Ganduri despre presa si politicieni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Ce-o fi fost in capu' lui Antonescu?
copiloi, poate iti dai seama pe cine sustineai

nu numai ea, vreo 3 sferturi de forum l-ar fi votat pe Antonescu la prezidentiale.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Ce-o fi fost in capu' lui Antonescu?
copiloi, poate iti dai seama pe cine sustineai

nu numai ea, vreo 3 sferturi de forum l-ar fi votat pe Antonescu la prezidentiale.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Ce are una cu alta?

Antonescu a gafat intrand in emisiune la Capatos.
Asta nu inseamna ca gata, voi vota un pedelist la prezidentiale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Mie mi se pare ingrijorator in ce ape se scalda presa romaneasca. Este o mare pata pe obrazul romaniei, sper ca stirea sa nu fie preluata si de altii.

Acum serios vorbind, nu-i chiar asa. Adica treaba cu presa e nasoala, dar nu din cauza fundului lui Boc. E presa lumii plina cu chestii d-astea. Cu Berlusconi care mimeaza un act sexual la spatele unei femei, cu Pippa Middleton cu chilotii la vedere cand se da jos din masina sau cu fundul (aproape) gol cand vantul ii zboara rochita.
Sunt sigur ca stiti multe alte exemple, de ce ar fi scutit fundul lui Boc de poze?
In presa sunt destui profesionisti, precum si multe jagardele care vor audiente.
Deci vorbim de o parte a presei, si aici ii dau dreptate alinukai, nu merita atentie.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Mie mi se pare ingrijorator in ce ape se scalda presa romaneasca. Este o mare pata pe obrazul romaniei, sper ca stirea sa nu fie preluata si de altii.

Acum serios vorbind, nu-i chiar asa. Adica treaba cu presa e nasoala, dar nu din cauza fundului lui Boc. E presa lumii plina cu chestii d-astea. Cu Berlusconi care mimeaza un act sexual la spatele unei femei, cu Pippa Middleton cu chilotii la vedere cand se da jos din masina sau cu fundul (aproape) gol cand vantul ii zboara rochita.
Sunt sigur ca stiti multe alte exemple, de ce ar fi scutit fundul lui Boc de poze?
In presa sunt destui profesionisti, precum si multe jagardele care vor audiente.
Deci vorbim de o parte a presei, si aici ii dau dreptate alinukai, nu merita atentie.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, chiar nu vezi diferenta intre cazurile astea?
Imi pare rau, dar faptul ca Berlusconi facea glume nesarate in public mimand actul sexual in spatele unei doamne (imbracat) nu seamana deloc cu subiectul nostru.
Nici faptul ca Pipei i-a suflat vantul fusta nu seamana cu subiectul nostru.

Fundul lui Boc era in vestiar, unde oamenii asta fac, se schimba. Dar asta nu e suficient, e nevoie sa titram cu litere de-o schioapa ca asta e ´´scandalul secolului, bomba, stire naimaivazuta-nemaiauzita-nemaiimaginata`?
Pe bune acum, circ curat. Cu asta iesim noi in fata.

A nu da atentie inseamna a ignora. A ignora nu e intotdeauna cel mai bun lucru pe care-l poti face. Florin Negrutiu( din link ul de pe prima pagina) nu a ignorat, vorbeste despre. Judeca. Face bine sau nu?

http://www.gandul.info/puterea-gandului/presa-cu-curul-9232799

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ia cititi AICI sa vedeti ce bine se potriveste.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Sincer si eu cred ca nu oricine putea face asa o poza, numa cineva din anturaj. A fost o capcana pt antene daca dau asa ceva se discretiteaza(oare mai era nevoie?) si pt Crin ca daca intra la asa o emisiune... la fel. Au picat, previzibil de altfel, perfect in lat! Boc iese bine, e un om normal, are si fund, ce ar fi de discutat aici? Sa-si ia la puricat apropiatii poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cred ca-i simplu: cat va avea telespectatori, un capatos sau altul va face o astfel de emisiune.

eu nu ma uit deloc la tv, daca n-as mai intra pe forumuri, as rata sfarsitul lumii.

si, da, sunt de acord, astfel de subiecte nu trebuiesc discutate, ci doar ignorate. in mod constant. uite, de ex, eu am dat 1 click pe site la antena 1, sa vad ce-i cu capatos - deci am contribuit un pic la rating :(
daca nu era subiectul, nu intram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

De fiecare data cand venea vorba despre televiziune si despre presa si auzeam pe cate un sceptic zicand “Nu se poate mai rau !”, eu gandeam pozitiv :” Ba se poate!”
Urmatorul pas dupa aceasta noua stacheta ar fi sa vedem la televizor, in bucla, niste buci ale curului in exercitiul functiunii, recte “vedeta” cacand.

P.S. Spuneti-mi, va rog, ca nu e adevarat ce tocmai am citit. Crin Antonescu n-a intrat in direct la “Bucile curului show”, indiferent ce a spus. Ba da, a intrat.

...mai sus a fost un citat din ... nimeni altul decat www.mircea-badea.ro/blog/bucile-curului/" target="_blank">Mircea Badea.
Gestul lui Antonescu este asa de ciudat si de jenant incat pana si ...Badea e socat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Rufus, chiar nu vezi diferenta intre cazurile astea?
Imi pare rau, dar faptul ca Berlusconi facea glume nesarate in public mimand actul sexual in spatele unei doamne (imbracat) nu seamana deloc cu subiectul nostru.
Nici faptul ca Pipei i-a suflat vantul fusta nu seamana cu subiectul nostru.

Era vorba de stradania presei de a prezenta senzational.
Senzational obscen.
Nu vad nici o diferenta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

In ce tara traim:CNA-ul nu a avut nici o reactie pana la aceasta ora.

Pentru crinisti, am insa un text care ar trebui citit cu o cafea tare in fatza:aici

Mergi la inceput