Si totusi… cui strica o zi a iubirii?
Raspunsuri - Pagina 2
lorellay spune:
Rufus...da din copilarie. Poate mai mult ca o sarbatoare religioasa, dar DA o stiu din copilarie ca sarbatoarea dragostei.
Nu am nimic impotriva Valentine s Day, doar ca la noi mi se pare doar comercial....
Noi sarbatorim dragobetele..dar nu cadouri...ci cum spuneai tu Rufus..ne pupam parca mai cu foc..si... mai cu foc...
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
mihaela_s spune:
Eu nu spun ca strica, dar personal nu ma imbogateste cu nimic...in fond, daruim si primim dragoste zi de zi. In gesturi marunte, in vorbe, in priviri, in ganduri. Cei dragi sunt mereu cu noi iar noi suntem mereu cu cei dragi. Uneori ajunge o cutie de ciocolata mancata ca desert duminica dupa pranz ca sa simti ca dragostea exista. Alteori e destul sa simti ca cei dragi se gandesc la tine, e destul ca tu te gandesti la ei. Fara declaratii verbale de dragoste, fara cadouri si fara dulcegarii. Uneori un scurt SMS e suficient sa stii ca lipsesti celui drag si ca el iti lipseste…
Tot ce pot sa mai adaug: haideti sa nu ne oprim niciodata sa ne indragostim. De gesturi marunte, care fac mai mult decat o suta de declaratii.
Si o melodie speciala pe care o dedic tuturor, indiferent cand isi sarbatoresc dragostea:
pur si simplu...
Hobby
calator de profesie
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Mihaela,ai pus videoclipul?
La mine nu se vede nimic,desi la quote vad url-lul link-ului!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
J.D. spune:
noi sarbatorim in familie. sotul nu obisnuia si nici eu, dar am hotarat de anul trecut sa facem ceva pentru noi. azi si/a luat liber jumate de zi si am petrecut o dimineata frumoasa impreuna, cu mic dejun gatit de sot. a si coincis cu ziua de gradinita a lui Finn, asa ca a fost relaxant. noi fiind singuri aici nu prea avem timp dar pentru noi 2, asa ca profitam de orice ocazie. nu trecem peste sarbatori romanesti, englezesti si cehesti.
Finn Constantine 15.10.2009 si 29+ Euan Tudor
columbiana spune:
Se pare ca Valentine day exista din evul mediu; nu cred ca era vreun substrat comercial pe atunci in sarbatoare;
aici o frumoasa expozitie virtuala pe site-ul Muzeului Virtual Canada ( si muzeele evolueaza, nu ?)
http://www.museevirtuel-virtualmuseum.ca/sgc-cms/expositions-exhibitions/valentin-valentine/Francais/1/12.php
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
viviana spune:
In cuplu e o zi deosebita ca orice zi petrecuta impreuna.
Fii-nmea, in schimb, a fost foarte trista ca azi au fost scolile inchise.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
desprecopii spune:
Pfff... fi-miu nu a primit nici un Valentine card :(( si el care se astepta la vreo 10 :)))
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Pfff... fi-miu nu a primit nici un Valentine card :(( si el care se astepta la vreo 10 :))) Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Dar el cite a dat?
Eu am primit un aranjament floral cu azalele,superb!
Na' ca m-am si laudat!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit