Clubul "babelor" FIV-oase 7
Raspunsuri - Pagina 7
ioana3110 spune:
Buna fetelor
Lyly- ok, fine with me, dar tot aia fac :-)
Lara si Samira, io propun sa puneti mana de la mana si sa o puneti de o clinica de FIV aci in Bucuresti, il angati pe PK ca doar nu are cum sa va refuze ca va e dator acu, si il puneti sa faca tot ce vreti voi! Daca nu, il biciuiti!!! eh?
In alta ordine de idei, azi am fost la morfofetala si surpriza: fibromul meu e hematom de fapt, asa cum banuiam io, si e cam mare si e intre placenta si col, placenta care e pozitionata jos langa col. . Asa ca acum 10 zile in pat pana la urmatoarea eco.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
ioana,o sa fie bine,ai sa vezi.
priveste si tu consemnarea asta la pat ca pe o vacanta venita nu tocmai rau cu vremea asta de afara.
ai aflat ce surpriza porti in burtica sau nu vrei sa afli???
Lara27 spune:
girls, I'm back
deocamdata hubby pregateste cena romantica (nush ce, ca-i sorpresa, da stiu ca-i cu vin rosu)..
sami, nu da soro ca si io-s exact la fel..ca o balanta veritabila..pun in talerul PK, pun in talerul Viena, cantaresc, oscilez, ma gandesc, ma razgandesc si deocamdata balanta mea e in echilbru..acuma zic io, adunam facts, consultam somitatile in materie (altele decat PK, ca pe el il stim fata-verso), cantarim si la sfarsit..alegem..si vb motto-ului lui Ingerash..at the end it'll be OK, and if it's not OK, it's not the end
deci acum e faza buretzel, analiza pe caz si txt, apoi business case si la final..vb. aia, din greseala in greseala spre victoria finala ..p.s.: idem si la discutiile medicale programate in acest sezon (minus turcii)
adino, am eu asa un soft spot pentru recidivantele la ivf, dar la fel am si slabiciuni tribale, economicoase, germanice, literare, de mediu, etc. in aceiasi masura...big, big hugs&kisses, regret ca pe motiv de lipsa dramatica de timp n-am adresat challenge-ul cu Lars von Trier, dar ma revansez eu cumva..
elenush, am senzatia ca la tine acolo dospeste ceva in aluat, si by gosh ca nu ma refer la placintele alea de ma fac sa lesin de pofta..pun pariu ca o sa vezi 'Stambulul' la toamna eventual pentru aerosoli..
ady da, da, da si io, si io la dieta si mai sus numita ma termina cu deserturile alea
Ioana, Lyly, qiao, cris, ingerash & all the gang, am vazut c-ati tras un chef pe cinste pe nossa, nossa
daniela, totul ok, sper! nu stiu rezultatul (sunt in urma cu stirile) dar sper for the best..
de ce lacrimeaza ari?? sau e lacrima lui Ovidiu? ari, de vreo 2 sapta' imi cumparasem orz verde (1/2 kg, praf, made in New Zealand) si de ieri am inceput sa-l consum..de dimi..1 lingurita/ pahar cu apa plata..arrrrrggggghhhhhh...horror..am ambitie, dar e..brrrrr..cum il consumi, da-mi un pont, help a brother out, ca mult nu mai rezist..
...am tras cu ochiul la cena...am vazut si struguri negri si cioco...
a mai zis cineva de clatite...Lord have mercy..eu nu-s cu praji, n-am mancat ever, dar cand e vorba de clatite, placinte, orice covrigi & saratele..lesin
sper sa nu fiti already la cap.8 pana apas send..
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
elenus26 spune:
Si noi suntem plini de romantism...ne uitam la Moise Guran si ma gandesc ca ar merge niste seminte...
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
lyly_mar spune:
mie imi zici...eu sunt la bere cu fistic
[quote]citat din mesajul lui elenus26
Si noi suntem plini de romantism...ne uitam la Moise Guran si ma gandesc ca ar merge niste seminte...
ioana3110 spune:
Sami, dr zice ca 90% ar fi fetitza
Ferice de tatic ca asta isi dorea...asta daca ne ajuta Doamne Doamne ca m-a supara rau treaba asta cu hematomul si cu placenta joasa. Cat despre vacanta, eu m-as da pe ski-uri sau macar pe cizme aci pe strada ...
Lara...io si nossa, indeed, ce m-am mai distrat mai
elenus26 spune:
Lara sa-ti vand un pont: seara nu se schimba cap.
Ssstttt... ca pe urma afla toate babele si se-nghesuie la capitol nou
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
ioana3110 spune:
Sami, Lara, mai trebe sa zic ceva ca vad ca balanganiti rau cu alegerile astea...
Asa ca ma gandesc sa va dau niste case studies:
1 - prietena mea din Canada - 40 de ani, trecuta printr-un accident - mai exact calcata de camion- cu 14 operatii si zeci de placute de platina in ea, a facut FIV-uri - al 5-lea a reusit dar nu au vrut sa-i schimbe tratamentul deloc - a mers pe exact acelasi de la inceput pana la sfarsit.
2- Colega cu mama, al 11-lea FIV reusit - nu s-a prins niciunul pana la nr 11, ultimele 6 facute in Belgia, 42 ani, AMH 0,3, ultimele 4 fiv-uri a avut exact acelasi protocol si tratament si nimic altceva.
3 - o prietena a unei prietene - 4 fiv-uri in Grecia, dar facute din 2 in 2 luni...asta nu am inteles-o.... dar a ramas cu tripleti a 4-a oara
si evident zeci de cazuri cu fiv-uri nereusite si ramas dupa natural...
ioana3110 spune:
stie cineva ce inseamna mai exact HEMATOM IN CURS DE ORGANIZARE?