Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Miha,m-ai ghicit ca am plecat din pat.
Am strans putin pe jos ca nu mai puteam vedea casa zburand si a primit fi-miu musafiri.acum pot sta iar linistita.ma enerveaza ca tot am de urcat si coborat scari si asta cred ca nu-mi face bine.
Vad ca vorbiti de BonPrix,eu am comandat o data la ei 15 rochii ca toate aratau bine in poza,dar n-am oprit niciuna ca nu mi-a placut in realitate.Trebuie vazute inainte,dar eu nu am avut noroc la ei.Aici nu platesti nimic daca comanzi si trimiti inapoi.
La Takko e la fel,calitatea cam lasa de dorit.Dar mai poti gasi si haine dragute pe la ei.
Pentru mine H&M e baza si de obicei cumpar la reduceri...mi-am luat vreo 3 perechi de pantaloni chino cu 7 si 10e,super faini.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
Pusi spune:
Eu m-am ingrasat vreo 5 kg, si doctorita mi-a reprosat ca sunt fff.multe kg. pt. aceasat perioada a sarcinii.
Nu cred ca mananc mai mult ca inainte, insa am introdus in alimentatie alimente care inainte nu prea le consumam: maman f. multa paine si produse de panificatie ( covrigi, biscuiti..ma ajuta cu acidul care-l simt la stomac).
Cristina, 16+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Daconst spune:
Pusi,intrebai ce facem acasa?mancam.
La inceput imi era greu si mie,acum m-am mai obisnuit.Cu kg,ma abtin ca eu te intrec...asa ca las pe altele sa vorbeasca.
Ada,ce inaltime ai?hai ma ca tot scobitoare esti,da-ti pace.
balanta,am zic ca la eco a fost bine,bb ok,doar ca trebuie sa raman in pat,ceea ce e mai greu pentru mine.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
balanta_tm spune:
daconst, scuze, neuronul meu gravid a uitat ca ai facut si azi eco. Retinusem doar ca azi noapte ai fost la urgente.
Nuuuuuuu, nu mai urca, cobori scarile zilele astea
Ar trebui sa te legam de pat
ada, bine ca au ieist ok anticorpii.
Te rog, cand ai un pic de timp, scrii cum faci ciorba acra de cartofi cu ciolan afumat, cu ce o acresti, etc? Merci
pusi, te intrebasem ieri daca la prietena ta cu gemeni i s-a deschis colul desi avea cerclaj sau inainte de a-l face?
niccostea spune:
Multumesc, Pusi
Daconst, te legam de pat! Nu-l poti trimite pe Lucas sa-ti aduca ce e pe alt etaj? Sau ia-ti tot ce-ti trebuie si muta-te temporar pe un singur nivel. Macar astea cateva zile, ca dup-aia mi-e clar ca nici in camasa de forta nu mai stai locului
De kg... ma abtin sa scriu. Cred ca deja intru in zona 'patologica', mai ales cand va citesc pe voi, certate de dr ca ati luat 5 kg (eu mi-am batut recordul de curand, luand 3.5 kg in 2 sapt fara sa mananc diferit de inainte). O sa-l intreb diseara pe dr ce si cum, ca simt ca-mi scapa lucrurile de sub control. Chiar, voi aveti maini / picioare umflate? Eu am dimineti in care abia pot strange pumnul...
Later edit: Balanta, gand la gand cu bucurie, cred ca am scris amandoua in acelasi timp ca o legam pe Dana de pat
18+
MTHFR - A1298C heterozigot
muraturica spune:
Felicitari pentru vestile bune Ada si Mititica.
Mititica, pentru semnatura:
- du-te la contul meu ( e cu rosu in bara de sus)
- du-te la editeaza profil (tot sus, cu albastru)
- introdu parola ta
- mergi pana jos la optiuni profil si apasa pe +
- introdu ce vrei sa apara acolo si apoi du-te in jos si da trimite datele.
