Palatoschizis si formele sale (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaMioara spune:

BUNA FETELE..ce mai faceti,ce mai fac copiii vostri? Noi suntem bine,curand mergem la control si revenim cu vesti. Ramona ce face bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Buna,
Andrei este bine, se face grasunel pe zi ce trece, acum are 5.100 kg. Este bine, iesim afara in fiecare zi daca este cald si nu ploua, inca are colici si speram sa ii treaca cat mai repede ca parca zilele cu dureri sunt infinite uneori si pt noi si pt el. Noi am fost la consulatie la dr Albean din Brasov pe 17 aprilie si a ramas ca pe la mijlocul lunii mai cand are 2 luni jumate sa il sunam sa ne programeze pt operatia de la buza care o face la 3 luni. Ma cam ingrozeste gandul ca ii face anestezie totala si ca nu voi fi langa el dar nu am cum sa dau inapoi din pacate. Sincer ne-am obisnuit cu el asa si cred ca ne va lua ceva timp sa ne obisnuim cu el cu buza cusuta si sincer daca ar fi sa nu il deranjeze pe viitor nu l-as mai opera. Sunt destul de ingrozita cum va trece peste operatie si daca ma voi descurca cu el singura in spital tinanad cont ca eu acasa impart absolut totul ce tine de ingrijirea lui cu sotul meu. Sper sa nu mi se faca rau prin spital ca eu am o problema cu mila mai ales cand e vorba de copii. La voi cum a fost cu opretaia de la buza? Cat i-a lluat sa se recupereze? Dupa cat timp a papat normal? Cat a plans ca si aici am o problema ca mi se rupe sufletul cand il aud ca plange si acasa am preferat sa il tin in brate si sa il alint decat sa il las sa planga. Of...povestiti-mi si mie cat mai multe macar sa ma duc cat de cat pregatita psihic acolo...

Mergi la inceput

Buna, ma bucur ptr voi ca sunteti mari si sanatosi,ma bucur ca va operati asa devreme, eu am opertat fata la 7 luni.Au fost 7 luni cat o viata pentru ca noi nu am iesit din casa si din curte,sa nu o vada nimeni, nu ca ne era rusine dar am vrut sa o feresc de gurile rele OOO... SARACA IA UITE CUM E...pentru ca asa e la tara ,vorbeste lumea.dupa operatie nu a plans foarte mult ,cel putin nu cat ma asteptam,de mancat a,avut voie la cateva ore sa manance lapte ,iar a_2a zi a mancat tot ce ii dadeam si inainte. tu trebuie sa fii foarte tare pentru puiul tau sa ai grija de el sa_l alinti, sa_i canti.sa_l tii in brate trebuie sa gasesti putere sa rezisti nu sa cazi jos din picioare ca nu ajuta la nimic.Va doresc sanatate si putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariapim spune:

a facut cineva reconstructia despicaturilor gingivale(fisurile alveolare)?cat de complicata e ?cum au raspuns copilasii la operatie ?costuri ceva ?medici?multumesc

Mergi la inceput

buna seara... ce bebe frumos aveti,. noi maine mergem la control sa vedem ce ne mai spune care este urmatorul pas....am ff mari emotii.Revin maine..pa noapte buna.

Mergi la inceput

buna..vesti nu tocmai bune,niciunul din doctori nu a fost multumit de ce a vazut la palatul, lui Bianca ceva nu e bine ,nu sa prins, mi_a spus sa ma duc cu fata in noiembrie ca vin iar suedezii, dar pana atunci vrea sa ne mai vada si in septembrie cand e posibila o operatie la omulet si retus la ultima operatie.Ca o sa le faca pe amandoua , ca doar la omulet ,una sigur face in septembrie.sunt si bucuroasa ca face operatia la omulet si dezamagita ca nu sa prins tot la ultima,dar ce sa facem mergem mai departe.

