Clubul "babelor" FIV-oase 7
Raspunsuri - Pagina 8
elenus26 spune:
Lylysoaro voi sunteti stilati mai...fistic...
Da minune! Am zis seminte si s-a conformat al meu: mi-a adus seminte Hmmm!! Nu puteam sa spun ca as vrea nuci americane
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
elenus26 spune:
Ioana dar nu cred ca vrea nimeni sa incerce forever. Probabil din cauza asta incearca si fetele noastre sa gaseasca raspunsuri la nereusitele lor. Nu zic ca e bine sa schimbi mereu doctorul, clinica si tratamentul, dar la un moment dat iti vine sa nossa, nossa si sa mai incerci si altceva.
Mama lor de hematoame!! Pupam mamica si fetita
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
mikado spune:
ventuze pt. voi prinde cine poate
declar prima zi de spotting ...
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Lara27 spune:
Ioana, eu propun sa faci PR-ul clinicii..stai linistita acolo, cum ti-a zis si Sami, o sa fie bine. ai sa vezi..
Sabina, pun link-ul ca e mai simplu asa:
http://womenshealthandfertility.blogspot.com/2011/09/use-of-prednisone-and-lovenox-for-ivf.html
Dr. Edward J. Ramirez, M.D., The Fertility and Gynecology Center Monterey Bay IVF Program, California, U.S.A.
e "PK-ul" centrului respectiv de ART, centru renumit (ca si cel din Chicago, USA), unde au mers si numeroase star-uri americane pt. a-si indeplini dorinta de a avea un bb..
este raspunsul la o intrebare legata de RIF (cu oo proprii si donate) si tot acolo vei gasi si site-ul clinicii, daca te mai intereseaza si alte date din perspectiva americana
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
ioana3110 spune:
Da tu fetelor! Io de-aia am zis ca's case studies ca e cam strange treaba, dar era interesant finalul...
Lara, foarte tare treaba cu poponeatza plina de cirifleaca
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
hello !
si eu sunt romantica, cu leptoapa pe genunchi si sotul cu ochii in TV Eu incerc sa gasesc retete de gatit la birou fara miros. La noi la micutul oficiu a aparut un anunt cum ca la cuptorul cu microunde sa se incalzeasca numai mancare slab odorizanta, ca altfel il vor desfiinta. ieri am aflat misterul, intra mirosul drept in biroul dir de HR Cum am in birou o colega genul care se relaxeaza gatind (nu stiu daca ea are o gena defecta sau eu), a mai prestat chestii rapide la minunatul cuptor, ultima cat am fost eu in plina perioada de "2 sapt gravi" si mi-au ratat-o papilele. dar am inteles ca a imbiat prin mirasme juma de etaj. ieri s-au prestat floricele arse (nu stiu de cine), care cred ca au pus capac.
tocmai ce am descoperit la atelierele de gatit niste vase la care poti gati fara foc (sic !), doar cu apa clocotita, sau la microunde fara miros (ca doar nu o mirosi urat cand fierbi niste orez sau o mamaliga). asa ca acum am citit cum pot sa fac ciorba de perisoare stand frumos in birou, fara sa mai abuzez de minunatul cuptor, numai cu un mixer manual si un vas De legume la aburi nu mai spun, cu niste peste Yumiiii !!! Si pot sa fac si papanasi fierti tot asa !!! HA ! Numai ca nu am cum sa prajesc usor pesmetul prin care ii tavalesti dupa (te-am citit Veve !!!) Si acasa nu am timp (a se citi uneori nici chef) Tare sunt curioasa ce gust au. Abia astept sa ii propun maine colegei variantele sa vad daca pluseaza si luam vasele.
