Clubul "babelor" FIV-oase 7
Raspunsuri - Pagina 11
Lara27 spune:
Sabina,da, da.. eu m-am gandit la plasture cu estrogen (estrogen patches), tot dupa ER..
Moromeatza , welcome, eu (iar) citez din Sami: zi-ne mai multe, te rog, tratament, sustinere, abordari, teorii, orice ca suntem buretzel..
Ioana, dear, n-am intalnit expresia, parol, tre' sa dai mai multe detalii ca nu ma lamuresc altfel (e vb de membrana?)..
beeeyyyyyy, se scrie aici intr-o viteza nebuna, io nu mai zic nimic pana nu cetesc
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
samira33 spune:
mda...asa stiam si eu...ca pe la 10.000 de euroi se duce Fiv-u in Israel.
si ce schema ai avut??
5ab1na spune:
moromeata esti scumpa. auzi mai ales daca vb moldoveneste ... ma atrage. numai ca eu nu mi-am propus sa vad niciodata partea aia de lume....eh om vedea
samira multumesc foarte mult pentru raspuns fata mea. inteleg ca ai luat medicamentul ala dar n-ai facut si clexane nu?
QiaoBing spune:
moromeata eu am sarit peste costul total ca sa pot dormi bine la noapte, dar m-am blocat la cifra 40. vrei sa zici ca ai recoltat 40 de oo la o tura ? tura din Israel ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
many_bani spune:
Lara si eu am consumat pulbere de orz verde, scarboasa rau, numai cu suc de mere puteam sa o beau.
Ioana, nu prea stiu care este treaba cu hematomul tau, eu am avut decidual si mare bataie de cap am avut, sangerari tot trim.1 dar l-am dovedit, am avut si placenta jos inserata, la un pas de previa, pe la 20 sapt.s-a mai ridicat, dar tot indicatie activitati canapeloase am avut, asa ca am beneficiat de risc maternal si am ajung cu bine la final. Sanatate multa.
Fetelo mare placere sa va citesc, azi am fost tare sucita si nu am avut chef de nimic, asa ca nu am bagat pe nimeni in seama la birou si mi-am vazut de ale mele, adica de DC, dar noul premier a reusit iar sa-mi strice ziua cu neste adrese, ca de, incep mandatul cu modificari de program, asta era prioritar.
Ingerash_Mic spune:
samira am ajuns si eu la spartul targului.. ce sa mai zic.. sunt in urma citesc ce ati mai scris.. va urmaresc de pe telefon..
am niste mici dileme si vroiam sa va intreb si pe voi: e ok daca am AMH dublu si ovare polichistice si mutatiile de la semnatura sa iau Coenzima Q10 si Vitamina E (pe langa acifol si elevit/femibion)? intentionez sa fac stimulare cu closty (z6-z10) luna asta (e primul ciclu de dupa IA).. ce parere aveti? ce sfat imi dati?
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
Lara27 spune:
Sami
vreau si eu in State sau UK, doamne, rad de-mi dau lacrimile..
nu stiu inca, trebuie sa vad si cu HSC-ul cu PK, apoi unde va fi omul cand il caut, alea, alea dar corespondez de zor cu oamenii..
LMWH, adica low molecular weight heparin e raspunsul lor pentru RIF???? pai in ritmul asta ajungem de unde am plecat..
bey, merg inapoi sa cetesc, c-am cetit tot pe diagonala..sau terminat si bunatatzurile din farfurie, de-mi mai torn red wine, ma pierdeti cu totul..
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
adipapazi spune:
Moromeata, nu degeaba ai nick-ul asta. Faza cu purceaua e mai tare ca marin preda.
Sa-ti traiasca puiul. Sa te puna aristica la sectia strabuni pe prima pagina.
Balanta, i s-a deschis colul dupa ce a renuntat la serviciu si a stat o luna in concediu de sarbatori. Nefacand nimic. S-a deschis pur si simplu.ca de-aia e parsiv. A zis ca la urmatoarea sarcina face cerclaj orice ar fi.
Elenusho, nu prea esti saraca in fantezii cu conferinta aia!
Lara, asa ieftin zborul la pk?
Lara27 spune:
Many, mercic si succes in demersul pt bb 2!! (nu retin exact in ce faza esti, da' fac galerie..)
beeeyyyy, cine stie ce-a facut daniela la punctie?
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF