Piersicute de iulie august (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

nici eu nu am carnet de gravida
honeys-bine ai venit.iti dorim sarcina usoara
roxypuy-ai cafeneaua ta?

am fost sa imi fac anticorpii.maine primesc rezultatul.abia astept.

m am pus sa fac varza cu carne(idee furata de la voi)

cum v ati mai petrecut ieri?
noi nu am petrecut deloc.ne am pregatit si aranjat amandoi pentru macar, dar am adormit dusi inaintea copilului

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

bea mersi.daca esti la primul bobo si nu ai mai avut sarcini oprite in evolutie sau avorturi zice ca nu sunt riscuri deloc .asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.mai nasol e la mine si la ada care am si nascut si am avut sarcini oprite in evolutie.dar sa speram ca va fi totul bine si la noi

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ali, bafta multa cu anticorpii.
Honeys, sarcina usoare si ne bucuram ca ni te-ai alaturat.
Eu sunt super happy ca am savurat o cana de cafea cu lapte si m-a lasat durerea de cap. E prima data de duminica cand pot si eu sa imi misc capul normal. Foarte mare usurare. Sper sa dureze si sa nu ma ia din nou.
Vreau si eu sa ma apuc de gatit, dar tocmai am constatat ca imi lipsesc diverse ingrediente si trebuie sa ies pe afara. Nu am nici un chef. Oricum, in sfarsit fac vinetele alea la care poftesc de doua saptamani.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Voi v-ati gandit sa faceti gimnastica pt gravide? Eu una abia astept sa treaca zapezile si frigul ca sa pot sa ma apuc de asa ceva. Am gasit 2 locatii aproape de zona unde locuiesc si cred ca de la 1 martie o sa merg, ca nu suport ca m-am anchilozat de tot, doar masajul nu ma ajuta, eu eram invatata sa merg la aerobic.
In caz ca mai e cineva interesata o sa las cele 2 site-uri: aroundbirth.ro si promama.ro

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor! supa mea crema de usturoi de aseara nu a fost un succes, din pacate, insa sotul a apreciat intentia; dar in seara asta incerc o supa crema de ciuperci, sper sa-mi iasa mai buna

multumesc pt felicitari! sa ne ajute Dumnezeu sa fie sanatosii bebelusii, baietei sau fetit

honeys, bine ai venit! ma bucur ca ai scapat de hematom; la bitest eu am avut la trisomia 21 riscul ajustat 1:16986 si risc bazal 1:849, mie doctorul mi-a zis ca este risc f mic si e ok

roxypuy, sper sa te simti mai bine cat de curand; intr-adevar albu este in concediu in principiu intre 3-20 august, a zis insa ca e f posibil sa vina intre 8-10 august sa faca cezarienele necesare, cum e cazul meu probabil; tu insa cred ca nasti inainte sa plece el, esti mai mare cu vreoo 2 saptamani decat mine; eu as avea DPN pe 15 august si mi-a spus ca cezariana ar fi indicata s-o facem doar cu 1 saptamana mai devreme, daca totul e ok cu bebe

mai mi-a spus ca medlife colaboreaza cu filantropia pt cazurile de nastere prematura, de care ei nu se pot ocupa; mi-a recomandat-o pt dr chisleag; eu sper sa nu fie cazul si sa nasc cu el

aruba, imi pare rau pt doctorita ta; mi-a facut si mie 2 ecografii cand am avut hematomul si doctorul meu era plecat, a fost f ok; eu la promed am facut 2 inseminari nereusite, doctorii au lucrat inainte la medlife, probabil din aceasta cauza si doctorita ta pleaca tot la ei, sper sa iti gasesti un doctor cu care sa poti naste

muraturica, ma bucur ca ti-a mai trecut capul

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, salutare. Ati scris o gramada. Ei am fost de dimineata la doctor, baiatule bune creste are 170 de grame. Saptamana viitoare avem amnio. , nu stiu cand , dar va anunt. Bine au venit noua maica.
Ali, unde ai facut tu anticorpii?Astia-s nebuni de la medlife, 5 yule lucratoare. In fine, am avut si o gramada de treaba aici. Aruba, o sa ma uit si eu , pe ceea ce ai postat ca vreau si eu sa merg. Roxupuy, bine ca ti-ai mai revenit.Michelle unteresanta chestia cu cafeaua, chiar nu stiam.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce tare ai fost Ali! Cum te-ai pregatit tu de o noapte frumoasa si v-a adormit copilul....

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ada-ma bucur ca sunteti bine.
si bb prinde puteri.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+14 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna burtici
Noi suntem bine dar tot somnorosi, vreau si eu putin din energia voastra.
Am inceput si eu sa mananc un pic mai putin,nu mai imi este foame mereu.
De cateva zile si eu ma confrunt cu dureri mari de cap,cafea nu prea beau ca eu am probleme cu tensiunea mare pe care trebuie sa o tin in frau.
Felicitari noii gravidute si o sarcina cat mai usoara.
Va pup .

mami de robert 20.10.2010 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor
EVRIKA - am descoperit ceaiul de ghimbir in al 12-lea ceas si chiar atenueaza un pic greturile. Imi e mult mai bine cu el.
si m-au mai prostit fetele alea de la plafar cu un ulei de corp care cica e pentru gravide, ca asa scrie pe traducerea in romana, dar in textul original din engleza scrie ca e pentru "before and after pragnancy" asa ca nu stiu ce sa fac.
pe el scrie ulei pur de Argan
pe spate la ingrediente sunt 100 de uleiuri, amestecate...
Stiti cumva daca uleiul de argan e interzis in sarcina de dat pe corp?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput