Palatoschizis si formele sale (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Neatza lume!Bai Ceci....stii k mor dupa postarile tale ,nu?:))))le citesc de 2-3 ori:)))zuza esti...ce-am mai ras:)ococala zice Karla la portocala....pe r il zice k se aude....ii zice lui tata un fel de roro....la aro zice bine aro....v-am zis spune multe dar nu imi vin in cap.Dar yo tot vreau sa o duc la logoped.vreau sa vorbeasca bine.Dar e ink mik.Nu s-ar intelege cu ea.Mai asteptam...

Ramona stai linistita ...in leg cu imobilizarea mainilor si mie mi-a fost groaza de asa ceva.Si nici vorba de asa ceva....nici macar manusi pt ca tu oricum o sa stai non stop cu okii pe el si copilul e destept ma...nu o sa puna mana !Daca as avea o putere sa te transpun in [pielea mea din zilele alea sa vezi kat de ok a fost totul as face-o:))pe bune...nici nu o sa stii cand o sa treaca zilele....pe Ceci in special si pe fetele de aici nu o sa le uit niciodata!Si niciodata nu o sa am cum sa le multumesc pty sfaturile si incurajarile de atunci!Incerc sa te conving,,,,si abia astept sa vii dupa operatie sa ne povestesti!Sunt 100% convinsa k nu o sa ai probl cu mancarea sau cu alte kestii la ala mic...o sa planga un pic aia e....am stat cu ea in brate non stop.Cand eu cand sotul meu...Eram disperata...si tot asa in special din cauza mancarii....si....a fost PERFECT!nu exagerz cu nimic cand iti spun kestiile astea....cand citesc randurile tale ma vad pe mine in perioada aia....numai k eu eram mai rau:))))))))))acum rad....o sa razi si tu peste cateva luni!Cand ai timp sa citesti din urama....dar nu mai stiu cum se numea primul site pe care am facut cunostintza cu fetele.Poate ma ajuta cineva...

CAPUL SUS!DA??????K DAK NU....TE BAT RAU.....ASA IMI FACEA MIE CECI CAND O LUAM PE ARATURA:)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaMioara spune:

buna dimineata ,mai fetelor sunteti minunate,bestiale,aveti o putere de a convinge omu,CRED EU ca daca va cunosteam cand aveam eu nevoie de sfarurile astea sigur trecea timpul pana la operatie repede.pe mine nu a avut cine ma incuraja ,sa_mi dea sfaturi ,cum a fost, cum va fii nu aveam internet,eram doar noi pe LUME cu ,,copilul,,cu problema asta.cand am plecat la spital am luat lapte ptr o luna ,cereale ptr o luna,hainute ptr o luna,2_3 schimburi pe zi ca na se murdareste bebele,multe ,multe idei pe care eu si sotul meu ni le faceam,...si eu rad cand citesc pentru ca la fel faceam si eu ,cu o sa o imbrac, cum o sai dau sa manance...sotul imi zicea eeei o sai dea asistentele sa manance ca doar o sa fie bandajata la gura, aveam o imaginatie cum zice si Cecillia...de raaaass...dar au trcut toate cu bine am stat doar 9 zile in spital ,si o sa treaca si la voi si sa vezi ce e bine cand te intorci acasa cu bebele mic ,frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Mai Roxa-boxa, pai tie iti promiteam cafteala ca erai aci, la mica distanta de mine; da' daca tu mergi la ea sa o caftesti la Brasov, ok, spune! Poate vin si io cu Frosa, cu trenul; facem galerie fetii!
Si zau asa ca trebuia sa-ti fie groaza dc te cafteam atunci, aveam vreo 85 kg, acum sunt mai "slabuta" (sa ma laud ) am "numai" 75! Ca nah, ajunsesem la 70 si din motive de sanatate si tratamente am luat-o iara pe campii; da-mi revin io!
Asa ca e cam delicata treaba dc va internati anul asta , tu si Karla, io tot scad la kg, nu cred ca ma mai stii de frica de cafteala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Maria, pai ce sa facem?
Cumva, de la distanta, trebuie sa inteleaga fata ca va fi bine!

RAMONA, m-auzi, mai??? Spune zilnic in gand de catralioane de ori: va fi bine, va fi bine, va fi bine.
Si tot de atatea ori spune-ti asa: SUNT SANATOASA, SUNT PUTERNICA, SUNT OPTIMISTA.

Nu te aud!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

aaa ..da Ramona e Bianca printesa mea...branula a avut la picior ca nu prea ii gasea vene, nici acu mare nu i le gaseste.o sa fie BBBBBIIIINEEEEE.revin... va pup pe toate.

Mergi la inceput

aaa uitasiii.... unilateral stang..la fel, la fel ca puiul tau Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Of mai fetelor...citesc ce mai scrieti pe aici si imi mai vine zambetul pe buze ca de cand ma gandesc ce urmeaza parca nici nu mai stiam sa rad. Va multumesc mult d tot la toate ca ma incurajati si imi dati sfaturi ca sunt tare bune :). Ceci sa stii ca nu esti singura scenarita...si eu sunt la fel ca tine si am imaginatia atat de bogata ca daca as zice tot ce imi trece prin minte uneori ar zice lumea ca sunt nebuna si as ajunge la psihiatru :). Cred ca ma gandesc prea mult la detalii si prea mult pun raul inainte.
Promit ca incer sa ma schimb: deja am inceput...VA FI BINE, VOI REUSI, SUNT OPTIMISTA...e bine? :)
of...va dati seama ca oricat de optimista e normal sa imi fie si teama. Cred ca fiecare dintre voi cand a fost sa mearga la operatie a dat bebele din brate cu o mana si cu altele 3 ii venea sa il ia inapoi...eu una asa simt. Poate ca teama asta mi se trage si de experienta pe care am avut-o in urma cu ceva ani pe pielea mea cand puteam sa mor sau sa raman cu handicap din cauza unei doctorite tare "priceputa"...din cauza asta eu increderea in medici o capat treptat nu din prima clipa si asa cum spuneti si voi trebuie sa stie sa lucreze si cu psihicul meu. Of...un astfel de medic e medicul meu ginecolog care si acum ma ajuta psihic si ma incurajeaza, e un om puternic care a avut o influenta foarte mare asupra mea si am reusit sa nasc asa cum nici nu imi inchipuiam vreodata ...astefel de oameni conteaza mult sa ai langa tine.
Oricum si eu ma bucur mult ca v-am cunoscut ca pt mine ati fost un sprijin mare inca de cand eram insarcinata. Asa cum radeti voi acum cand va aduceti aminte cu operatia ce ganduri va faceati asa rad eu acum de mine cand imi aduc aminte ce ganduri imi treceau la nastere....oooo Ceci si cum ti-am spus crede-ma eram scenarita si atunci...imi inchipuiam pana ca o sa nasc bebe mort ca avea cordonul de 2 ori in jurul gatului si nu voi mai avea ce opera sau ca va fi scos cu forcepsul ca eu nu voi putea naste ca eram setata pe cezariana si l-am nascut normal...ooo ce mai rad si eu....sper la fel sa rad si dupa operatie. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Maria sincer Bianca arata foarte bine...sper si la Andrei sa fie la fel. La el e unilaterla stanga incomplet si din cauza asta daca te uiti atent are nasucul putin stramb in sensul ca narile sunt inegale...medicul a zis ca va trebui sa desfaca si pana in nas ca sa poata cose in asa fel incat muschii sa lucreze si sa se indrepte si narile ...egeaba este incomplet ca nu il ajuta muschiul pt nasuc daca nu desface medicul tesutul mai spre nasuc. Sper ca intelegeti ce spun...asa a fost si Bianca tot incomplet sau ea a fost complet pana in nara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Moama Ceci abia astept sa ma caftesti un pic.....mmmmmm:)))))))))Bai mi-e dor de voi de mor!!!!!!!!Hai k facem galerie aici pt Ramona cum ati facut voi pt mine atunci la prima operatie!Cred k ma apuc sa citesc din urma k mi-e dor....dar nu mai stiu cum se numea exact site-ul:)gasesc yo....

Ce activitate frate aici....imi place imi place:))))))imi era dor sa scriu dar bai frate ma omoara timpul asta....:(((si ierburile mele mai Ceci:)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamiron spune:

Buna seara fetelor,nu am mai scris de mult din cauza de copil bolnavior.Cand trebuia sa mergem in martie la operatia de inchidere a palatelor s-a imbolnavit,a facut pneumonie,toata luna lui martie a luat antibiotic,a venit aprilie cu pastele Robert era bine,am facut analizele pentru operatie si cu 10 zile inainte de operatie a facut o enterocolita care spre norocul nostru nu a fost grava,adica dupa 4 zile a inceput sa fie bine,nu pot sa va descriu toate trairile avute in aceasta perioada.
Pe 9 mai a fost operat,ne-am internat marti pe 8,iar sambata pe 12mai am plecat acasa.A fost bine dupa operatie,mai bine decat ma asteptam eu,papa cu lingurita si bea din sticla de suc tedi(de plastic)care are supapa de scurgere si i-am mai luat apa plata pentru copii in sticluta tot cu un fel de cioc.Laptele il dau cu cereale cu lingurita iar mancare ii dau si nepasata dar sa fie moale.Nu am avut restrictii alimentare foarte multe,i-am scos bibele,si nu-i dau alimente tari.
Luni pe 21 mergem la scos firele si mesele din spate de la palatul moale,si mai avem o operatie peste 6 luni cand inchide gingia.
Ramona,din experienta mea iti spun sa ai rabdare,sa iei fiecare zi pe rand fara sa te gandesti inainte,mai ales ca dupa operatie poti sa ai surpriza ca,copilul sa reactioneze mult mai bine decat crezi tu,plus ca tot copilul iti va arata cum ii place si ce iiplace.Noi am avut noroc ca ne-a lasat cu biberon din prima zi,Robert a fost operat la Cluj.DECI rabdare,optimism si credinta ca va fi bine.
Mie tot nu-mi vine a crede ca avem 8 zile de la operatie si el papa f.bine.
M-am intins la vorba,va doresc multa sanatate si va pup.

Mergi la inceput