Asta e tot, dar vezi ca nu se actualizeaza singura si trebuie sa intri saptamanal sa modifici nr de sapt. Trebuie sa faci tu singura asta pentru ca se solicita parola.
Daconst, m-ai facut sa rad cu faza ca stam acasa si mancam. Desi recunosc ca e adevarat
Oricum, eu nu cred ca m-as plictisi sa stau doar acasa. Ar interveni frustrarea ca nu castig nimic, dar nu plictiseala. Ma uit la filme, seriale, citesc, mananc si vorbesc cu voi.
Ada, la ce spui ca mananci nu aveai cum sa te ingrasi.
Eu nu m-am mai cantarit in ultima vreme, dar am mancat mai mult decat de obicei. Vad ca inca intru in haine ceea ce e un mister. Mereu am avut tendinte de ingrasare si am presupus ca in sarcina o sa ma fac gigantica. Oricum, e inca devreme...am timp.
Eu inca nu m-am uitat la haine de gravida, dar imi faceti voi pofta.
13+
b_1403 spune:
Ada eu vreau reteta cealalta, cu dovlecei..am o oarecare banuiala despre ce e vb.
Off mi-ai facut pofta de dovlecei pane.
Beatrice 15 + , viitoare mamica de print
Fleurdelise spune:
Buna fetele!
Sunt prezenta la raport! (eh, un pic mahmura de la party cu unele din voi...dar ne trece.)
Pentru Mititica si altele, ca vad ca se repeta intrebarea, am pus pe prima pagina explicatiile sa va puneti si actualizati semnatura.
Nu am avut timp sa actualizez alte date, stiu ca au mai intrat fete noi (Honeys, Bazain), va trecem pe lista nu aveti grija, eu sau Balanta sau cine o fi.
Carmina, Nicccostea, ma bucur sa va vad din nou. Carmina cum te mai simti, ti-ai luat concediu pana la urma?
Daconst, iar nu stai cuminte, totusi e semn bun ca te agiti...inseamna ca te-au mai lasat durerile, nu? Oricum, ai grija.
Despre hainele de gravida, cred ca va faceti prea multe probleme. Eu una nu cumpar online pt. ca vreau sa vad, pipai si probez haina inainte (chiar daca se pot returna). Nu am avut inca timp sa intru in magazinele specializate, imi mai iau cate o hainuta mai larga pur si simplu. Pantalonii inca imi vin, la blugi port o centura ajustabila din aia textila fara catarama iar de cumparat imi iau rochite, bluzite subtiri. Noi vom fi gravide "mari" pe timp cald, deci nu vad rostul sa imi mai iau haine de iarna. Mi-am luat o rochita draguta de bumbac tip jerse, neagra merge si la servici si vreo 3 bluzite (nu de gravide, repet, ci doar mai mari si croite lejer). Mai vreau sa imi iau pantaloni de vara de gravide si salopete sau rochite vaporoase, dar asta pe parcurs.
Cu kg ce sa va spun. M-au cantarit ieri la spital si mi-au zis ca am pierdut 500 g de la inceputul sarcinii. Vedeti, asta e avantajul sa fii dolofana de la inceput! Fetele mele subtiri, cred ca va e greu de acceptat ca luati kg, dar stiti ca e perfect normal. Organismul depune mai cu sarg in cazul vostru, ca sa aiba bb ce sa isi ia. La mine rezervele de sunca erau deja acolo, asa ca isi trage bb de acolo... nu ma deranjeaza deloc chestia asta!
Iar m-am intins cat o zi de post.
Pupici, o seara placuta!
20 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Porumbita spune:
ref la haine puteti incerca si la C&A + in Buc mai sunt cateva magazine mici de haine de gravida (vreo 2 stiu eu pe stefan cel mare); dar nu stiu dc merita sa investiti de acum prea mult pt ca burta mare o sa fie de prin aprilie incolo cand nu mai e asa frig