ioana mie la ultima eco de tiroida, dr nu au mai vazut ca ar fi nodul si s-a exprimat ca as avea "chist hemoragic organizat" deci eu stau mai bine, sunt mai organizata. adicatelea, din ce am intels din explicatiile dr, fusese un ceva care s-a spart acolo si usurel s-a hotarat ... ce e mai dens la stg, ce e mai soft la dr. cam asta cu "chistul" meu. cum o fi hematomul nu stiu, dar tot ce iti doresc este sa nu iti faca probleme. teoretic exista 2 cai sa scapi de el, sa se resoarba sau sa se elimine, ceea ce va insemna sangerare si mare stres, deci iti doresc din inima varianta nr. 1.
ari ce e cu lacrimile ? de la bataita sau de la salata ?
tineretul !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
io nu-s romantica nici macar la nivel de ....seminte.
astept printul consort.
am terminat si mancarea...n-am mai facut prajitura...nah!!!ca m-ati deocheat si m-a cuprins lenea.
am bagat si cateva masini.
ioana,in cazul meu PK sustine sus si tare ca doar incercarile repetate in aceleasi conditii imi vor aduce reusita.
oare Intralipid se gaseste si in Romanika???probabil cu reteta.
si cine pana mea imi pune perfuzia???
lara,adunam informatii...adunam.
ce ma enerveaza este ca am senzatia ca scap din vedere ceva si nu-mi dau seama ce.
daca tind sa-i dau dreptate cu IVIg lu PK...cu Intralipidul chiar nu inteleg ce are!!!
moromeata spune:
Fetelor, daca ma primiti, intru si eu in vorba cu voi. Indeplinesc apropae toate criteriile: baba la propriu (inca e 3 in fata, dar numai pentru cateva luni), baba in ale FIV-ului (10 ani, 10 FIV in care intra si FET si unul intrerupt inainte de punctie). Dar ”hiba” e ca nu mai sunt (inca)aspiranta. Am deja un pui de om rezultat in urma ultimului FIV (dooh)si inca nu m-am decis daca mai fac un bis sau nu.
Acuma, pentru ca ii sunt datoare vanduta Samirei si gastii budapestane - nu aveti habar cum mi-ati mentinut moralul si cum mi-ati facut sa trosneasca falcile de ras atunci cand aveam cea mai mare nevoie de asa ceva- o sa va spun pe scurt povestea mea. 3 FIV Romania, in epoca pionieratului. Rezultat 0. 4 FIV Szeged + 1FET, rezultat 0. 1 FIV Israel - rezultat...pozitiv. Si in loc sa zic merci si sa tac, m-am tot intrebat ce a fost diferit. Nimic: acelasi protocol, aceleasi analize, acelasi tratament de sustinere...plus estrogeni. Atat. Dupa ce am intors-o pe toate partile la concluzia asta am ajuns, ca estrofemul m-a ajutat. Eu am intrebat la momentul respectiv de ce mi l-a dat si doctorul mi-a raspuns: pentru ca am folosit Cetrotide si decapeptyl in loc de Ovitrelle. Eram groaznic de indiferenta asa ca nu am insistat.
Dar...1 an mai tarziu, la un control de rutina pentru sani...nimeresc peste o endocrinoloaga. Din vorba in vorba ajung la hormonii pe care i-am luat. Si ma intreaba cine e doctorul care a avut curaj sa imi dea estrogeni ca tratament de sustinere? Nu o mai lungesc, ea mi-a dat o explicatie de genul: da, e normal sa iei estogeni pentru ca in ciuda analizelor bune care arata un nivel bun al lor, problema e ca receptorii estrogenici nu reusesc sa ...nu stiu cum sa zic...lege toti acesti hormoni. Si ca asta se vede si in aspectul fizic al femeilor cu aceasta problema: par mult mai tinere decat varsta reala, sani mici, etc, etc. Atunci am zis ca deh, se da rotunda, dar mai apoi mi-am spus ca poate stie ea ce zice. Nu stiu daca are sens ce am insirat eu pe aici, daca ajuta la ceva, dar nah, mi-am spus sa incerc.