Clubul "babelor" FIV-oase 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

cris poate nu stiu eu cine stie ce despre mutatii dar atat timp cat sunt identificate ele exista, altminteri se spunea "mutatia x nu a fost identificata".. zic si eu.. poate nu este asa grav ca e homo decat daca ar fi fost hetero dar exista si era mult mai bine daca nu ar fi fost identificata.. vad ca mai ai un MTHFR hetero..
scuze ca mi-am zis parerea
bafta la hormonale

_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Moromeatza, eu am lecturat deja de atatea ori postarile tale, ca mai am un pic si le recit
eu n-am avut ever estrogen in tratamentul de sustinere, ca deh, sunt din gashca budapestana a lui PK, si pana acum n-am intrat la creatie pe acest domeniu "minat" (am un 'respect' intrinsec fata de bolile estrogeno-dependente) si as fi mers exclusiv pe mana mea..
dar mintea mea creativa si a surorii in suferinta (Sami) deja a targetat subiectul (Sami trebuie summit de analiza..)
altfel, subscriu si eu recunostintei fata de gashca budapestana ..sami, adina, mami vreau, goggy, speranta, etc. si ma regasesc perfect si in portretul robot al "acelei" femei
adina, dap, din 25 martie vei putea zbura spre puiutii aflati in grija lui PK, incepand cu 84 RON, directly BUC-BUD..

later: please, bag-o in seama pe Sami (io inteleg, ca-i de-a mea, adika nici ea nu-i cu toate tziglele la inventar) ca mai am nevoie de ea
Sami abia acum am vazut semnatura..pai, unde-a disparut olacak?

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

5ab1na dincate am citit eu menopur-ul ar ajuta la imbunatatirea calitatea ovocitelor deoarce contine LH si FSH , puregonul include doar FSH. eu am avut doar 2 zile puregon apoi numai menopur

ingeras multu mergem mai departe orice s-ar intampla

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, voi ati vazut ce e pe coloana din stanga ? Prezervative marca Loius Vuitton Dar o posetuta nu pot sa ne prezinte ?!?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Samiroaico, de ce ma amarasti? Pai nu vbim noi la tel de inrosim firele,adica undele, din 2in 2 zile?
Tu crezi ca io uit fo clipa de tine?
Hai sa te imbunez cu o reteta de dulciuri de dieta:iei migdale crude si decojite, le hidratezi niste ore bune, le dai la lender cu apa calduta, apoi amesteci cu mere rase, goji, merisoare si ce mai ai, gen afine, cu nitic sirop de artar sat stevia, faci guguloaie si le dai prin seminte de susan si de in.baginla cupto r pe hartie de copt cu ulei demmasline unsa.sanatos, hranitor, neingrasator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

a disparut semnatura ca nu mai vreau sa vad toate balariile alea.
si eu am un cui batut invers cu administrearea de estrogeni.
lara,dar vad ca tu ai fost docila in fata-ma rog,in spatele lui PK.
eu nu...nu ca mi-ar fi adus vreun rezultat pozitiv treaba asta insa macar nu mi-a ramas pe creier ideea ca...."poate daca faceam aia si aia reuseam"
ciudat este ca niciodata nu mi-am spus..."poate ca daca respectam strict recomadarile lui PK reuseam"
la mine in cap cred ca-i problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

mikado asa
Qiao
merg si eu la nani somn usor

_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

adinuto,mi-ai zis la telefon reteta asta
goji tot n-am reusit sa cumpar.
poate ma bagi si pe mine in schema aia a voastra din Barlog cand va mai combinati la comenzi.
ti-au venit cosmeticalele de pe elemental???
si eu trebuie sa fac niste comenzi noi ca am terminat "crema" de fata.

ingerasule,nu cred ca deranjeaza cu ceva la mutatiii sa iei coenzima si ce vitamine ti-ai mai propus tu.

ma duc sa ma dusulez...ca miros demential a ceapa si tre' sa ajunga soata acasa.

love you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adipapazi detaliaza te rog mumos partea cu "cu nitic sirop de artar sat stevia" ca imi scapa ceva la ora asta

eu mi-am schimbat poza, poate asa atrag plodul. ocazie cu care va prezint si zambaretul dintos de nepotel

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

qiao,eu tot inaripata o vad...da daca spui tu ca-i nepotelul...

adina a spus de sirop de artar sau de extract de stevia-se citeste stivia...stevia asta nu-i aia din piata din care facem ciorba primavara...e un indulcitor natural pe care il folosim noi,fetele Montignac, in alimentatia de zi cu zi,alaturi de fructoza si sirop de artar si agave.

Mergi la inceput