Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si tot legat de imagine: pentru mine e VITAL sa fie frumos peste tot; toate tre' sa fie frumoase: oamenii, gindurile, camerele, baia, hainele (si ale copilului), incaltamintea, mincarea si in castron si in farfurie, prosoapele, vesela...nu mai stiu...tot. Si asta nu are legatura cu "stelele"; adica si daca merg la padure, tot frumos tre' sa fie: vesela, fata de masa, pernele pe care ne asezam, incaltamintea, imbracamintea etc Asa am fost eu de cind ma stiu. Uite, ca tot am pomenit de padure: de cind ma stiu, la iarba verde, mama punea pentru mine pahar de sticla. farfurie de portelan si tacimuri de inox. Nu ea m-a invatat. Asa voiam eu pentru ca asa mi se parea mie "normal"; si :normalul" asta mie imi vine natural , nu mi-e greu deloc sa fac ce fac sau ...
Cred cu tarie ca "frumusetea se afla in ochii celui care priveste" si sint constienta ca estetica mea este a mea si a altor citziva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Imi plac subiectele voastre de discutie si tare as sta la povesti, insa pic de oboseaala. Am in sfarsit mobila de bucatarie in format complet, si de vreo 3 ore tot sterg la ea si incerc sa imi organizez cat mai bine spatiul de depozitare. Atat de bine, incat acum stau si ma intreb ce o sa bag in atatea rafturi si dulapuri. In alta ordine de idei, my house is a mess, plina de praf, boarfe aruncate, bormasini si muuuult gunoi (ambalajul de la mobila), iar cele 3 ore de munca nu se cunosc aproape deloc. Sunt franta insa, si cum Eva nu doarme inca, merg la somn odata cu ea. Olga, de fiecare data cand intru ma astept sa citesc ca gata, ai nascut, dar se pare ca Leon stie ca inca sunt negative temperaturile de afara Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata fetelor, mi-am facut baie, mi-am aranjat parul, mi-am facut unghiutele, am pregatit cadouri pt sarbatoriti (copiii mei petrec in week-end ), am mancat 3 clatite si acum merg sa-l culc pe David, iar apoi somn si eu.

Multumesc tare mult pentru gandurile frumoase, ma ajuta mult sa stiu ca sunteti alaturi de mine.

Va tin la curent.

Pupici!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nastere usoara Oli si Leon sa fie sanatos si norocos!

tuturor,
la mine hunii sunt cat de cat in parametri.Bogdi,...Isabella e fresh.
Eu sunt in lucru cu "di tate"va citesc de regula dimineata devreme caci seara cad c cu croseta sau andrelele in mana.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Gata scoatem agitatele si intram in dispozitiv

OLGA
&
LEON

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, te-am visat azi-noapte, erai imbracata intr-un costum mulat tip pisica, alb cu crem , da' nu stiu ce prestai in el

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza

haideeeeeeeee
OLGA
&
LEON

nastere usoara

eu am trecut peste..perioada naspa si critica, nu vreau sa va intristez, nici sa detaliez, atat spun e ORIBIL tot.am terminat si tratamentul, am ajuns si la serviciu, incerc sa reiau, Ari imi da toate fortele si puterile necesare .
Atat spun sa nu mai vad barbati si tot ce inseamna ei, o fi o faza, insa ii vad gen"extraterestrii".

eu ador in schimb sa calc, spal vasele, aspirator mai putin, mop mai mult, sa gatesc mereu variat si gustos, sa am frigiderul pliiiiiiiiiin, vb aia dc pui de toate n-ai cum sa dai gres. Sotul s-a purtat exemplar, cat am stat eu la pat 3 zile, a pregatit chiar niste meseinsa a fost comestibil, fi-mea chiar a mai cerut.
o zi faina. Ina arati superb in poze.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Hola,

Olga, sa nasti usor si repede.
Multi

Mergi la inceput

Bebe, imi pare rau ca a trebuit sa trecu printr-o astfel de experienta dar ma bucur ca te-ai intors aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

In drum spre birou am trecut cu masina pe langa spitalul Filantropia. Ma gandeam oare ce face Olga.

Nastere usoara ii doresc si de abia astept sa o vad pe Alba ca Zapada cu 2 pitici

Mergi la inceput