Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 32

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, nu retin daca tu ai alaptat dupa cezariana. a nascut vineri o cunostinta a mea.. cezariana.. si azi spunea k nu are lapte. m-a speriat. o fi de la ceza? sau asa a fost sa fie?
si eu am primit dulcegarii ieri si un trandafir n-am oferit nimic la schimb

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Tala, ce conteaza e ca de indata ce o sa poti o s-o iei sub aripa ta si nu-i vei mai da drumul. Nu fii necajita din cauza nasterii ca nu ajuta la nimic
Mai bine zi-ne cam cum reusesti sa-l ademenesti pe sot cu masajul.. eu am incercat inclusiv sa-l platesc pe Mister dar mai mult de 2-3 minute in care oricum se uita la TV nu primesc. In schimb am primit eu oferte de bani in schimbul sexului :)) Deocamdata nu am acceptat, vreau sa ma vand mai scump :D

Ronina, asta cu inghititul e geniala.. Doamne, cum pot fi copiii ..

Eu azi am avut program de epilare, ocazie cu care am vazut (in oglinda, desigur) 2 vergeturi nou noute pe picior, imediat sub burta.. Banuiesc ca pe de-o parte ar trebui sa fiu recunoscatoare ca deocamdata sunt singurele 2, insa chiar ajunsesem sa sper intr-un miracol ca eu nu voi face..

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

dana, am primit si eu azi 15min masaj la picioare. cum? tot la tv
eu: iubitule, stii.. am picioarele umflate
el: da iubita, pune-o pe fiita sa le maseze
eu: ea?
el: pai ce, ti le-am umflat eu?
eu: hai hai.. pune mana si maseaza k ma enervezi
cand se uita la filme.. ma scarpina cat tine filmul. acum am avut ghinion de stiri

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

dana, am primit si eu azi 15min masaj la picioare. cum? tot la tv
eu: iubitule, stii.. am picioarele umflate
el: da iubita, pune-o pe fiita sa le maseze
eu: ea?
el: pai ce, ti le-am umflat eu?
eu: hai hai.. pune mana si maseaza k ma enervezi
cand se uita la filme.. ma scarpina cat tine filmul. acum am avut ghinion de stiri

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

al meu nu comenteaza cand ii spun de masaj dar mai mult de 5 min nu dureaza. evident se uita la tv si uita ca-mi face si mie masaj si se opreste

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Happy

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Happylica, Dana: va dati seama ca pt ea nu era deloc distractiv, se gandea saracuta ca daca mai face vreo prostiuta poate se trezeste si ea inghitita

Nici sotului nu tare-i place sa faca masaj, il mai prostesc din cand in cand sa ma scarpine macar, ma multumesc si cu atat

35+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Happy, la mine a durat cateva zile pana a venit laptele. Am avut numai colostru cateva zile si Finn saracul era extrem de agitat din cauza ca/i era foame. Acum imi voi face provizii de galafor pentru a nu mai trece prin aceeasi experienta. Drept e ca eu nu am avut nevoie de tampoane in sutien, si cand s/a dus laptele a durat 5 zile. Nu am avut nevoie de pastile, nu am facut mastita, nimic.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

ronina, la scarpinat il prind mai des.. la filme mai ales. insa am eu ghinionul ca nu mai stau pe burta.. si ma tot sucesc dupa cum stau bine. apoi ma scarpina si in par.. un deliciu.
masaj.. f rar face. dar bun si scarpinatul.. cum spui
dana, intentionezi sa cedezi? e tare asta cu banii. io i-as lua banii si i-as da voie sa isi rezolve prb singurel
JD, m-ai linistit. din ce stiu.. nu are nicio legatura. dar na.. m-am gandit..

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Pentru fetele energetice, Ronina si Tala, la mine in cartulia de gravide scrie ca de pe la 35 saptamani apare un plus de energie. Nu stiam de faza cu 48h inainte de nastere.

34+ cu Pisicuta

Mergi la inceput

Happy, da, o sa ma impiedic si-o sa cad, insa dupa ce fac 37 de saptamani.. Pana atunci se strange si potul mai mare si imbin utilul cu placutul si cu banetul

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput