Clubul "babelor" FIV-oase 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

[quote]citat din mesajul lui elenus26

Ari ai grija sa nu puneti intalneala "La Mama" ca iar te "obliga" babele sa ingurgitezi suc de radacinoase
...da-mi lasa mie toate ciupercile

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,am inteles perfect ce a spus Lara.
eu vorbeam de alta discutie de-a noastra din privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Care ciuperci Aristicule? O limonada, ceva? Dintr-asta cata doresti: cu apa plata calda, cu apa plata rece, cu apa cu bule rece sau calda, cu miere, cu zahar...combinate intre ele. Fara lamaie nu ne-am gandit sa cerem

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Cris_25, analizele se fac in zilele 3-4-5 in functie de lungimea ciclului. mie mi s-a spus sa le fac in z.3 pentru ca am ciclul de 28-29 zile.
tu cat il ai?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

elenus vine seara si iar incep delicatesele culinare?
limonada....hm...

samira eu am priceput ... fetelor v-ati interesat daca turcii aia nu vor bacsis? serios vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Sabina, in seara asta intram la regim
Asteptam din culinaria babelor retete gustoase si sanatoase. Am zis.
A fost super faza cu limonada cand am fost La Mama ultima data.

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele
io sunt la zi cu cititul
dupa ce am citit ce scrie doamna dr Lara despre FIV-ul la americani cu estrogenul si prednisonul din prima zi de stimulare...mi-am adus aminte ca si Tutunaru asa da,cel putin asa mi-a scris morareza,ari si sami stiu cine e,ca a luat la fiv
elenusho,vrei retete de regim? nemancatu' e cea mai buna reteta
ari,asculta aici la baba,beutura e temelie,mancarea e fudulie
simonia,dar analizele in z2 nu sunt relevante? ca vreau sa ma bucur de AMH-ul meu de 1,74 de la ML facut in z2
adino,200 de abdomene????dar cui ai gresit fata draga?
ioana,eu stiu ca tu nu vrei sa pleci, pana nu ma vezi gravidoasa...dar nu vrei sa vb de alte chestii?
fetele
sabina,ma bucur ca ai iesit din barlog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mda...
acum ce sa zic...e mai bine in barlog.
faza cea mai uracioasa pe forum este faptul ca atunci cand cineva vine cu o veste buna ma bucur atat cat pot eu pt cineva pe care nu-l cunosc (a se citi o ea). cred ca ma bucur suficient dat fiind ca nu cunosc persoana. momentul trece repede.
mai rau e cand scrie cineva o veste proasta. nu e cazul sa fac melodrama aici dar mie una imi pica asa de rau...cand n-ai nici cuvinte mai bine nu vorbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lyly,chiar azi ma gandeam la tine ca nu te-am mai vazut de ceva vreme.

eu stiu ca hormonalele se fac in zilele 2-3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sabina,stiu cum e cd citesti despre vesti proaste...iti mai aduci aminte si de ale tale...si parca nu mai vrei sa zici nimica,ca parca totul e degeaba...
samitu stii ca io sunt pe scurt..de citit, va citesc tot timpul..si unele mesaje chiar de 2 ori (alea de specialitate) sa pricep si io ceva...puii mei, de ce nu ne tocim si noi neuronii cu altceva...de ex:care e ultima moda in materie de genti,rochii,culoarea de oja etc?

offf

Mergi la inceput