Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 7
claudela spune:
Buna dimineata!-icei pentru fetele mele dragi!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
andiaroro spune:
Astazi avem carnaval la cresa si sunt obligata sa-l iau si pe Alex, ca altfel n-am cum sa-l recuperez de la gradi. A decis sa se imbrace in clown sa-i distreze pe bebei.
Anastasia a ales o rochie cu o poveste, pe care o sa v-o spun, cand va voi pune poze cu ea.
Ina- mie mi-a placut cum te-ai imbracat, pentru ca atunci cand ne jucam de-a tinutele, ma gandisem la niste chestii pentru tine si una era in stilul a ceea ce ai purtat (n-am mai apucat sa le pun)
Valentinul nostru a debutat cu un moment de un romantism profund (iar o sa zica Novus, ca toate mi se intampla..). Intra barbatul pe usa, imi zice sa inchid ochii, ma execut si.... auzim un racnet. Anastasia!!!Lasam romantism, cadouri si ne ducem s avedem ce are copilul. Isi urcase o jucarie in pat si se catarase pe ea. Din fericire, sperietura a fost mare si are doar o julitura la tampla.
Norocul nostru, ca s-a culcat si ne-am revenit si noi si ne-am avzut de cele programate.
novus spune:
Andiaroro , ma gandeam eu ca nu a fost un Valentines banal dar tot nu am inteles care a fost surpriza
Astept cu interes pozele de astazi si povestile aferente !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
andiaroro - parca va si vedeam
desigur ca numai tie ti se putea intampla asa ceva
pupacim julitura sa treaca repede
si acum spun frumos buna dimineata
eu mi-am inceput ziua explicand ce inseamna "gratios" - ca azi avem ora de dans
inapreda
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
da, ca doar pentru asta te pusese sa inchizi ochii, nuuuu?
ca pupicii si stransul in brate se subinteleg (eventual si buchetoiul de flori)
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
stiam eu ca lipseste ceva:
claudela draga, ne-ai aburit cu niscaiva pupici, dar cafeaua? unde-i cafeaua?
ne-ai lipsit asa ca fa bine si baga nasul mai des pe aici
avem 2 anisori si 10 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Surpriza, adica cadoul? ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Daaaa, surpriza care o fi fost ea, bine asa cat se poate descrie pe un forum public
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
legat de jucariile de apa:
mie una mi-a stat sufletul la o caracatita care pe fiecare tentacula are cate un pui de caracatita care-i ca o ventuzica: se poate prinde de cada/faianta, se poate umple cu apa si stropi, este super... dar mai bine sa va pun link-ul:
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/jucarie-baie-caracatite-2699-p-165-c.aspx
noi mai avem asa ceva :
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/hipopotam-cu-pedale-2695-p-165-c.aspx
ne distram de minune cu clabucii care-i face
Gianina34 spune:
fetelor, va rog mult, nu ma lasati sa vorbesc singura, daaa?
floricule: am vazut pozele dar sa stii ca regretul meu nu e ca nu sunt si in bucuresti asa strazi curate ci ca nu ati cunoscut si noi zapezile de pe la noi, si nu v-ati putut bucura de oceanul de zapada