractie asigurata pentru cateva ore.
novus spune:
Andiaroro,faine cadouri ai primit , si Pisi are perioade tematice la cadouri, acum de ceva vreme la flori e la orhidee si la cadouri parfumuri (bine astea is mai mult sugerate )
Jucaria aia e super tare !! cam cat de mare e ? o fi si la noi? vad ca nici pretul nu e nesimtit
Gianina34 spune:
roro- ce mi-as dori si eu sa ma lupt cu "monstri" din astia
eu nici nu prea am unde sa le ascund (ca de cand am descoperit cioco, trebuie musai ascunse)
trimit un pupic domnului sot ca merita
Gianina34 spune:
gratie lui floric, suntem si noi dotati cu familia de pesti ce am gazduit-o intr-un castron mare de-al meu (ca un lighean era prea mult loc de alergat dupa ei) si-i pescuim de zor (cu sau fara apa, dupa cum cedez eu)
olishka spune:
Salutare!!!
Multumesc de majorete, morcov, ganduri Din pacate, inca nimic. Ieri ne-am plimbat o gramada prin mall si m-am ales doar cu o durere insuportabila la sold, cum demult n-am mai avut, de nu mai puteam sa merg nici un pas. Oribil Astazi mi-a trecut. Oricum daca nu se intampla nimic, maine dimineata ma prezint la spital si vine bebe.
Roro ce cadouri faine ai primit Asteptam poze de la carnaval
Gianina imi place caracatita. O pun pe lista
Fug sa ma machiez, sa nu ma prinda nascutul nearanjata Sa aveti o zi frumoasa!!! Sunt pe-aici!!!
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
Gianina34 spune:
olguta multi
pai ce, crezi ca leon vine cand vrei tu?
stie el precis cand trebuie sa se iteasca
novus spune:
Olga hai ca maine e ziua cea mare !!
Fetelor da' unde sunteti ??
Pisik, si tu cam lipsesti de ceva vreme de pe forum :((!! hai si tu la o poveste virtuala
Gaza, cu tine ce mai e ?? asteptam si raportul londonez
Bebestrumpf, si de la tine asteptam un semn de viata
Floric spune:
Oli, am intrat iar cu sufletul la gura. Nu stiu daca mai e vreuna dintre voi in tensiune cum sunt eu. Ma culc, ma trezesc cu gandul la Olga. Hai, ca poti.
Gianina, ma bucur ca va distrati la pescuit. Si noi pescuim. Cred ca ma tenteaza pentru Rares ca cadou fie un set de doctor (caci asta nu avem sau un mizgalici fara apa, sau cum o fi...dar ma gandesc sa nu imi bat cuie in bocanci cu cadoul asta). Daca nu si nu inca un sert de acuarele caci cele vechi le-a terminat. Si sufera ca nu ma tin de cuvant.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel