Si totusi… cui strica o zi a iubirii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Anda, niciuna :))... dar stii tu ca baietii sunt mai timizi ...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Eu am primit un trandafir cu inimioara atasata... ca pe vremuri :))

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Eu am fugarit un excavator prin cartier (la propriu!!) ca sa ne deszapezeasca si dupa-masa am impins la masina, ca ramasese suspendata A Valentine's day to remember, right ?

In schimb azi, fiind ziua sotului, imi scot parleala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si pentru noi a fost o seara de deszapezit masini, trotuare, etc

si de o activitate dragutza

eu si copiii am participat la realizarea unei 'opere de arta' iar tati a indulcit momentul

http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/6879615267

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Mie mi-a stricat planurile Valentine's Day, am vrut sa mergem ieri seara la film (uitasem complet ca e 14 februarie si ce e cu ziua asta). Ei, cand am ajuns la cinematograf, la mall, buluc urias acolo unde in mod normal bate vantul, mai ales marti seara... Deci no film for us si iata cum ne-a stricat Valentinu' planurile. Am zis si io la suparare ca pana la urma le dau dreptate celor cu subiectul despre spiritul de turma la romani .

Altfel, cu cat mai multe motive de sarbatoare, cu atat mai bine, dupa parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

cum zicea cineva..noi am sarbatorit Valentin's day asa cum sarbatorim si Thanksgiving day, Hanukkah day, Memorial day, Pearl Harbour day, ziua lui Columb sau ziua razboiului de independenta ale statelor de nord/sud: ignorand sarbatorile altora.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

cum zicea cineva..noi am sarbatorit Valentin's day asa cum sarbatorim si Thanksgiving day, Hanukkah day, Memorial day, Pearl Harbour day, ziua lui Columb sau ziua razboiului de independenta ale statelor de nord/sud: ignorand sarbatorile altora.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

adica sa-ntzelegem ca locatzia d ela profil nu e valabila?

Si n-am intzeles cum e cu "ignorind sarbatorile altora?"Intreb ca-s nelamurita,nu e nimic ascuns!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

adica sa-ntzelegem ca locatzia d ela profil nu e valabila?

Si n-am intzeles cum e cu "ignorind sarbatorile altora?"Intreb ca-s nelamurita,nu e nimic ascuns!

Dana

Adica nu a sarbatorit Valentine's Day asa cum nu ar fi sarbatorit nici celelalte evenimente care apartin americanilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

noi am renuntzat la cadouri de V Day...dupa cateva cadouri mai de neuitat...pe care a trebuit sa le returneze. ridem si acum cand ne amintim.

sotul mi-a adus ieri o glastra cu 3 crini mari imperiali. abia astept sa infloreasca.

imi spunea ca la magazin era totul ca pe banda: barbatii intrau, se duceau direct la florarie, luau flori, stateau in rind la casa ca furnicutzele...toti cu flori si ciocolata.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu tot nu intzelegde asta astept sa raspunda autoarea!

Nu-mi amintesc sa se fi "impus"pe piatza romana sau internatzionala[ ca doar nu numai in Romania se sarbatoreste (alaturi de America) Valentin's Day!]sa se sarbatoreasca Thanksgiving Day sau 4 iulie!!!!

Dana

Mergi la inceput