Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 18

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Cred cu tarie ca "frumusetea se afla in ochii celui care priveste" si sint constienta ca estetica mea este a mea si a altor citziva. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Am reusit din nou sa ma exprim...alambicat si ambiguu.

Voiam sa zic ca sint subiectiva in materie de alegeri estetice si ca ce-mi place mie, poa' sa fie "cah" pentru altii.

novus spune:
Inapreda, mie imi place stilul tau, eu il consider trendy , e deosebit si unic ceea ce il face special, pt mine cel putin
mai ales ca e total opus de stilul meu care e comun sa zic asa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Monnvas spune:
HAI OLGA! HAI LEON!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Monnvas spune:
Bebe imi pare rau ca ai trecut prin asta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

novus spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf eu am trecut peste..perioada naspa si critica, nu vreau sa va intristez, nici sa detaliez, atat spun e ORIBIL tot ![]() ![]() |
Bebestrumpf, imi pare sincer rau pt ceea ce a trebuit sa faci

novus spune:
Se pare ca trebuie sa punem agitatele deoparte putin, inca nu naste Olga, a trimis-o acasa deocamdata :((

inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Se pare ca trebuie sa punem agitatele deoparte putin, inca nu naste Olga, a trimis-o acasa deocamdata :(( www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Multu' de complimente dar si de vesti. Dar ii provoaca nasterea azi? Sper ca imi dau seama cit e de dezamagita Oliska noastra... |

andiaroro spune:
Olga
http://community.webshots.com/slideshow/582351098sRCKtz?mediaPosition=1
rochita a fost purtata cu ac mandrie si acum 30+ (despre ani exte vorba)

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui novus Se pare ca trebuie sa punem agitatele deoparte putin, inca nu naste Olga, a trimis-o acasa deocamdata :(( www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
pai de ce?

novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro http://community.webshots.com/slideshow/582351098sRCKtz?mediaPosition=1 rochita a fost purtata cu ac mandrie si acum 30+ (despre ani exte vorba ![]() |
Off ce ciuda mi-e ca eu nu pot vedea pozele, pana ajung acasa uit de obicei si nu mai gasesc, despre ce rochie e vorba