Mergi la inceput

ok ...acum vin eu cu o mare dezamagire. Toata ziua mi-am propus si eu si Elvis sa ii dam lui Andrei sa pape cu lingurita lapte ca sa vad cum este si daca ma descurc deoarece eram speriata ca nu va fi ok. Si surpriza...eram speriata e putin spus...acum sunt ingrozita ca bebele meu va face foamea pana ne da voie cu biberon, va plange ingrozitor de mult de foame etc pt ca nu vrea sub nici o forma sa pape cu lingurita si pace. Ii e foame de moare pt ca daca ii bagi biberon in gura e in stare sa il inghita cu totul asa se repede la el dar cand ii dam lapte cu lingurita in gura plange cu urlete de scoala tot blocul...si credeti-ma nici nu va imaginati cum face. Am avut o zi groaznica si daca pana acum nu ma vedeam in stare sa ma descurc cu el acum cred ca sunt la un pas de depresie si imi vine sa ma duc in lume ca nu ma voi descurca sa ii dau sa manance. Sincer fetelor nu vreau sa credeti ca am cedat asa repede dar nu stiu cum sa ma mai incurajez ca de data asta si Elvis care e super optimis a rams fara cuvinte si nu prea mai gasim rezolvare. La inceput am zis ok da din maini ...nu e problema ca va avea atele si nu ma vor mai incurca...dar da si din picioare ingrozitor de nervi, se da cu capul in toate directiile si de cele mai multe ori direct cu gura in mana mea sau in lingurita...ma tot intreb cum poti da lapte cu lingurita unui copil cu un astfel de comportament mai ales cusut la gura. Eu sincer numai in ghips cred ca as reusi si si atunci trebuie sa ii torn fortat pe gat ca altfel nu vrea. Pe langa toate astea isi face scarba si vomita tot laptele pe care il dau cu lingurita iar daca ii pun tetina mananca de zici ca a facut foamea dar cu lingurita nu vrea.
Spuneti-mi va rog voi cum nevoia ati reusit ca eu nu am crezut ca e asa ingrozitor...

Mergi la inceput

Maria imi pare rau ca vestile nu au fost tocmai bune dar cu siguranta veti trece si peste asta ca voi macar aveti ceva vechime si stiti cum va fi si la ce sa va asteptati...eu in schimb tare frica mi-e ca o iau razna ca sincer sunt la un pas sa ma lase nervii si sa intru intr-o depresie ca simt ca s-au adunat multe si nu mai pot...sunt ca un pahar care mai are putin sa dea pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Ramona calmeaza-te!Incearca sa te relaxezi!Crede-ma k am fost in aceasi situatie!Nu concepepeam cum o sa manance fetita mea cu lingurita cand ea era haplea frate.....exact ca tine eram!Noroc cu fetele de aici k m-au calmat....bine de suprafata pt k in sufletul meu eram sigura k nu o sa ma descurc!Plus k nu mai fusesem intr-un spital decat cand am nascut!:)o sa te descurci minunat si bebe o sa pape super bine!La indemnul fetelor am luat si seringa de la nurofen....cu toate k am luat-o sa fie acolo...eram sigura k nu o sa o folosesc!pt k nu credeam k o sa ii pot da lapte cu asa ceva!!!!!NUMAI CU SERINGA DE LA NUROFEN A PAPAT!!!!!!!!!!!din momentul in care a avut voie sa pape!Stai linistita....stiu ce vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Asa....scriu in 2 reprize k mi-e frik sa nu mi se stearga k am mai patit-o!Deci....capul sus!D-zeu o sa te intareasca o sa vezi!Cand ma gandsc cum a trecut timpul si m-am descurcat atat de bine nu imi vine sa cred!Si repet.....asta datorita fetelor de aici!Dak nu erau ele.....nu stiu.....era naspa naspa!Nu vreau sa ma gandesc!Te-am imbarbatat destul????????????lasa-l in pace....nu mai incerca sa il obisnuiesti cu lingurita....da-i copilului sa bea cum vrea el!Asa m-am kinuit eu o luna si ceva inainte de operatie sa invat domne copilu.....si nici nu s-a atins de lingurita....i-am dat cu seringa si a fost PERFEEEEEEEEEEEEEEEEEEECT!HALEA TOT!!!!!Hai te pup si nu te mai stresa!Atata timp cat e forum-ul....pune mana si citeste si din urma....si o sa vezi ce bine o sa te descurci bre:))))))))te puuuuup!

Mergi la inceput