Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
pai de ce? |
Nu stiu nici eu, o sa ma sune Olga mai incolo si sigur va intra si aici sa ne dea detalii
Probabil nu naste zilele astea, o fi colul inchis si ramane pe luni, nu stiu, zic si eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
O rochitza roz, care mi-a apartinut si dintre toate
"potentialele" rochite de printzesa pe asta a ales-o.
Cred ca o sa boceasca bunica-sa toata ziua azi![]()
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Olga ![]() http://community.webshots.com/slideshow/582351098sRCKtz?mediaPosition=1 rochita a fost purtata cu ac mandrie si acum 30+ (despre ani exte vorba ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Faine poze, asa cum ne-ai obisnuit.
Rochita a fost a ta?
Imi place mult dezinvoltura copiilor tai!
Pup.
novus spune:
| citat din mesajul lui andiaroro O rochitza roz, care mi-a apartinut si acum dintre toate Cred ca o sa boceasca bunica-sa toata ziua azi ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ma gandeam eu ca despre asta e vorba cu 30+ , supeeeer
!!Abia astept sa vad micuta printesa !!!
Si eu am doua rochite din generatia mea pastrate cu sfintenie de mama, trebuie sa fa csedinta foto cu ele
olishka spune:
Salutare!!!
Mai bagati agitatele cateva zile la naftalina caci m-a trimis dr acasa. Ar fi vrut sa-mi faca inducere, dar dupa ce m-a analizat pe toate partile, citez "nu sunt conditii favorabile sa inducem travaliul" . Mi-a lasat si mi l-a prezentat pe unu Popescu, in caz ca nasc in week-end.
Ce sa zic, sunt foarte dezamagita
Chiar imi doream f mult sa nasc astazi. Nu vreau sa nasc cu alt dr 
Multumesc de sustinere 
Bebe te imbratisez 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
39+
inapreda spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Mai bagati agitatele cateva zile la naftalina caci m-a trimis dr acasa. Ar fi vrut sa-mi faca inducere, dar dupa ce m-a analizat pe toate partile, citez "nu sunt conditii favorabile sa inducem travaliul" . Mi-a lasat si mi l-a prezentat pe unu Popescu, in caz ca nasc in week-end. Ce sa zic, sunt foarte dezamagita Chiar imi doream f mult sa nasc astazi. Nu vreau sa nasc cu alt dr ![]() Multumesc de sustinere ![]() Bebe te imbratisez ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 39+ |
Olga iti inteleg dezamagirea dar cred ca asa e mai bine, daca medicul a ales aceasta "strategie". Nu fi suparata, ok?

novus spune:
Off Olga, imi pare rau ca nu s-a potrivit pe astazi :(((
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Mai bagati agitatele cateva zile la naftalina caci m-a trimis dr acasa. Ar fi vrut sa-mi faca inducere, dar dupa ce m-a analizat pe toate partile, citez "nu sunt conditii favorabile sa inducem travaliul" . Mi-a lasat si mi l-a prezentat pe unu Popescu, in caz ca nasc in week-end. Ce sa zic, sunt foarte dezamagita Chiar imi doream f mult sa nasc astazi. Nu vreau sa nasc cu alt dr ![]() Multumesc de sustinere ![]() Bebe te imbratisez ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 39+ |
Adica ti-a facut monitorizarea contractiilor si nu ai...
ti-a facut ecografie si Leon sta inca lejer...
Colul este lung si inchis....
Intreb si eu pentru ca mi se pare ca fiind la termen ar trebuie scos bebe de acolo:)
Gianina34 spune:
buna dimineata,
olga draga - imi pare rau ca esti amarata dar sa tii ca eu una eram precisa ca nu vei naste astazi (asa am simtit eu)

de-altfel pot sa spun ca te-am visat toata noaptea![]()
te mutai in casa noua si nu stiu de ce stateam si eu pe capul tau dar cert este ca toata noaptea ma despachetat la bagaje, am bucatarit...![]()
bebe - 
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Gianina34 spune:
roro- desigur ca am admirat rokita (si nu numai
)
oare va mai prinde inca o generatie?
sa ai grija de ea ca cine stie
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni