Ganduri despre presa si politicieni

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

CNA are sedinta lunar daca nu ma insel,atunci se discuta si se dau sanctiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

In ce tara traimaici

Asta nu e departe de fundul domnului Boc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

In ce tara traim:CNA-ul nu a avut nici o reactie pana la aceasta ora.

Pentru crinisti, am insa un text care ar trebui citit cu o cafea tare in fatza:aici

Nu sunt "crinista" dar nu mi-am irosit timpul citind un articol cu asa un titlu. Acum ce facem? Combatem marlania si prostul gust cu marlanie si prost gust si mai mare pe principiul "cui pe cui se scoate"?

Asta e deontologie jurnalistica exemplara banuiesc, sa asociezi adjectivul JEG numelui unui om ca sa ai un titlu de impact. Un ilustru necunoscut mitocanul autor (si sper ca asa sa si ramana pentru ca nu avem nevoie de mai multa mizerie decat exista deja). Nici de site-ul pe care scrie n-am auzit, din fericire nu e nici ala prea cunoscut se pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

In general cand ne confruntam cu un atac dur, mai ales cand este atat de murdar, ne intrebam: quid prodest, cui foloseste?
Se pare ca sunt la mijloc interesele politice locale:
http://www.ziare.com/emil-boc/pdl/cui-foloseste-fundul-gol-al-lui-emil-boc-1150874

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

In general cand ne confruntam cu un atac dur, mai ales cand este atat de murdar, ne intrebam: quid prodest, cui foloseste?
Se pare ca sunt la mijloc interesele politice locale:
http://www.ziare.com/emil-boc/pdl/cui-foloseste-fundul-gol-al-lui-emil-boc-1150874

Pe mine ma omoara teoriile astea ale conspiratiei... daca o poza de tabloid de doi lei poate fi considerata parte dintr-un complot politic cred ca societatea asta e bolnava rau. IAr titlul e criminal, nu stiu daca sa rad sau sa plang "cui foloseste fundul gol al lui Emil Boc?"

Serios acum, chiar poti crede ca fesele dezgolite ale lui Boc servesc unui interes politic?!! Am ajuns sa cautam in orice tampenie o motivatie ascunsa si un complot, astea sunt deformatii de societate cu mentalitatea securistico-otevista, ne mai miram ca avem SRI-ist premier si presedinte "mahalagioaica".
Presa incearca sa stoarca rating din orice rahat si noi nu facem decat sa le dam apa la moara.

Mergi la inceput