La Multi Ani Catalina Ioana!!!Fluturasi 2011(126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

buna seara

La multi ani Catalina !!! sa cresti mare,sanatoasa si voioasa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Somleac, felicitari pt Ilinca. Uneori si eu il strang tare in brate pe Luca si ma gandesc ce dor o sa-mi fie de el, bebelus asa... Doamne! Adresa e fluturasi2011

Lalely, La Multe Lunitze! Eu am facut pt noi o salata de cartofi (fierti in coaja), morcovi (la fel) si brocoli, fiert in apa cu sare. La noi am pus maioneza, la Luca am pus iaurt. Nu i-am mai pus nici carne, nici ou... a papat ditamai castronul. Intr-o sear i-am facut pt a doua zi dimineata prajitura cu mar. adica am ras un mar, l-ampus in cratita la calit cu un pic de vanile, i-am pus o bucatica de unt si putina scortisoara. apoi l-am montat: biscuite, mar, biscuite, mar, biscuite. I-am facut 2 buc si pana dimineata biscuitele s-a muiat bine si a papat aproape tot. Ii placea cum arata, se tot holba la farfurie, de, nu mai era terci... desi tot mar cu biscuite

Am schimbat si eu pozele din album. E si cu mine una, dar nu se vede burta, ca stau pe jos. O sa-l pun pe sot zilele astea sa ma traga in poza

Pup! Noapte buna!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Multumesc inca odata tuturor pentru urari

Hmm, ce faceam anul trecut la ora asta? pai cam ce fac si acum..ma plictiseam Eram inca la terapie intensiva, durerea era sub control de la epidurala, chiar m-am intors pe o parte sa stau mai bine dar eram singura in salon si nu aveam cu cine vorbi. Celelalte paturi erau goale..am fost singura nastere din ziua respectiva. Doar infirmierele trancaneau pe hol despre ritualuri de inmormantare . Aveam in mana aparatul foto cu pozele Cataliei si abia asteptam sa se faca dimineata sa merg la ea

Ma gandeam ca de azi Cata nu se mai " incadreaza" la bebelus, am trecut la copil mic ...vai ce trece timpul...

Cred ca fug in pat. Apitu nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

M-am scaldat in poze cu bebei minunati, am baut un Martini asa ca m-a luat nametul si va zic si eu " Apitu nani".

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am intrat si eu tot pentru a va spune apitu nani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata mamici
haideti la cafea fierbinte si aromata, ia uitati cum miroase....mmmmmm

alina06 este un zambarici dulce Luca ce trece timpul, cresc, se schimba....
si eu as vrea sa treaca timpul asta mai incet, vorba lui somleac, sa ma bucur si mai mult de Anastasia bebelusa
cresc copilasii, cresc....

somleac poate este bine cu nameti asa...stai si tu acasa
tu cam cat timp ai alaptat puii? eu ma gandeam s-o alaptez pana pe la 1 an jumatate. desi cateodata zic ca gata o intarc, sa nu mai fie asa dependenta de mine. dar nu ma lasa inima, cand o vad la san.....

lalely ai un grasunel sigur nu vroia sa stea cu sapcuta pe caput, nu? este un scump David, deja sta si el in picioruse, si ce mandru este...maine poimaine merge...

madutza eee lasa ca tot bebelusi ii consideram eu tot asa o vad desi face un an. pana pe la 1an jumatate tot bebelusi sunt

miki da, nasterea ta a fost destul de grea, tin minte cand ne-ai povestit de scandal ai facut acolo de ai speriat doctorii. important este ca a fost totul bine, chiar daca mai greu
te mai bagi la un bb3? ca tot te gandeai tu

ailed este ora 8 si tu n-ai aparut? hmmmm, nu-mi zi ca dormi hai la cafea

spiridusha azi ce meniu ai? cand ai meniu cu lactate inseamna ca toata ziua mananci numai lactate? nimic altceva?

la noi ninge asa frumos, este zapada si frumos afara. si cand vad in restul tarii ce este....nu-mi vine sa cred

mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lparpala si mie mi se mai intampla sa am mainile crapate. toata ziua cu ele in apa, cand ma dau cu crema iar fac ce fac si iar ma spal....si iar ma dau, si iar ma spal am creme in fiecare camera sa le am la indemana ca altfel nu mergeam dupa crema in baie

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

neata fetele!

roxy, dupa mirosul cafelei am venit pana aici Totusi servesc un Coldrez pe post de cafea ca inca nu mi-am revenit

baiatul a plecat la gradi, fata inca nu s-a trezit nici sa-si bea laptele, iar eu stau in liiiiiniiiisteee in bucatarie , ah ce bine e!
Ma bag la vizionat pozici

Mergi la inceput

alina, Luca este absolut deliciosss O minune de baietel vesel, abia astept sa sa vi si cu vestile de la eco

lalely, David cred ca se pregateste de primavara..stat in picioruse, sapca pt soare, super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata! si de la noi!
- ma duc sa-i schimb de pampersi, vad pozele, si revin

Mergi la inceput