Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 7

claudela spune:
claudela spune:
 Buna dimineata! -icei pentru fetele mele dragi!
-icei pentru fetele mele dragi!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!

andiaroro spune:
andiaroro spune:
 Astazi avem carnaval la cresa si sunt obligata sa-l iau si pe Alex, ca altfel n-am cum sa-l recuperez de la gradi. A decis sa se imbrace in clown sa-i distreze pe bebei.
Anastasia a ales o rochie cu o poveste, pe care o sa v-o spun,  cand va voi pune poze cu ea.
Ina- mie mi-a placut cum te-ai imbracat , pentru ca atunci cand ne jucam de-a tinutele, ma gandisem la niste chestii pentru tine si una era in stilul a ceea ce ai purtat (n-am mai apucat sa le pun)
, pentru ca atunci cand ne jucam de-a tinutele, ma gandisem la niste chestii pentru tine si una era in stilul a ceea ce ai purtat (n-am mai apucat sa le pun)
Valentinul nostru a debutat cu un moment de un romantism profund (iar o sa zica Novus, ca toate mi se intampla
 (iar o sa zica Novus, ca toate mi se intampla ..). Intra barbatul pe usa, imi zice sa inchid ochii, ma execut si.... auzim un racnet. Anastasia!!!Lasam romantism, cadouri si ne ducem s avedem ce are copilul. Isi urcase o jucarie in pat si se catarase pe ea. Din fericire, sperietura a fost  mare si are doar o julitura la tampla.
..). Intra barbatul pe usa, imi zice sa inchid ochii, ma execut si.... auzim un racnet. Anastasia!!!Lasam romantism, cadouri si ne ducem s avedem ce are copilul. Isi urcase o jucarie in pat si se catarase pe ea. Din fericire, sperietura a fost  mare si are doar o julitura la tampla.
Norocul nostru, ca s-a culcat si ne-am revenit si noi si ne-am avzut de cele programate .
.

novus spune:
novus spune:
 Andiaroro  , ma gandeam eu ca nu a fost un Valentines banal dar tot nu am inteles care a fost surpriza
, ma gandeam eu ca nu a fost un Valentines banal dar tot nu am inteles care a fost surpriza 
Astept cu interes pozele de astazi si povestile aferente  !!
 !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 andiaroro -  parca va si vedeam
 parca va si vedeam

desigur ca numai tie ti se putea intampla asa ceva
pupacim julitura sa treaca repede
si acum spun frumos buna dimineata
eu mi-am inceput ziua explicand ce inseamna "gratios" - ca azi avem ora de dans
 - ca azi avem ora de dans
inapreda 

Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 2 anisori si 9 luni

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 da, ca doar pentru asta te pusese sa inchizi ochii, nuuuu?
ca pupicii si stransul in brate se subinteleg (eventual si buchetoiul de flori )
)
             avem 2 anisori si 9 luni

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 stiam eu ca lipseste ceva:
claudela draga, ne-ai aburit cu niscaiva pupici, dar cafeaua? unde-i cafeaua?
ne-ai lipsit asa ca fa bine si baga nasul mai des pe aici
             avem 2 anisori si 10 luni

novus spune:
novus spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui andiaroro Surpriza, adica cadoul? ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) | 
Daaaa, surpriza care o fi fost ea, bine asa cat se poate descrie pe un forum public

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 legat de jucariile de apa:
mie una mi-a stat sufletul la o caracatita care pe fiecare tentacula are cate un pui de caracatita care-i ca o ventuzica: se poate prinde de cada/faianta, se poate umple cu apa si stropi, este super... dar mai bine sa va pun link-ul :
:
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/jucarie-baie-caracatite-2699-p-165-c.aspx
noi mai avem asa ceva :
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/hipopotam-cu-pedale-2695-p-165-c.aspx 
ne distram de minune cu clabucii care-i face

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 fetelor, va rog mult, nu ma lasati sa vorbesc singura, daaa?
floricule: am vazut pozele dar sa stii ca regretul meu nu e ca nu sunt si in bucuresti asa strazi curate ci ca nu ati cunoscut si noi zapezile de pe la noi, si nu v-ati putut bucura de oceanul de zapada