Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
savurez si eu cafeaua acu....nu stiu ce am dar is intr-o vesnica stare de somn.....si dormmmmmm, mama mama.
dupa 2 sapt de pauza....ba ger, ba am fost la Cimpulung, m-am dus la sala....si ma dor tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. nici in maini nu pot merge ca si la ele am febra musculara
m-am vospsit....am o culoare nebunaaaaa, rosu-portocaliu. fac eu foto dupa ce ma obisnuiesc eu cu aceasta culoare si dupa va sochez si pe voi
il aud pe Darius de dincolo cum ii zice maicamii si preitenei ei, doamnele stau la cefea, deci le zice "boala Dadu"...adica zboara Darius....ma duc sa vad unde zboaraaaaaa!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

sal

is prin zona, dar acum is ocupata cu fetele, vrea stefi sa ne jucam de-a mega mindy...eu sunt toby (il iubeste in secret), anna e mini mindy, diego e opa..is calare pe mine.

va las poate mai tarziu intru...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Frate bate vantul pe aici, ce-i cu voi? ati iesit la dezapezit strazile?!!!!!

Hai ca ma bag la scris, nu de alta dar nu-mi place cum arata pe aici ...si dupa modelul Lali, umplu paginile...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Anna eu am vazut printesa si pe fb...asa cat intru putun si imi apare la mine pe pagina ceva noutati, arunc un ochii...Vreau sa-ti zic ca-i adorabila si scumpica si frumoasa si bucalata si .si..si..dar cel mai mult m-a dat pe spate funda din cap ...am vazut ca i-ai facut si tortulet asa ca-i urez cu intarziere la mai multe lunite, sa creasca mare, sanatoasa ca frumoasa este de pe acum
Cum mai sunteti? cum te mai descurci cu ei? stii ca eu vroiam sa aplic pedeapsa pe care ai aplicat-o tu la vladut, sa doarma uc tati..e uite ca la mine singura cere stefi acest lucru, si de 2 nopti numai cu tacsu vrea sa doarma...iar eu..am ramas cu anna in pat..parca stie ca nu mai e sora sa ca nu mai vrea in patut...pe cand stefi e topita dupa tacsu, numai pe el il vrea...ma bucur si nu ma bucur, imi e dor sa simt mainile bagate prin maneci..si imi e dor sa o invelesc..tacsu zice ca-s geloasa..asa o fi?!

asa nu va speriati dar am tastarnita...

next...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Anna uitasem, cum a fost la vaccin? o mai doare buba?!

Eee uite-o pe mandra de Ema, se face gagica frumoasa, asa sa fie in ton cu venirea primaverii... ce faci mandro, zumba, plimbari, leneviri ...viata nu gluma ..hai fata baga is aici pozici, mai repede ca eu incerc sa mi te inchipui cum iti sta si nu prea reusesc...aha deci domnu nu intelege de ce trebuie sa plateasca pensia alimentara...pai dintr-un singur motiv.."e tata" si trebuie si el sa contribuie la cresterea si educarea copilului..zici ca parca i-ai cere luna de pe cer....sper ca sa se termine si treaba asta o data ...si unde a zburat Darius?!

netx..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Picky....ce face Diego??? cati ani are? am citit aseara topicul deschis de tine cu prietenul imaginar, m-a amuzat....mai putin partea cu tatal lui Diego, aici cred ca tre sa intervii nitel tu...nu stiu cum anume dar tatal lui Diego nu tre sa mai fie rau
Ano...ti-am vz pitica pe Fb...e adorabila si o zambareata
maine vreau sa il duc pe Darius la zumba pt copii. sa vad pe cine mai corup, ca e la mama draq

Mergi la inceput

Dana multumim de cafea.voi cum mai sunteti? ce mai faceti? aaa bubu a fost la bunici..si nu-i e dor lui radu de ea? ca a mea, mezina o tot cauta cu privirea pe stefi..deh o sora are ..ui, de fapt doua..dar nu se pune, ca nu sta la noi

netx..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Picky....chiar ca in ton cu primavara sunt, lasa-ma nitel sa ma obisnuiesc eu si dupa bag foto, deocamdata am soc de cate ori ma uit in oglinda. Darius zbura de pe pat , jos. e, 'domnul' poate sa nu inteleaga, e strict problema lui, el oricum nu intelege multe. ce rea sunttttttt si ce-mi placeeeeee.

Mergi la inceput

Ema uite ca ai scris..da ca eram oleaca ingrijoarata de treaba asta.de fapt citisem eu pe net ca nu-i motiv de ingrijorare pana la o anumita varsta..nu stiu cati ani are ca nu-mi zice doar ca-i mai mare ca ea, nu cu mult, ca de multe ori ea are grija de el, de ex cand diego e suparat, se ascunde intr-un colt, sau sub masuta fetelor si plange acolo..ea se duce si incearca sa-l impace, ii vb, de multe ori intr-o limba a lor (avem a 3 limba in casa) si vad cum il ia de manuta, sau il imbratiseaza...tatal lui idego stiu ca e rau din spusele stefaniei si ca il bate pe diego..zilele astea i-ma luat apararea si am avut o discuote cu respectivul..dar tot nu am inteles, asa ca am chemat politia (stefi m-a pus sa sun) sa vina sa-l ia...i-a dat drumul la putin timp...daca v-as povesti ce se intampla zi de zi la mine in casa cu stefi si diego v-ati amuza teribil...
asa zic si eu ca acel nenea trebuie sa il facem bun, sa nu-l mai bata pe diego...

Lali si nu ne zici ce canta pana la urma Paul? scumpul de el..apropo e vreun pic gelos? aveti botezul wkd-ul asta, nu? distractie placuta si pozici multe apoi

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput