Clubul "babelor" FIV-oase 7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,am luat Prednison de 5 mg incepand din prima zi a CM.
am luat un sfert de pastila in primele 4 zile....apoi cate o jumatate de pastila in urmatoarele 4 zile si apoi cate o pastila pe zi.
am inceput sa descresc cu 8 zile inainte de Beta asa ca dupa Beta am terminat.
as fi intrerupt si daca aveam Beta pozitiv pentru ca nu-mi place ce am citit despre administrarea de corticosteroizi in sarcina.

dupa luna de Prednison am experimentat cele mai crunte raceli din viata mea si tot pentru prima data in viata m-am umplut de herpesuri...am stat 3 saptamani cu bube la gura de-mi venea sa mor
dar am mai povestit lucrurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

moromeata , interesant ce pove tu acolo

o fi adevarat?
http://www.news-medical.net/news/20100915/Hormone-melatonin-improves-egg-quality-in-IVF.aspx

Qiao, mie nu mi-a zis nimic ...tb sa le scot vorbele cu forcepsul...ba a mai facut si o gafa dupa ET ,,ca daca doamne fereste ramaneti gravida veniti la eco dupa 2 saptamani" in fine...

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

mda...Ozan imi raspunde asa:

Hi Antonella;
Actually studies about immunology and RIF patients are not evidence baced medicine .
Even the test result is positive no commen accepted treatment modality established.But we accept RIF patients as there could be an immunologic problem we started LMWH on transfer day,this increase implantation rate in some patient
Endometrial biopsi to search those markers does not gain anything to us,they are still at the experimental level.

deci........

Mergi la inceput

imi vine sa ma dau cu capu' de pereti cand aud/vad scris not evidence based.......

lara,vrei sa mergi la Polisano la Strohmer pentru consultatie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikado eu am primit instructajul cat eram cu picioarele pe pereti, dupa episodul cu plosca daca imi povestea inainte de aventura probabil ca mi se stergea din memorie.
samira pe mine ma tot bate gandul sa il fac o vizita, cu toate ca am promis ca stau cuminte o perioada

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

qiao,fa-i o vizita ca asta nu inseamna ca intreprinzi ceva
doar porti o discutie.

eu am de gand sa-i fac asa ca sunt cu telefoanele pe aia de la Polisano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

incerc sa ma tin departe de ispita, dar nu prea imi iese. cred ca din cauza tic-tac-ului din ureche

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Ioana, deci eu o sa fiu Strabunica? Ok, atunci sa stiti ca vreau sa ma vad cu muuuulti nepoti.
Samira, costul a fost 3300Eur. Aici a intrat consultatia, monitorizarile hormonale si eco, punctia, ET, ICSI, AH si criogenare.
Medicamentele inca 1000eur. Cel mai tare arde insa la buzunar cazarea si alte cele. Nu pot sa iti spun cam cat ar costa, eu am stat la cineva, dar asa in mare, cu tot cu vizite pe la morminte, pe la toate bisericile, pe la grote ale fertilitatii si pe la ziduri cu biletele, am estimat inca 5000 Eur.
Clinica se numeste Haddasah Ein Karem si e in Ierusalim. Eu am stat in Tel Aviv ca deh, nu era sa ma prezint asa, alba branza, si am facut naveta. PK lor se numeste Neri Laufer, dar eu nu am fost la el din motive financiare. Doctorul care m-a fericit e Shufaro Yoel si e de origine din Iasi, astfel incat vorbeste o moldoveneasca delicioasa. Ce pot sa iti spun e ca Israelul e recunoscut pentru calitatea actului medical. FIV uri fac pe banda rulanta - au motive bine intemeiate. Cu ceea ce se mandresc insa e laboratorul. Nu stiu daca e o chestiune de marketing, dar a fost fraza pe care am intalnit-o la tot pasul: cu laboratorul lor, sigur reusesti. Daca vrei sa ii bombardezi si pe ei, spune-mi si o sa detaliez.
Despre mine: infertilitate tubara, restul totul roz. Stiti si voi: ovocite cu nemiluita (aici nu stiu daca ma bate cineva de pe forum - 40 e numarul meu de glorie), spermatozoizi super, embrioni super, uter super, hormonale super si purceaua e moarta in cocina.
Va imbratisez fetelor si va doresc sa aveti si voi parte de puiuti mai repede ca mine. Ca tin la titlul de Strabunica.

Mergi la inceput

zi cu vorbe ingerasule

io-s suparata.
daca tot m-a lasat Dumnezeu RIF pe pamantu' asta...de ce naibilor nu m-a lasat in UK sau in State???...macar acolo puteam sa fac si eu imunofenotipare din tesut endometrial si terapie cu Intralipid si alte balarii de se mai fac pe acolo.
hai ca mi-a stricat dispozitia si Ozan.

Mergi la inceput