Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

o nu, noua ne place foarte mult zapada
desigur ca fata nu a scapat de la aruncarile cu capul inainte
din cand in cand, cand nu mai putea deschide bine ochii, imi cerea sa o sterg putin

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Super tare Micsunica !!

si mamicii pricepute si intr-ale bucatariei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

novusel drag - sa stii ca pupicii ii accept cand imi spui ca ai incercat ceva din ce am povestit eu si ti-a iesit si a fost apreciat de pisi (macar)

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Tufetelor nu relansam subiectul cu cadourile de zilele copiilor ?

Ppoate mai imi vin idei ca trebuie sa iau si din partea bunicelor si zau de stiu ce iar pe Ada daca o intreb incepe : un catelus cu blana alba si pufoasa pe care sa il tin in brate, uite asa si sa ii dau de mancare sau mami si eu vreau sa am pisicuta mea pe care sa o plimb intr-un cosulet uite asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

novusel drag - sa stii ca pupicii ii accept cand imi spui ca ai incercat ceva din ce am povestit eu si ti-a iesit si a fost apreciat de pisi (macar)

avem 2 anisori si 9 luni

Am ganduri mari cu lasagna in wkd, sper sa imi iasa, e vreo smecherie la foi sau altceva de care ar trebui sa stiu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufetelor nu relansam subiectul cu cadourile de zilele copiilor ?

Ppoate mai imi vin idei ca trebuie sa iau si din partea bunicelor si zau de stiu ce iar pe Ada daca o intreb incepe : un catelus cu blana alba si pufoasa pe care sa il tin in brate, uite asa si sa ii dau de mancare sau mami si eu vreau sa am pisicuta mea pe care sa o plimb intr-un cosulet uite asa

chiar asa, ca si eu sunt cam in ceata
pai sunt la Noriel pisicute si catelusi de plus care raspund la comenzi sau nu stiu ce fac...stiu ca ea vrea unul adevarat, dar cat inca stati in apartament si nu esti pregatita de plimbat catelusul, merge si unul din asta

a mea o vrea pe Rapunzel si castelul si printul si baba rea...deci eu m-am scos nu stiu bunicilor ce sa le spun...ma gandesc sa-i ia niste truse din alea mai complete de desenat, pictat, lipit, taiat, tot de pe la Noriel (ca e singurul magazin, nu de alta )

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

novus - am respectat timpii de pe cutie, la final le-am rasturnat intr-o strecuratoare si le-am clatit bine cu apa ca iasa amidonul, sa nu fie lipicioase/cleioase
in rest.... nu stiu ce altceva sa-ti spun

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Alexandra,mersi, la asta ma gandeam si eu, ma uit acum pe site-ul lor ca aici nu avem live Noriel dar cand am fost la Cluj mi-a placut si am luat niste chestii de acolo

Gianina, te tin la curent cu experimentele mele culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, ai vazut pozele din Braila? Te-ai umplut de invidie?

Eu nu am nici o idee de cadou si tare mi-e ca va trece ziua si eu ii voi lua ulterior. Lipsa de inspiratie vine din fptul ca are enspe mii de masini si jocuri dorite si luate imediat si acumm daca il intreb ce vrea mai mult de masina nino-nino (politie) nu am primit raspuns. Asa ca...mai astept.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc frumos fetelor

Nici eu nu stiu inca ce-o sa-i luam lui David de ziua lui. Dar macar am scapat caci cu o zi inainte este Pastele. Asa ca o sa-i iau ceva simbolic de pasti (cred ca ceva hainute si o jucarioara mica) si de ziua lui un cadou mai constistent. La fel o sa rog si bunicutele si apropiatii sa faca. Nu as vrea sa-l umplu de cadouri in 2 zile.
Eu cred ca totusi o sa raman la tobe sau ceva instrument de cantat mai distractiv.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aaaa, cred ca ce i-ar mai placea f mult este un joculet de apa, am vazut mai multe dar inca nu am studiat. David si Chiti se distreaza cam 1 ora la baie in fiecare zi si sigur le-ar placea asa ceva. O sa caut sa vad ce gasesc.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput