Piersicute de iulie august (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Buna fetele,tocmai ce ne-am intors si noi de la dr.Pe o vreme...mama,mama,abia am ajuns.Noroc ca a fost sotul cu mine,ca imi era si frica sa conduc.

Amnio a decurs bine,nu a durut chiar tare,dar am simtit asa o contractie cumva si o apasare.In rest chiar e suportabila si fara anestezie,nici macar locala.
Echo dinainte nu ne-a aratat nimic care sa nu fie in ordine...totul exact ca la carte,masuratori si organe exact cum trebuia,asa ca am decis sa astept rezultatele peste 2 saptamani.Practic am refuzat rezultatele partiale care veneau in 48 de ore si care trebuiau platite.Am zis ca daca nu apare nimic sa ne dea de gandit,chiar nu am de ce sa ma grabesc.Deci cu caruciorul va mai tin in suspans,ca avea cordonul intre picioare.

Cam atat nou,acum trebuie sa stau linistita si chiar sa nu fac nimic.Maine merg sa ma vada dr meu si sper sa fie ok.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daconst, ti-am zarit nick-ul si mi l-am amintit de la odiseea noastra de acum 5 ani! am intrat sa te salut si sa iti doresc sarcina usoara si fara emotii in continuare!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 35+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bine ca ai venut Daconst. Si eu urmez miercurea viitoare , si ma apuca frica de nu mai pot. Cat timp a durat?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna fetelor. Sunt o burticuta de mai iunie 2012 si citind postarile voastre am vazut mesajul lui dannett despre regurgitatia triscupidiana a fetitei. Dannett,ma bucur pt. vestile bune, te superi daca imi dai si mie mai multe detalii, cand a sesizat-o prima oara medicul, ce ti-a recomandat, ai facut amnio. Noua nu ne-a recomandat amnio, fiindca rezultatele la krypto - un dublu test super evoluat spun medicii, ne-au indicat un risc mic de malformatii, in schimb mi-au recomandat lunar eco cardio, iar dupa 32 de saptamani chiar saptamanal. pe net nu am reusit sa gasesc f.f. multe informatii despre aceasta masuratoare si imi fac griji pt. puiul meu. oricum si noi repetam morfologia la dr. albu ca sa vedem daca masuratorile au fost corecte.
Va multumesc pt. intelegere si sa aveti sarcini usoare in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Eu inca sunt pe acasa, voi merge la medic si apoi la servici.
Rocsy, Roxypuy si celelalte fete care nu au mai scris demult, bine ati revenit si ma bucur de toate vestile voastre bune.
Honeys, bine ai venit printre noi, sa ai o sarcina usoara si nu mai fi timida, nu ai de ce. Suntem aici sa ne spunem problemele si sa ne sustinem.

Valentines a trecut... am avut o noapte nasoala, cu insomnie, stateam la bucatarie, in picioare, sa imi iau ceva de papa din frigider pe la 2 am. (e a 2 oara cand mi se intampla asta in toata sarcina) si am simtit, fetelor, ca mi se prelinge pe picior niste lichid, asa ca o picatura mai mare de consistenta si aspectul laptelui diluat. Provenea dintre picioare, dar nu am dat atentie initial, credeam ca e scurgerea mea enervanta, candida sau ce o fi, insa aia e vascoasa, nu curge. Cand am vazut ca e lichid, m-am speriat. Si pe pantalon o pata umeda de marimea unei monezi mai mari. Din fericire scurgerea nu a continuat. Si precizez ca nu am facut nici un fel de efort fizic azi noapte (stiu la ce va ganditi...)In fine, sper ca nu e nimic rau, poate o scapare involuntara de urina (desi nu mirosea, si albiciasa?), ca tocmai fusesem la baie cu 1 min. inainte. Oricum merg la ginecologa acum si ii spun. Tot voiam sa o intreb de tratament pt candida sau ce am.
Of, senzatia a fost tare nasoala insa, si m-am speriat un pic...

La dr. de familie am fost ieri, pentru concediu medical in primul rand, dar va trebui sa revin imediat inainte de 1 martie, data la care imi iau. Mi-a mai zis ca orice tratament fac pt secretii, sa nu pun crema cu aplicatorul sau ovule, ca e sensibil colul si pot fi sangerari. Asta fara sa ma consulte doar asa teoretic (aici cum va spuneam nu te palpeaza nici un medic inauntru sa verifice colul etc, numai la probleme grave). Asa ca voi lua Canesten crema, ma dau exterior (pana la nivelul labiilor) si in rest a zis sa ma spal cu apa cu bicarbonat impotriva mancarimilor si iritatiilor. Tot exterior bine inteles nici vb. de irigator sau chestii din astea.

Fetelor scuze pentru toate amanuntele astea, sunt poate neplacute dar poate si ajuta pe cineva.

Ada, ma bucur ca bb e bine si in parametri....sa vezi ce creste de acum. Ioana si Muraturica, bravo pentru ca ati gasit solutii la greata si dureri de cap, Roxypuy tin pumnii sa nu te mai deranjeze tensiunea si Ali, bafta la anticorpi. Azi Daconst are amnio, asteptam vesti cat de curand poti, apoi urmeaza Ada parca. Eu inca astept rezultatele, pe la sfarsitul lunii.

Va pup, ma pregatesc sa merg la dr.

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

In timp ce scriam, a scris si Daconst. Bravo, acum stai cuminte!
Si la mine la eco a fost totul normal, asta face asteptarea un pic mai usoara. 2 saptamani? Tot e bine, aici dureaza 5 sapt. rezultatele. Sa dea Doamne Doamne sa avem rezultate bune toate cele care facem sau vom face amnio!

Pupici, revin pe seara.

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

daconst, ti-am zarit nick-ul si mi l-am amintit de la odiseea noastra de acum 5 ani! am intrat sa te salut si sa iti doresc sarcina usoara si fara emotii in continuare!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 35+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Eii ce surpriza frumoasa!
Frumoasa odisee am avut.Vad ca si tu ai fost mai harnicuta decit mine...imendiat iti tii printesa in brate.

17 sapt

Mergi la inceput

Ada,a durat cam o ora tot...echo plus amnio in sine.A trebuit sa mai stau jumate de ora in cabinet si apoi au facut iar echo sa vada daca inimioara bate si totul e in ordine.maine merg la dr meu sa mai verifice inca o data daca totul decurge bine.Trebuie sa vad sa nu fie sangerari,pierderi de lichid sau dureri mari.
In rest stau cumintica in pat pina maine,promit.

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Daconst, ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune. Sa stai cuminte si in pat, ca stiu noi cum faci tu de obicei.
Ada, sunt sigura ca si la tine o sa fie bine.
Fleur, sa ne ti la curent si multa sanatate. Probabil nu e nimic ingrijorator, dar oricum e bine ca mergi la medic azi sa te asiguri de asta.
Chmihaela, te inteleg perfect cu lipsa de energie. Eu sunt ceva mai bine decat saptamanile trecute, dar sunt tot lipsita de vlaga si as dormi mai mereu. Imi pare rau sa aud de tensiunea ta mare. La mine a fost exact invers cu durerile de cap.
Ioana, super ca iti e mai bine cu ceaiul de ghimbir. Eu stiu ca uleiul pur de argan e super pentru piele, dar tu zici ca la ingrediente de fapt sunt trecute mai multe uleiuri. Nu mai stiu ce zic.
Va pup pe toate.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Dragelor,

Eu nu am mai scris de fff. multa vreme, insa nu v-am parasit. Sunt in continuare alaturi de voi, deoarece v-am citit in fiecare zi...sunt la curent cu tot!

Despre mine...am avut unele examene de finalizat in ultimele saptamani,s-au incheiat cu bine.

In ceea ce priveste piersicuta mea...se pare ca e fetita, desi doctorita mea inca nu este sigura 100%...dar, de obicei, nu da gres...Asa ca va rog sa-mi treceti si mie pe prima pagina un carucior roz..asa mai echilibram balanta carucioare albastre vs. carucioare roz.

Eu acum ma aflu in concediu medical, deoarece tocmai ce am facut un cerclaj. La controlul pe care l-am avut vinerea trecuta, doctorita, analizand si colul (la fiecare control, in afara de ecografie, ma vede si pe masa, imi examineaza colul) a hotarat ca cel mai bine ar fi sa fac un cerclaj preventiv, eu avand colul f.scurt, dar pana in acest moment inchis. In clinica, in salon cu mine, erau 2 fete carora la 24 de saptamani li s-au rupt membranele si au pierdut lichidul amniotic...au fost nevoite sa intrerupa sarcina, fara sanse pt. bebelusii lor. M-am intristat asa de mult cand le-am auzit povestile si mi-am dat seama cate probleme pot exista si aparea pe parcursul a 9 luni de sarcina.

Fetelor, sa aveti mare grija la tot ce vi se intampla, orice semnal nu este de neglijat.

De azi incolo, voi semna condica de prezenta zilnic, alaturi de voi.

Pupici pe burtici.

Cristina, 16+ ,

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput