Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

Olga nu fi dezamagita, dr stie mai bine, important e sa nasti usor atunci cand o fi

Roro tare frumosi mai sunt copii tai Si rochita e faina, nu mi-as fi dat seama ca-i din alta generatie daca nu spuneai

vazut si pozele Inei, chic ca de obicei, desi as fi vrut si o poza cu totul

Anamaria sa folosesti cu drag mobila cea noua

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ina - clatitele japoneze te multumesc? sau vrei musai americane?
ca eu nu am aprodundat decat japonezele si doar la astea pot sa dau sfaturi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Noi ne-am hotarat sa mergem weekendul viitor la Poiana cu tot familionul si de dimineata caut cazare si nu aud decat ca e plin peste tot
Fratilor unde-i criza asta ca nici la 200E pe noapte nu sunt locuri
Ideea este ca frate-miu si nepoata-mea schiaza si ne trebuie o statiune cu partie in caz ca ne reorientam, dar cam peste tot este plin...

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor, la mancare chinezeasca care va pricepeti ? vreau sfaturi pt ca mi-am luat ingredientele, in wkd vreau sa incerc wak-ul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Olga- Cunosc starea... Asa am patit eu cu Anastasia. In+ ma mai duceam la fiecare 2 zile la monitorizare, ca niste chestii nu erau in regula. Ma trimiteau insa mereu acasa, ca nu erau indeplinite toate conditiile. Dupa depasirea termenului la 3 zile chiar programasera inducerea, dar ea a decis seara de dinainte.
Tu esti nerabdatoare, simti ca nu mai poti, dar Leon e bine unde e si ...decat un chin de "n" ore intr-o nastere indusa, cand organismul nu-i pregatit, cred totusi ca e de preferat o nastere la "cererea" locatarului.

Mergi la inceput

Bebe

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ina - clatitele japoneze te multumesc? sau vrei musai americane?
ca eu nu am aprodundat decat japonezele si doar la astea pot sa dau sfaturi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

"E" bune daca nu "e" greu de facut
Micshu papa?
Lui Ian vreau sa-i fac.

M-a cam apucat disperarea; Ian, pe linga lapte, maninca asa: fructe, migdale, fistic, iaurt, UNEORI omleta sau pizza sau piine cu gem. In rest...NIMIC. Nu le maninca toate intr-o zi. Daca ii e foame, cere piine goala.
Doctorita lui mi-a spus sa-l las flamind o zi, 2 pina cere el mincare.
Aveti ceva sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Inapreda, te-am visat azi-noapte, erai imbracata intr-un costum mulat tip pisica, alb cu crem , da' nu stiu ce prestai in el

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Neata!

In mod sigur Olga era imbracata pentru petrecerea de pici :) Io m-am gindit sa ii face Iziei costum de scufitza rosie, io nu stiu ce ma fac, capra, lup? :P
ori, poate, mastera albei ca zapada :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sa gatesti cu el...Chestii simple si care-s gata rapid.
Eu azi-noapte le-am visat pe "cuscrele", Ilinca si Ina. Umblam prin magazine de haine.
O sa transmit aprecierile modelelor
Mai am poze cu Anastasia intr-o rochita de-a mea.(alta generatie)
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2649616920059518639jtUeUP
Cred ca e interesant sa pastram asa "mosteniri" de familie.

Bebe

Novus- Cea mai simpla mancare si de efect (la noi) e pieptul de pui marinat.
Amesteci 4-5 linguri de sos de soia cu 2 de miere, 1-2 de ulei si una de otet.(ajustezi dupa gust)
Rupi in fasii pieptul de pui ori il tai in cubulete, il tavalesti in maglavais si il pui la frigider. (cu cat sta mai mult, e mai bun)
Incingi bine tigaia de teflon si il frigi rapid pe ambele parti. De la miere si focul iute se caramelizeaza. Atentie insa sa nu-l arzi.
Poti sa-l servesti separat sau amestecat cu legume.
La noi se poarta : legume, orez, piept de pui. Fiecare gramajoara independenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, nu stiu cum sa ti-o spun pe ocolite, asa ca iti zic direct, sper sa nu se lase cu suparare: esti atit de sofisticata ... in tinuta, in machiaj, in tunsoare, culoare la par etc, ca mi se pare deplasat pentru mediul in care esti... asa ca ai doar doua solutii: schimbi mediul sau ... look-ul :P

Nu ma supar, mi-a mers vestea de suparacioasa?
"Sofisticat" e mult spus.
Prin "mediu" la ce te referi? La orasul meu de bashtina? Sau la restaurant/prieteni/anturaj/sot/statut de casnica? Sau la TOATE?

Chiar ma bucur ca ti-ai expus parerea pentru ca eu nu ma vad "din afara" si stii ca nu ma refer la...strainatatzuri.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu, nu am zis asa pt ca tu ai fi suparacioasa, ci pt ca io nu prea stiu sa zic lucrurile fara sa lovesc sensibilitati

Tu imi pari in prima poza ca directoarea unei "start-up", serioasa, in sedinta cu tinerii programatori; sa explic: esti aranjata si dichisita de parca ai fi pusa in situatia de a intilni clienti, comerciali etc, nu ca cineva care s-a dus la club.
Si "aranjatul" asta care iti pune o masca pe fata, te face sa arati mai tanti asa, pe linga baietii aia tineri si zimbareti.Si daca analizez mai mult, ce vad, sub casca de par si machiaj se vede o mutrita tinerica si ghidusa, dar care e ascunsa bine; si asta imi pare mie rau, ca in loc sa iti arati tineretea care, atentie!!! e volatila, tu o ascunzi dupa masti aiurea (care mie imi par aiurea, bineinteles).

Mergi la inceput