Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Dodo

super veste, cand o sa fie amandoi puii "in slujba invatamantului", o sa ai si tu vreo 2-3 ore libere, sa vezi atunci ce de cafea o sa ne trimiti aici... ne creste tensiunea , dar eu tot o sa beau

Abia astept 1 martie sa facem cadou matrisoarele, bineinteles ca unul din snuruletze il pastrez eu :).

M-am uitat la geanta, aia cu mov-lila e super misto, trage-ma de maneca dupa 1 martie, sa vb :)

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anca, te rog sa imi dai si mie link cu posete crosetate.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am dus laptopul la doctor de calculatoare. Si mai vine si we. Acum sunt la serviciu. Totusi sper ca pana ajung eu la un calculator sa nu treaca mult timp.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mi-au plecat "ajutoarele", l-am culcat pe Ian (cu pampers ) si acum sint in pat, maninc omleta cu usturoi si mozarella; inainte de toate, mi-am adus aminte ca...am uitat 2 "ceva"-uri:

1. Anamariame, sa-ti stapinesti sanatoasa bucataria noua si completa! Pune poze cind ai chef, nu musai cint ai terminat curatenia. Si eu mi-am facut muuulta mobila in bucatarie ca sa am spatiu de depozitare si, intr-un final, nu mai aveam loc sa ma invirt in bucatarie, asa ca...am renuntat la masa La noi e acum ca la studenti

2. Bravo Ada! Bravo Pisi! Tare imi place ce "ajutoare" are Monica in bucatarie. Novusel, tre' sa dai ceva de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Anca,

io am zis asa cunoscand situatia mea. Si io as fi vrut sa nasc normal insa:
- m-am dus la spital pentru monitorizarea contractiilor \. Nu aveam contractii asa ca a zis doctora ca mai stam
- mi-a facut control- col lung si inchis, mai stam (aveam 39 de saptamani si 5 zile)
- cand mi-a facut ecograf a vazut ca nu mai am lichid, copilul era blocat cu capul pe spate (pentru ca avea capatana mare) si nu mai cobora si de aceea nu s-ar fi declansat travaliul.

Acum, eu nu vreau sa o sperii pe Olga pentru ca stiu ca Haiduc (parca asta e medicul ei) e un doctor bun si stie ce face.

Asta e singurul motiv pentru care am zis ca mi se pare ca sta cam mult....mai ales ca ea era atat de pregatita psihic.

Mergi la inceput

Alexandra, ai gasit cazare? Sper ca da si ca ne vei incinta luni cu niste povesti de spus la gura sobei!

Va multumesc pentru sugestiile legate de ne-mincat (Gaza , Geanina ). Analizele i-au iesit bine. Ficateaua a spus ca nu exista motive fizice. Dulciurile ar putea fi o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

2. Bravo Ada! Bravo Pisi! Tare imi place ce "ajutoare" are Monica in bucatarie. Novusel, tre' sa dai ceva de baut!

Daaa, bem ceva diseara cand fac iar prajitura mea cu branza

Adevarul e ca sunt norocoasa cu asa ajutoare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Acum, eu nu vreau sa o sperii pe Olga pentru ca stiu ca Haiduc (parca asta e medicul ei) e un doctor bun si stie ce face.

E si frumusel foc , tare mi-a placut de el in liceu !!

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez ca si la noi ajuta CIT DE CIT elementul "de noutate" dar nu mincarea tre' sa fie indeita ci modalitatea de a lua masa; stiti ca v-am povestit ca a avut o perioada cind era fan picnic. Acum, daca pregatesc, imi spune ca Tommy (catelul nostru) papa picnic. La fel, daca vreau sa-i dau ceva sa manince imi spune sa-i dau lui Tommy. Mai maninca...sub dush ; atunci chiar imi cere dar nu de fiecare data si NICIODATA ceva gatit; vrea numai piine cu ceva sau piine goala. Uneori cere mincare cind nu vrea sa doarma pentru ca stie ca, daca e vorba de mincare, percutez si aprind lumina si-i aduc de mincare. Uneori maninca, alteori nu. Uitasem sa spun ca maninca si morcovi cruzi. Imediat face 3 ani si ma cam gindesc ca ar fi cazul sa-i scot laptele praf dar mi-e frica / ca apoi ramine chiar...cu burta goala.
Mai sint ghiocei care inca beau lapte praf?

Mergi la inceput

Inapreda, chiar vroiam sa zic ca si la noi noutatea trebuie sa fie in modul de servire a mesei si nu in mancare pt ca Ada e reticenta la mancaruri noi
Oricum acum e intr-o perioada fara chef de mancare, vrea doar paine cu unt, iaurt, clatite si ciorba dar o pun pe seama lipsei de activitate pe afara si a racelii avute

Mergi la inceput